Tribuna/Экстремальные виды/Блоги/Спорт-режим/Мотоклуб «Зазір'я»: як тренуються мотокросмени у Львові на Майорівці

Мотоклуб «Зазір'я»: як тренуються мотокросмени у Львові на Майорівці

Якщо Ви любите спорт і якось потрапите у Львів - обов’язково поїдьте на Майорівку. Це легендарна мототраса, яку варто побачити. Тут майже щовихідних тренуються місцеві мотоклуби - діти, дорослі, ветерани.

Блог — Спорт-режим
Автор — Alla Vaskovska
22 июля 2020, 21:04
Мотоклуб «Зазір'я»: як тренуються мотокросмени у Львові на Майорівці

Якщо Ви любите спорт і якось потрапите у Львів - обов'язково поїдьте на Майорівку. Це легендарна мототраса, яку варто побачити. Тут майже щовихідних тренуються місцеві мотоклуби - діти, дорослі, ветерани. Про тренування дивіться ось у цьому відео:

Потрапити туди просто, достатньо сісти на 24-ту або 15-ту маршрутку і доїхати до кінцевої. А там трохи звернути вправо, спустись вниз, пройти повз шлагбаум і далі йти за покликом серця або на рев моторів. Його ні з чим не сплутаєш.

Про мотокрос у Львові згадують, щоправда, раз на рік - під час Відкритого кубка Львова. Ці змагання вже другий рік поспіль - одні із найкращих, які є у місті. У 2020 їх планують на осінь - тому слідкуйте за моїм блогом, щоб не пропустити.

Якщо чесно, то мотокрос захоплює відразу, але не лише видовищними перегонами, а дуже простими і приєними у спілкуванні людьми. Вони не намагаються вимахнутись, здаватись крутими чи показати, що вони кращі, ніж ти. Тут все просто, мотокросмени не просять про допомогу - вони просто приходять на трасу і копають, пахають, риють і готують її якнайкраще. Без зайвих слів та нарікань. Просто тому що треба.

Якось один з хлопчаків, які тренуються в Андріана Шемечка на питання, як він йому вдається не падати на піщаній трасі у Вороцеві сказав: "Сраку вгору і газу".

Думаю, це могло б бути влучним гаслом для всіх цих людей, які хворіють мотокросом!

Другие посты блога

Все посты