Tribuna/Футбол/Блоги/Спорт і Пікассо/Обійміться, брати мої

Обійміться, брати мої

Новий сезон на старт!

22 июля 2014, 18:05
6

Сьогодні у моєму рідному місті Львові розпочинається один із найнепередбачуваніших та найважчих у моральному плані футбольних сезонів за усю історію незалежної України. Через чотири години на Арені Львів. Тут важливо розуміти, що такого ні в Укранїні, ні в місті Лева ще не було. Вболівальники - кияни, львів'яни, донетчани - стали одним цілим. Їхній марш із площі Ринок до стадіону тому підтвердження. Зрозуміло одне - уже ніколи не буде, як колись. Не буде цієї штучної ненависті, неповаги, нелюбові, не буде тих примітивних кричалок-обзивань, матюків і т. д. Крім усього, ми стали культурнішими, перейшли на новий рівень і прямуємо далі, на ще вищий щабель. 

Львів на невизначений період стає футбольною столицею України. Арена Львів, яка від часу спорудження прийняла всього кільканадцять матчів, до кінця цього тижня побачить цілих три шикарних поєдинки. А з нею і я, і інші щасливчики. Крім того, гостинні львів'яни гостинно приймуть Шахтар і Лігу Чемпіонів. Традиції вболівання дозволять відчути футболістам фантастичну атмосферу. Навіть футболісти команд - суперників Шахтаря будуть в приємному шоці! Пане Палкін, ми чекаємо. Таким вчинком закриємо роти ернстам-кісельовим остаточно.

Інтуіція підказує, що ми йдемо на поправку. Спорт як завжди стане цілющим ліком від усіх хворіб.  

Нехай після сьогоднішнього поєдинку до лав команди повернуться футболісти-дезертири гірників. Бо двоє із них, крім усього, плануються в основу моєї фентезі-команди )

Видовищної усім вболівальникам гри!

До зустрічі на LembergArena!