Tribuna/Футбол/Блоги/Дизайн Hub/Концепт емблеми для аматорської команди

Концепт емблеми для аматорської команди

Розробка власного мінімалістичного концепту без кліпартних м’ячів)

Блог — Дизайн Hub
Автор — andrii1010
25 декабря 2019, 16:28
7
Концепт емблеми для аматорської команди

 Я вже давно виношував ідею про розробку нової емблеми для аматорського футбольного клубу "Одек", із селища, де я часто бував. Ця команда славиться своїми досягненнями у чемпіонаті Рівненської області та є багаторазовим володарем кубка й чемпіонату області. Зараз "Одек" грає ще й у чемпіонаті України серед аматорів, де на даний час знаходиться на 1 місці!

Емблема клубу є дуже поганим прикладом для інших. Усе, що на ній зображено - це кліпартний м'яч на фоні та логотип однойменного заводу із Оржева.

Проаналізувавши усі символи смт Оржів та спробувавши скомпонувати емблему на основі логотипу заводу, я розчарувався, адже нічого путнього із цього не вийшло. До того ж символи, які присутні на гербі селища, я не зміг обіграти так. щоб створити сучасну хорошу емблему.

В черговий раз працюючи над своїми ескізами, я згадав про дуже гарну скульптуру (якщо це можна так назвати) із назвою Оржева. На ній дуже гарно обіграна буква "О", а також уся назва написана у дуже гарному відтінку помаранчевого кольору.

Зауваживши, що на емблемі Одека також є помаранчевий колір, я без сумнівів взяв його за основний на емблемі. На тому ж самому стенді буква "О" була прикрашена геометричними фігурами білого кольору, котрі надавали скульптурі досить непоганого вигляду. Тому я вирішив, що на моїй емблемі буде зображена літера "О" біолого кольору у ромбоподібній формі. Після того я зрозумів, що цього буде замало, і додав збоку трохи менші квадрати, котрі, на мою думку, ще більше підкреслюють гостроту та роблять емблему більш наповненою.

На фінальному етапі я додав відтінків, аби емблема не здавалася плоскою. І після цього у мене вийшла ось такою:

Я приймаю будь-які обгрунтовані зауваження та критику в мою адресу. Буду радий, якщо ви вкажете на недоліки та запропонуєте певні покращення. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов