Tribuna/Футбол/Блоги/Побачення з футболом/Татуювання, секс та знущання над котом. За що футболістів виганяють з команд

Татуювання, секс та знущання над котом. За що футболістів виганяють з команд

21 июля 2019, 14:37
19
Татуювання, секс та знущання над котом. За що футболістів виганяють з команд

У футболі трапляється різне. Ми звикли, що футболісти спокійно переходять з одного клубу в інший, але іноді трапляються такі ситуації, що гравця просто виганяють з команди через різні причини. Іноді спортсмени переходять межу, тому керівництво намагається якнайшвидше позбавитися від таких кадрів, щоб зберегти свою репутацію. Футболіст же ставить велику пляму на своїй кар’єрі, від якої складно відмитися. Я зібрала десять найрізноманітніших причин , через які клуб вирішив завершити співпрацю зі своїми гравцями.

Татуювання, яке змінило все. Гільєрмо Варела

Гільєрмо Варела виступав на правах оренди за німецький клуб «Айнтрахт». Футболіст достроково покинув команду, бо його просто звідти вигнали. Причина – татуювання. Справа в тому, що головний тренер Ніко Ковач наполягав на тому, щоб гравець не робив нічого до відпустки. Гільєрмо вирішив пропустити слова наставника повз вуха і все-таки зробив татуювання, яке у висновку запалилося перед фіналом Кубку Німеччини з «Боруссією». Футболісту довелося повернутися у «Манчестер Юнайтед», якому він на той час належав.

Варелу ж не згідний з таким рішенням: « Не можу пояснити причини такого суворого покарання. Окрім того, я не єдиний гравець «Айнтрахта», який зробив татуювання перед фіналом, але покараний був лише я. Не можу зрозуміти, чому до мене застосували такі санкції, а до інших – ні. Я ніколи б не нашкодив своїй команді». Погодьтеся, що рішення занадто радикальне, адже це лише татуювання.

Невдалий пенальті. Брендекс Парра

Матч у рамках Кубку Південної Америки між «Ла Екідат» та «Індепендьєнте Кампо-Гранде» дійшов до серії пенальті. Перші – виграли з рахунком 4:3. Брендекс Парра, який виступав за «Індепендьєнте», вирішив "по-піжонськи" реалізувати 11-метровий. Пробив слабо і прямо по центру, тому голкіпер без проблем парирував удар. Після матчу футболіста вигнали з команди, звинувативши його у непрофесіоналізмі та у втраті клубом немаленьких грошей, які б він отримав за вихід у наступний раунд. Цікаво, що окрім Парра пенальті не реалізувало ще два футболіста.

«Життя продовжується, футбол на цьому не закінчується. Я продовжу йти вперед» - відмітив Брендекс Парра.

Голі сідниці. Харіс Белкебла

Цього гравця вигнали не з клубу, а з національної збірної Алжиру. Харіса Белкебла звинуватили у неприйнятній поведінці на Twich. Воротар Александр Укіджа вів прямий ефір в онлайн-грі Fortnite і тут в один момент в кадр увірвався Белкебла і оголив свої сідниці. Користувачі все записали і виклали епізод в інтернет. Головному тренеру Джамелю Бельмаді це не сподобалося і він виключив гравця зі складу. Думаю, що ми більше ніколи не побачимо зад Харіса.

Підтримка збірної окупанта. Михайло Готра

Голкіпера молодіжної команди «Карпат» Михайла Готру вигнали з клубу через підтримку збірної Росії на ЧС-2018. У соціальних мережах гравець запостив декілька фото з російською символікою і радів перемозі Росії над Іспанією в 1/8. Здається, хлопчина забув, що він грає за львівську команду, а в Україні йде війна з тією країною, яку він так палко підтримував. Сподіваюся, хлопчина тепер буде думати перед тим як щось виставляти у соціальні мережі.

Знущання над котом. Девід Баретто і Едуін Куеро

Ображаєш тварин? На вихід! Саме через знущання над котом своїм місцем у команді поплатилися два футболіста – Девід Баретто і Едуін Куеро. Гравці «Сулія» опублікували відео, на якому вони тягнули тварину за кінцівки і після цього викинули у вікно на асфальт. Клуб публічно засудив дії своїх підопічних і навіть порадив чоловікам сходити до психолога. Адекватні люди ніколи не будуть себе так аморально поводити.

