Tribuna/Баскетбол/Блоги/Spicy Jam/«Росіяни вбили мого однокласника, його дружину та сусіда». Гравець в баскетбол 3х3 розповів про життя в окупованій Бородянці

«Росіяни вбили мого однокласника, його дружину та сусіда». Гравець в баскетбол 3х3 розповів про життя в окупованій Бородянці

Блог — Spicy Jam
9 мая 2022, 15:45
2
«Росіяни вбили мого однокласника, його дружину та сусіда». Гравець в баскетбол 3х3 розповів про життя в окупованій Бородянці

Жахлива історія.

Максим Мулик, який знаходився в Бородянці в перший місяць війни, поділився пережитим на ютуб-каналі Дмитра «Smoove» Кривенка. Ми відібрали для вас головні моменти з інтерв’ю.

Вбивство друга

Мій однокласник їхав з сім’єю по житомирській трасі, і їх розстріляли. Вони натрапили на танк з літерою «V». Це навіть потрапило до сюжету ВВС. Його з дружиною вбили, а їх шестирічна дитина залишилася сиротою.

Обшук

«Російські солдати, вибивши нам двері та вікно, вдерлися до нашого дому. У цей момент почався обстріл, і понад вісім солдатів забігли до нас в будинок. Їхній командир сказав, що десь тут працює навідник, і наказав віддати йому телефони. У нас вже понад тиждень не було світла, але мій телефон був увімкнений, бо я беріг заряд та використовував павербанк. Коли командир це побачив – наказав солдату розбити його».

Допит

«Після питань про місце роботи і все таке, розмова перейшла в більш нейтральне річище. Офіцер почав розповідати, що Україні ні в якому разі не можна вступати в НАТО, бо це невигідно Росії. А в кінці розмови він сказав: «Насправді два дов*****и (президенти) не змогли домовитися».

Вбивство сусіда

«Насправді нам дуже пощастило, бо наша хата ціла і всі вціліли. А за дві хати від нас розстріляли 70-річного дідуся. Зі слів його дружини, ділянку біля хати обстріляли з гранатометів, а чоловіка розстріляли з автомата. Ситуація просто жахлива: він впав у вогонь, а дружина разом з сестрою, намагаючись його дістати, отримали важкі опіки кінцівок та облич».

Тортури орків

«Під час обшуку в одного чоловіка знайшли мисливський ніж та пневматичний пістолет. Його катували, допитували, переламали ребра і тримали в лісі в ямі зі зав’язаними руками. Але врешті-решт відпустили, сказавши кожен день відмічатися, бо інакше більше не побачить своїх дітей».

Повне відео:

Фото/відео: SmooveUkraine / YouTube

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты