Tribuna/Бокс/Блоги/Спорт в соцмережах/Як українські спортсмени відзначали Великдень

Як українські спортсмени відзначали Великдень

Яремчук, Світоліна, Беленюк та інші.

Автор — Semen Novikov 🤠
24 апреля 2022, 20:20
Як українські спортсмени відзначали Великдень

Навіть попри війну не забуваємо про традиції.

Христос Воскрес! Незважаючи на дуже складну ситуацію в Україні через повномасштабну війну, яку розв’язала РФ, українці святкують Великдень. Показуємо, як наші люди спорту вітали зі святом та відзначали Пасху.

Віктор Циганков, футболіст «Динамо» Київ

Жан Беленюк, народний депутат України та олімпійський чемпіон

Спортсмен похизувався своєю величезною паскою.

Владислав Гераскевич, скелетоніст

«Христос Воскрес! Вітаю з Великоднем! Бажаю Вам і Вашим сім’ям миру, щастя та радості P.S А русні бажаю вічність горіти у пеклі», – підписав фото спортсмен.

Олександр Алієв

Колишній гравець збірної України Олександр Алієв завітав до церкви разом з Андрієм Богдановим, з яким вони вдвох захищають країну в ТрО.

Денис Костишин, футболіст «Олександрії»

Тарас Степаненко, футболіст «Шахтаря»

«Сьогодні особливий день – Великдень. Для мене і моєї родини свято, яке кожен рік дарує нам надію та віру в майбутнє. Усі наші молитви про Україну. Усі наші молитви про мир та перемогу 🙌🏻 Тримайся Рідненька 🇺🇦☺️ Христос Воскрес 💙💛», – звернувся Тарас до підписників інстаграму.

Анатолій Трубін, футболіст «Шахтаря»

«Христос Воскрес! Зі Святом, Україно 🇺🇦 Переможемо, відбудуємося, процвітатимемо!», – обнадійливою промовою висловився голкіпер.

Артем Мілевський, колишній футболіст збірної України

Артем привітав підписників у фірмовому стилі: «🇺🇦 s pashoi!!»

Роксана Маліновська, дружина Руслана Маліновського

Валерія Юзвяк, гімнастка

«Україно, всі молитви сьогодні за тебе. Тримайся, рідненька 🇺🇦 Христос Воскрес!», – висловилася Валерія.

Роман Яремчук

Футболіст «Бенфіки» та збірної України зустрів це свято традиційно з сім’єю. У сімейства Яремчуків вийшла прекрасна фотографія.

Валерій Бондарь та Дар’я Савіна

Євген «yozhyk» Мостовик, кіберспортсмен з FIFA

У Євгена вийшов потужний меседж:

«Христос Воскрес! Цей Великдень незвичний, бо весь час думаєш за тих людей, які постраждали від війни, і за тих, хто в рядах ЗСУ веде боротьбу з ворогами. Чесно кажучи — незручно навіть виглядати святково і робити якесь фото, зараз його викладати. Та з іншої сторони — саме такі, наші, традиції зараз відстоюються, разом з суверенітетом України.

Орки не знають, що таке Великдень. Не знають, що таке вишиванка, не розуміють вони й Великодній кошик. Ці моменти нас ідентифікують. Тому з вірою у ЗСУ бажаю перемоги добра над злом. 🙏🏼🇺🇦».

Еліна Світоліна, українська тенісистка

«Нехай Великдень принесе вам і вашій родині мир і любов — стільки любові, скільки українці присвячують Україні 🕯🕊💙💛», – написала Еліна.

 

Катерина Усик, дружина українського боксера Олександра Усика

«Христос Воскрес», – написала Катерина

Сам Олександр Усик.

Гравці «Шахтаря» з родинами відвідали церкву в Антальї

 

 Сергій Кривцов, гравець «Шахтаря»

Опублікував круте відео й написав:

«Христос Воскрес! У цей день ще більше молимось та віримо у нашу перемогу 🇺🇦» 

Денис Берінчик, український боксер

 

Сергій Сидорчук, гравець «Динамо» та збірної України

Андрій Тотовицький, гравець «Колоса»

 

 Роман Безус, футболіст «Гента» та збірної України

 

 Іван Петряк, гравець «Фегервара»

 

Ігор Харатін, гравець «Легії»

 

Юлія Левченко, легкоатлетка 

 

Федір Черкашин, боксер

«Вітаю всіх українців зі світлим Великоднем 🙏🏻 Бажаю кожному 🇺🇦 міцного здоров’я та якнайшвидшого миру в нашій країні 🙏🏻», – написав спортсмен

Олег Довгун, боксер 

Олеся Дерев’янченко, Марта Федіна, Влада Алексіїва. Синхроністки

«Христос Воскрес🕊🇺🇦🤍 Зі святом Великодня🙏 Здоров’я, мирного неба над головою та скорішої перемоги України!💙💛😽», – йдеться в пості Марти Фєдіної.

Андрій Пятов, воротар «Шахтаря»

«Ми б мали святкувати Великдень вдома. Веселитися, шуткувати, радіти життю. Так мала б робити кожна українська родина 💙💛 Та цього року у всіх нас це Свято найнезвичніше за всі, що були до цього. ⠀ Сьогодні ми молимось за мир 🙏 За чисте небо ☀️ За наше майбутнє 🇺🇦 ⠀ Правда на нашій стороні. Бог з нами. ⠀ Нехай цей Великдень стане підбадьоренням та нагадуванням, що перемога завжди за добром, світлом, правдою та... життям! ⠀ Христос Воскрес!»

Фото: інстаграм Марти Фєдіної, Олега Довгуна, Федора ЧеркашинаВіктора Циганкова, Жана Беленюка, Владислава Гераскевича, Олександра Алієва, Дениса Костишина, Тараса Степаненка, Анатолія Трубіна, Артема Мілевського, Роксани Маліновської, Романа Яремчука, Валерія Бондаря, Євгена Мостовика, Еліни Світоліної, Катерини Усик, Дениса Берінчика«Шахтаря», Андрія Тотовицького, Романа Безуса, Юлії Петряк, Валерії Юзвяк, Ігоря Харатіна, Юлії Левченко, Сергія Кривцова, Ганни Сидорчук

Другие посты блога

Все посты