Побиття таксиста. Котляр, Барабаш і Заїкин

Пам’ятаєте таку команду, як рівненський «Верес»? О так, один із найхайповіших клубів Другої ліги, з яким точно ніколи не буває нудно. Це я говорю вам, як вболівальниця червоно-чорних. Одного разу на сторінці рівненської поліції у Фейсбуці з’явилася інформація про трьох осіб, які напідпитку завдали тілесних ушкоджень таксисту, відмовившись платити. Обличчя були замальовані, але один з вболівальників впізнав у них Антона Котляра, Віктора Барабаша та Дмитра Заїкина. Повідомив про свою здогадку одному з місцевих телеканалів, а ті вже перевірили та підтвердили інформацію через свої джерела у поліції. Опублікували це і понеслося. Клуб, дізнавшись про цей інцидент, поширив офіційну заяву про те, що розриває контракти з нападниками на таксиста. Однак, у підсумку, гравці залишилися у «Вересі». Хлопці зібрали на стадіоні «Авангард» вболівальників, команду, тренерський штаб та керівництво, де вибачилися і просили дати їм ще один шанс. Вони його отримали, але з часом з ними все одно попрощалися. Котляр – знову порушив спортивний режим, а Заїкин і Барабаш не показували потрібний рівень футболу.

Пияцтво. Володимир Шопін та Віталій Іванко

У Першій лізі також виганяли футболістів. Сталося це у МФК «Миколаїв». Клуб вирішив попрощатися зі своїми підопічними через пияцтво прямо в готелі. Під такі санкції потрапили захисник Володимир Шопін та нападник Віталій Іванко. Чоловіки не зробили ніяких висновків, адже уже через 3 тижні їх знову вигнали, але вже з нового клубу – «Таврія». Причина не змінилася. У футболістів серйозні проблеми з алкоголем. Хлопаки, здається, вам не місце у професійному футболі, якщо ви не можете контролювати себе.

Віталій Іванко

Володимир Шопін

Секс на лаві запасних. Джей Харт

Джей Харт, який грав за «Клітеро» був спійманий на гарячому. Інцидент трапився на лаві запасних. Футболіст у стані алкогольного сп’яніння займався сексом з місцевою вболівальницею Бріоні Хібберт, яка має двох дітей. Відео процесу потрапило в соцмережі, тому керівництво вирішило припинити співпрацю з Хартом і вигнало його з команди.

«Я був п’яний і хочу вибачитися перед моєю сім’єю. Шкодую про те, що зробив, а не про те, що мене спіймали» - заявив футболіст.

Інсценізація зґвалтування партнера. Дуглас Майкон

Іноді причини викликають велике здивування та навіть шок. Це саме той випадок. Футболіста збірної Бразилії Дугласа Майкона вигнали з команди через інсценізацію зґвалтування партнера по команді Еліаса. Ви зараз зрозумієте наскільки ситуація ненормальна. Еліас напився у барі, прийшов у готель і заснув. Майкон вирішив пожартувати над партнером по команді. Футболіст взяв на кухні перець та згущене молоко і помістив це все в анус Еліаса. Пізніше розбудив гравця і сказав, що його зґвалтували чотири мужики.

Медичне обстеження показало, що це не так, а Еліас поскаржився на горе-жартівника головному тренеру. Було прийняте рішення завершити співпрацю з Дугласом.

Сексуальні домагання. Амр Варда

Будьте обережними зі спілкуванням у WhatsApp – це може зашкодити вашій кар’єрі. Саме так було з футболістом національної команди Єгипту. Амр Варда чіплявся до дівчат у листуванні, надсилав свої інтимні фото та у грубій формі пропонував зайнятися з ним сексом. Фрагменти такого спілкування з моделлю Мерхан Каллер були опубліковані у Твіттер. Рішення по футболісту приймала національна федерація футболу. Амре вказали на двері, повідомивши, що йому не місце у команді.

Добре, що клуби не покривають своїх футболістів, які дійсно переходять усі дозволені межі. Виганяти через татуювання, можливо, і не зовсім правильно, а от через знущання над тваринами та сексуальні домагання - необхідно. А ви як думаєте?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов