Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/5 думок після матчу Динамо – Зоря

5 думок після матчу Динамо – Зоря

Після першого матчу в ЧУ Динамо з Зорею, до столичної команди були запитання; після другого провального матчу запитань набігло ой як багато, адже мало того що по результату, дак і по грі Динамо програло Зорі, так Зоря зараз дуже хороша команда, але так, щоб Динамо програло по всім фронтам, не було давно, гранд - флагман українського футболу так не має грати, а тим більше програвати.

10 декабря 2019, 20:35
5 думок після матчу Динамо – Зоря

     Після першого матчу в ЧУ Динамо з Зорею, до столичної команди були запитання; після другого провального матчу запитань набігло ой як багато, адже мало того що по результату, дак і по грі Динамо програло Зорі, так Зоря зараз дуже хороша команда, але так, щоб Динамо програло по всім фронтам, не було давно, гранд - флагман українського футболу так не має грати, а тим більше програвати. Тут доречно написати свої думки, по тому чому програло Динамо, де основні проблеми, звісно їх має бути більше ніж 5, але я виділив тільки 5 основних.

Кадар дно

     В цьому сезоні гра Кадара, да і в принципі його психологічний стан це - повне розчарування. В першу чергу у матчі з Зорею Кадар підвів команду, коли отримав другу жовту і відповідно червону карточку, по – друге, його фоли були необдумані і ніяк не допомагали, по-третє він програвав у швидкості атакуючим футболістам Зорі і по четверте у цьому матчі від його першого пасу ніякої користі не було. Поки в цьому сезоні Кадар не приносить  результат Динамо, а тільки шкодить, він на полі зовсім інертний та є лишнім, якщо той же Попов може і помилявся (але він віддавався за команду, то Кадар)що був, що ні, здається що він втратив мотивацію грати за Динамо, то можливо нехай краще грає Шабанов… у швидкісних якостях він не гірший за Кадара, лівоногий да і перший пас віддати може, та здається буде віддаватися та боротися за Динамо (як взагпалі такого футболіста можна ставити основу та на постой довіряти йому). Кадар грає як дно, підводить команду, йому пора на вихід, щоб не шкодити Динамо (Київ).

Центр півзахисту у Динамо відсутній

До підзаголовку треба зробити ремарку, «був такий футбол що в принципі у матчі центра поля не було», через центр ніхто не грав, та ж Зоря дуже добре давала верхові довгі передачі. Та все таки ж те як півзахист Динамо не допомагав ні в захисті ні в атаці це просто жесть, от Сидорчук якийсь останнім часом нервовий і допускає часто помилки, коли грає проти хорошої команди, у нього напевно щось із психологією? Буяльський розчарував у цьому матчі, а це доволі дивно, адже він у сезоні, ну є такої світлою плямою у грі команди, а тут гра у нього не склалася; Шапаренко зіграв блідо як і вся команда, що ж здавалося би надія на півзахист, а тут такі проблеми.

Дитячі помилки Бойко

Я скажу чесно свою думку! Мені здалося, що вина Бойка у двох пропущених м’ячах Є, якщо у першому він міг витягти, то другий м’яч він не мав права пропускати. Така ситуація, що варто покритикувати захист Динамо: Попов, Кендзьора, раніше згаданий Кадар, але ж і Бойко мав рятувати. От поки повернувся від травми Бойко, він зовсім не вражає, воротар має стояти як стіна на воротах і не допускати таких ляпів а у Бойка ці ляпи, дуже часті та дитячі, здається може і в нього є проблеми із психологією, а для воротаря це катастрофа, тому треба Бойку, якось себе переналаштувати, бо там Бущан не розчарував, коли він підміняв Бойка, тому Денис Бойко задумайся…

Михайличенко фізрук

Після приходу на посаду головного тренера Олексія Михайличенка, я позитивних змін у грі Динамо не побачив; насправді гра стали яскравішою, динамічнішою, цікавішою, але немає результату, при чому результат взагалі частіше виходить негативний. Реалізація підводить, у захисті бардак, півзахист відсутній, психологічні проблеми у колективі, дивні заміни які не дають ніякого толку, та неефективні тактичні рішення це все помилки та проблеми не тільки футболістів, а і тренера, який має нести відповідальність за те як грає команда, який вона приносить результат, хто виходить на поле і в якому психологічному стані знаходяться футболісти. Як на мене Михайличенко не контролює ситуацію з командою, проблеми з атмосферою точно є приклади: Родрігеса, Вербіча, Сидорчука, Кадара це доводять. По грі, так само, складається відчуття, що Динамо грає без головного тренера і немає того тренерського почерку у грі. Так що тепер Михайличенко – out?

Програш Динамо Зорі – сенсація чи закономірність?

Вже дійшли ми до тих складних часів, коли чесно кажучи у програші Динамо такій команді як Зоря, снсації взагалі ніякої немає, так здавалося перед матчем, що Динамо має перемогти, але давайте відкрито, так як зіграла Зоря, то сенсації і близько немає, сенсація це нічия з Карпатами, а програш Динамо у матчі з Зорею закономірність. Тут головне здобути позитивний результат у матчі з Лугано, щоб у Києві булп Євровесна, та достойно завершити сезон у матчі з Десною!

Віримо в краще і бажаємо Динамо в минулому тільки перемог!!!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты