Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Записки Динамівця після матчу з Лугано

Записки Динамівця після матчу з Лугано

Розчарування - це перше що приходить на голову фанату Динамо, коли ти бачиш результат матчу між аутсайдером Швейцарської ліги Лугано та Динамо (Київ). Тут все треба розкласти по поличкам, та зрозуміти, що не так було у грі Динамо.

5 октября 2019, 16:17
2
Записки Динамівця після матчу з Лугано

Розчарування - це перше що приходить на голову фанату Динамо, коли ти бачиш результат матчу між аутсайдером Швейцарської ліги Лугано та Динамо (Київ).

Тут все треба розкласти по поличкам, та зрозуміти, що не так було у грі Динамо.

В першу чергу я не розумію як можна було так програти перший тайм? Лугано - команда не рівня Динамо, і третє місце в минулому розіграші Швейцарської Суперліги можна сповна вважати сенсацією. Десь футболісти було невмотивовані, а десь далася взнаки фізична навантаженість, дуже багато ігор зіграло Динамо за останні три тижні. тому яку б ротацію не проводив Олексій Михайличенко, яка б довга не була лава запасних у Динамо, проблеми з готовністю до матчу обов’язково будуть.

Тільки на другий тайм Динамо зібралося, почало нагнітати ситуацію і грати тільки на перемогу, кожен футболіст активізувався (крім Родрігеса) але виграється ввесь матч, а не тільки другий тайм. По футболістам дуже сподобався Миколенко, точно кращий гравець матчу у складі обох команд, розчарувала лінія атаки та найбільше Вербич (він якийсь нестабільний у цьому сезоні) та Родрігес; коли вже тренери Динамо зрозуміють що Жерсон не форвард, в матчі з Лугано команда Динамо грала вдесятьох, я не бачив користі від гри Жерсона, а іноді мені здається цей футболіст зайвий у Динамо (Київ) – на флангах атаки футболісти є, на позиції форварда він ніякий, Динамо гне грає із класичною десяткою, тому що цей «герой матчу» Люксембург – Україна робить в Динамо? Не слід забувати, що цей індивідуалізм Жерсона на футбольному полі шкодить всій команді, бо був момент у першому таймі, коли після помилки воротаря Лугано, Жерсон завозився з м’ячем і не віддав пас на вільного Циганкова який вже міг забивати у пусті ворота.

Лугано для мене - це рівень, ну так на крайняк скажу Маріуполя в УПЛ, такі команди треба перемагати, так Динамо вийшло із кризи, але із Лугано підвела реалізація і як я вже раніше написав, невмотивованість футболістів та фізична неготовність. Ще більше розчаровує, що Лугано було ближче до перемоги; по статистиці Динамо на коні, але давайте згадаємо моменти, коли футболісти Лугано влучали в поперечку, от там були такі моменти, що Динамо могло запросто програти цей матч, а це було би соромно.

На завершення додам, що завдання виходу із групи треба вже ЛЄ треба вже вирішувати зараз, адже боротьбу за чемпіонство для Динамо ніхто не відміняв, але перелічіні мною проблеми Динамо, не дозволили це зробити, і що саме головне далі дуже складна спайка з Копенгагеном, в якій футболісти Динамо мають віддати всіх себе заради перемоги!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты