Tribuna/Футбол/Блоги/Думки футбольного самашедшого/Відповіді та результати футбольного квізу

Відповіді та результати футбольного квізу

Підбиваємо підсумки футбольного квізу від блогу «Думки футбольного самашедшого», що був створений спеціально для конкурсу Голос Трибуни, де слід було правильно відгадати 20 футболістів Чемпіонату Світу 2018, які були зашифровані у різних завданнях.

Автор — DimaLviv
9 июля 2018, 11:48
2
Відповіді та результати футбольного квізу

Перш за все, хотілося б нагадати про що йде мова. Якщо Ви пропустили пост з квізом і хотіли б перевірити свої знання, то Ви все ще можете це зробити

А тепер перейдемо до підповідей тесту. 

Раунд №1 "Текстовий"

1. Футболіст, якого Вам слід відгадати є універсальним оборонецем з берегів Піренейського півострова. Вихованець столичного клубу з багатою історією. Гравець, скоріш за все, буде ображатися, якщо Ви сплутаєте його ім'я з традиційною мексиканською закускою. Назвіть його.

Відповідь: Начо 

2. До речі, про Мексику. Туди нещодавно приїхала одна азіатська футбольна зірка. Футболіст, котрий встиг проявити себе на полях Росії та Італії. Прочитавши його прізвище можна подумати, що у цього гравця є добрячий пакет акцій одного з провідний світових автомобільних концернів, головний офіс якого знаходиться на батьківщині гравця. Хто ж це?

Відповідь: Кейсуке Хонда

3. Ви дуже здивуєтеся, якщо дізнаєтеся, що дід цього футболіста був поляком, адже зростав та формувався даний гравець далеко за межами Європи. Батьки гравця мали італійське коріння, отже без проблем допомогли йому адаптуватися до італійського життя та футболу і якнайкраще проявити себе там у двох командах. Чи то примхи тренера, чи бажання надзіркового партнера по команді не дозволили гравцеві продемонструвати свої вміння на Мундіалі сповна, але, тим не менш, він і надалі залишається ласим шматком для більшості топ-клубів планети, які бажають бачити його у свому складі вже зараз.

Відповідь: Пауло Дібала

4. Народившись у сім'ї хорватських емігрантів, свою футбольну кар'єру гравець розпочав далеко за океаном, у одному з найкрасивіших міст планети, яке, насамперед, відоме завдяки вишуканій будівлі місцевої Опери. Погравши у Туреччині та Англії, гравець наблизився до завершення своєї футбольної кар'єри чудово проведеним Мундіалем, де зумів відзначитися двома голами, незважаючи на свою позицію на футбольному полі.

Відповідь: Міле Єдінак

5. Футболіст, якого Вам слід відгадати народився у Франції, де і розпочав свою футбольну кар'єру. Після багатьох сезонів проведених у Лізі 1 наш герой перейшов до АПЛ, де зміг дебютувати вийшовши на заміну замість добре знайомого нам Джермейна Ленса. Після провального сезону 2016/17 гравець відправляється в оренду на Батьківщину, де успішно проведений сезон відкриває двері для виклику до афрканської національної збірної країни, корені якої є у даного футболіста. Хто ж він? 

Відповідь: Вагбі Хазрі

Раунд №2 "Вгадай гравця по його карточці з FIFA 18 World Cup" 

1. Олів'є Жиру

2. Пепе 

3. Іван Ракітіч

4. Марко Ройс

5. Ренато Аугусто 

Раунд №3. "Чорний квадрат" 

1. Ірвінг Лосано 

2. Сергій Мілінковіч-Савіч 

3. Хакім Зієш 

4. Юто Нагатомо 

5. Шейху Куяте 

Раунд №4. "Вгадай гравця по його кар'єрі" 

1. Джердан Шакірі

2. Шиме Врсалько 

3. Віктор Мозес 

4. Томас Меньє

5. Давід Оспіна 

*** 

За 3 дні конкурсу, у ньому встигло взяти участь 11 учасників. Багато-хто розгадував запитання, але фінальну відповідь у коментарях відписати посоромився. Отже, представляю Вашій увазі здобутки учасників: 

1. DT - 20 балів

2. Станислав Орошкевич - 17 балів

3. NikoVinkovic - 17 балів

4. Віталій Старенький - 15 балів 

5. Peter Stoikiv - 15 балів

6. Gavrilo - 14 балів

7. Богдан22 - 14 балів

8. czachel - 13 балів

9. Николай Кизилов - 12 балів

10. Михаил Конев - 10 балів

11. Вова Поторась - 10 балів

За умови рівної кількості балів, перевага надається тому учаснику, який раніше написав свій варіант відповідей.

*** 

Велике дякую всім, хто взяв участь у такому імповізованому коротенькому тесті. Вітання користувачу DT, який пройшов дистанцію без втрат. Також віддаємо шану Станіставу Орошкевичу та NikoVinkovic'у, яким забракло лише трьох пунктів, щоб поборотися за перше місце. 

Дякую за активність! До нових зустрічей!

Другие посты блога

Все посты