Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Трилер в якому Динамо (Київ) виявилось сильнішим

Трилер в якому Динамо (Київ) виявилось сильнішим

Після вчорашнього фантастично проведеного матчу у виконанні футболістів Динамо (Київ), хочеться відмітити деякі фактори, які були основними та вплинули на здобуток позитивного результату. Що саме дозволило Динамо переграти Шахтар майже по всім параметрам, та які чинники на це вплинули? Про це все та навіть більше, читайте далі!

31 октября 2019, 20:22
2
Трилер в якому Динамо (Київ) виявилось сильнішим

Після вчорашнього фантастично проведеного матчу у виконанні футболістів Динамо (Київ), хочеться відмітити деякі фактори, які були основними та вплинули на здобуток позитивного результату. Що саме дозволило Динамо переграти Шахтар майже по всім параметрам, та які чинники на це вплинули? Про це все та навіть більше, читайте далі!

1.Тактична перебудова від Михайличенка

Дуже цікаво було слідкувати за Циганковим у матчі проти Шахтаря на позиції десятки або як ще можна сказати «у грі під нападником», те як у нього був вільний простір, як він міг пересуватися то наліво, то направо, Циганков реально кайфував від того, що у нього було стільки свободи, він міг вільно грати на цій позиції. Ось ця тактична зміна від Михайличенка показала, що головний тренер не боїться ризикувати і у Динамо є людина, яка може закрити таку багатостраждальну вже багато років «позицію» атакуючого півзахисники, та виконувати роль десятки, людини яка може віддати останній пас, як на мене на цій позиції Циганков зіграв добре; щодо флангу то там є Караваєв, який може вчора не так яскраво відіграв, але саме головне надійно без особливих помилок, виконав багато чорнової роботи і про атаку не забував, та і на підміні є Шапаренко який як на мене також вміє якісно виконувати роль десятки. Тож здається такою тактичною перебудовою відносно позицій футболістів Михайличенко знайшов вихід.

2. Попов герой матчу

Денис Попов ввесь матч дорослішав просто на очах і кульмінацією став його цей гол у стилі Серхіо Рамоса, ну серйозно це класичний якісний гол центрального захисника як написано в підручниках; в такому надважливому матчі, забити перший гол за основну команду, про це можна тільки мріяти. Денис Попов реально герой матчу який приніс перемогу, і це у 20 років. В захисті Попов також був надійним; зараз я помічаю що чемпіон молодіжного чемпіонату світу, може достойно заміняти Бурду та з кожним досвідом набутих у все нових матчах стає кращим. Хоча напевно героями варто назвати всю команду, без виключення кожного)))

3. Захист Динамо та фантастичний Сидорчук

Для мене кращим гравцем матчу є Сидорчук… кращий не тільки через забитий феномальний гол у першому таймі. Відбігати 120 хвилин, зробити такий великий об’єм чорнової роботи, всі ті відбори, блоки, підбори, перехвати Сидорчука показали, що ось він той опорний півзахисник якого неможливо пройти і те як він вчора закрив Тайсона це доводить. Сидорчук не швидкий, у нього поганий пас, але при цьому він доводить що у захисті футболіст то надійний, та і не забуваємо про перший гол Динамо який був забитий саме Сергієм Сидорчуком, як він залетів за такою траєкторією, це фантастика, неначе Роберто Карлос пробив у свої кращі часи! Якщо і надалі Сергій Сидорчук буде так грати, то у збірній буде реальна заміна Степаненку, яку так шукають, а про захист Динамо коротко: Кендзьора, знову ж Попов, Шабанов, Миколенко, дякую вам за таку якісну гру в оброні. Ьа і взагалі, що я за оброну дякую всі команді, бо захищалася всі.

4. Самовіддача яка знищила Шахтар

Завжди респект футболістам Динамо, які на полі вмирають за команду та віддають всіх себе у грі, от така ситуація було вчора із усіма футболістами Динамо, які вчора вийшли на футбольне поле; звісно Динамо було фізично та функціонально краще підготовлене за Шахтар в цьому також є великий плюс помітно що тренерський штаб Михайличенка добре працює, але і психологічно та емоційно футболісти Динамо були краще налаштовані на матч. Той пресинг, боротьба, агресія, фізична міць, атлетизм – основним чином вплинули на те, що Шахтар зламався та не міг нормально побудувати гру, Динамо показало, що вони можуть налякати Шахтар, що потім команда не знає як грати проти таких заряджених на гру футболістів. Тожжжжж Браво Динамо! БРАВО!!!

5. Ідеальна гра Динамо

Не має навіть за що критикувати Динамо, адже всі футболісти зіграли добре, так як треба, виконали той об’єм роботи який від них вимагався, зіграли так як треба без помилок, навіть у атаці по більшості основних показників перевершили Шахтар та і тренерський склад Динамо заслуговує великої кількості компліментів за те що так підготували Динамо фізично та психологічно до гри із Шахтарем. Я дивився за цим матчем зі стадіону, та чорт забирай, ну зіграли ж ідеально. Я надіюся, що ця гра не одноразова акція, а Динамо так буде грати постійно. Бо якщо такий рівень гри буде показувати Динамо, то навіть у Європі можна пошуміти; віримо в Динамо і в їхні перемоги, цей матч дає надії.

Вітаю Динамо із виходом у чвертьфінал кубку України, вони своєю грою цей вихід заслужили!:)

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты