Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Записки Динамівця після домашнього матчу з Лугано

Записки Динамівця після домашнього матчу з Лугано

Після другого нічийного матчу з Лугано вдома у Києві перед рідними вболівальниками, мені здається тии матчем Динамо (Київ) пробито дно. Тренерському складу, футболістам, менеджменту, керівництву – всім має бути соромно за такий результат, і виправдань загальному підсумковому результату за цей груповий етап ЛЄ для Динамо бути не може.

13 декабря 2019, 10:01
1
Записки Динамівця після домашнього матчу з Лугано

Після другого нічийного матчу з Лугано вдома у Києві перед рідними вболівальниками, мені здається тии матчем Динамо (Київ) пробито дно.

Тренерському складу, футболістам, менеджменту, керівництву – всім має бути соромно за такий результат, і виправдань загальному підсумковому результату за цей груповий етап ЛЄ для Динамо бути не може. Команда розуміла, що потрібно тільки вигравати цей матч вся команда атаквала, але не реалізація… завдати 26 ударів у бік воріт суперника і тільки 6 із них по воротях, ну цеж треба так вміти. Караваєв був інертним, Бесєдін не забиває 100% моменти від Де Пени користі мало, там тільки Буяльський, Миколенко і Циганков щось старалися та намагалися принести позитивний результат для Динамо, але три гравці це не вся команда. До заслуги Лугано скажу, що вся команда дуже добре відпрацювали в захисті і розкрити ту щільну оброну суперника у Динамо не вийшло, треба було б завдавати футболістам Динамо більше дальніх ударів, але вони якщо і були то не точні, а перед такими матчами Михайличенку і його тренерському складу треба розуміти як буде грати Лугано і тренерувати такі удари; як побачили по матчу, від позиційних атак Динамо користі не було ніякої.

У захисті Динамо чорна діра, от серйозно, той м'яч що забило Лугано, як там зіграв Кадар, це страмота, окей Миколенко не встиг, але він на атаку корисно діяв, а чим займався Кадар, да і Попов із Кендзьорою також там не допрацювали, типу один момент Лугано, один гол: це – що чорт забирай таке? Просто жах. Очікування від цього матчу були великі типу: «ось зараз Динамо заб'є, три і спокійно вийде у Євровесну», а в підсумку 1:1, та хороша безтолкова гра. Це саме той матч, коли після нього хороший атакуючий рівень гри не радує, бо тут самим головним був результат, а його немає.

      Помилки Михайличенка очевидні, як на мене команда грала, а що йому говорить поставити в основу Кадара який постійно помиляється от тут запитаня…

Хоча напевно варто судити Михайличенка не за цей матч, а за ввесь груповий етап ЛЄ і що ми бачимо. Не вийти із посередньої групи при начебто динамічній грі, нульовий результат, хіба на це хочемо дивитися фанати ФК ДК??? При Михайличенка команда далі деградує, от який толк від атакуючої гри, якщо в захисті жахіття і немає результату? При Хацкевичу було головне результат, а при Михайличенку і цього немає + я завжди буду наголошувати на тому, що з такими футболістами можна добиватися результату і ці проблеми пов'язані з Динамо останні сезони це проблеми – тренерського складу, ну так в тому числі і головного тренера.

( У той момент, коли багато хто каже, що команда зливає тренера, я в це не вірю). У матчі з Лугано футболісти старалися, але напевно навіть виходити з групи треба було раніше, а не тягнути до того матчу, коли Лугано всією командою буле гра на відбій.

      Запитання до Ігоря Суркіса, що от ЛЄ втратили, чемпіонат вже майже втрачений, то що далі? Підсумки по Динамо у мене ще обов'язково будуть і вже там я більш детально опишу про те, Михайличенко out чи ні; та кого із футболістів треба палками гнати з команди!

Ну а поки сумуємо, та розуміємо, що Динамо пробиває дно, і кінця «покищо» цим проблемам немає.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты