Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/5 думок після матчу Динамо – Десна

5 думок після матчу Динамо – Десна

Поразка Динамо у матчі з Десною це вже справжня катастрофа; що не кажіть, але гра начебто була, але результату немає. Тому я хочу насамперед написати 5 думок про Динамо, точніше кажучи, що Київській команді не дозволило здобути перемогу у матчі з Десною.

16 сентября 2019, 16:24
7
5 думок після матчу Динамо – Десна

Поразка Динамо у матчі з Десною це вже справжня катастрофа; що не кажіть, але гра начебто була, але результату немає. Тому я хочу насамперед написати 5 думок про Динамо, точніше кажучи, що Київській команді не дозволило здобути перемогу у матчі з Десною.

Пробоїни в обороні Динамо

Відверто кажучи в матчі з Десною оборона Динамо грало жахливо, все тріщало по швах. Вже пробите дно, після такої гри. В першу чергу в обох пропущених м’ячах в ворота Динамо є провина захисників, як центральних так і крайніх. Перший м’яч то вина: Караваєва, Бурди та Миколенка, адже вони не змогли втримати наступ Десни, Картушов просто перебіг Караваєва та Бурду, після чого віддав розрізний пас на Калітвінцева якого не зміг втримати Миколенко, і пропущений м’яч (де зник в момент голу Кадар це взагалі загадка) та не зрозуміло мені як так сталося, що Бурда не зумів відібрати м’яч у Картушова?

У другому м’ячі яке пропустило Динамо, вина лежить на Миколенку та Кадару, які дозволили розірвати Десні оборону Динамо при другому забитому м’ячі. І тут я не розумію:

як так міг провалитися Миколенко?

Скільки ще будуть довіряти Кадару?

Що не так з Бурдою?

Та чи підходить Караваєву роль правого захисника?

У матчі з Десною у кожного футболіста захисної лінії Динамо, були проблеми при грі в обороні.

У грі Динамо немає думки

Здається мені, Михайличенко поки не зміг знайти спільну мову з футболістами Динамо. Динамо грало відверто тупо… Стиль гри з навісами у штрафну через фланги, все будується на силовй боротьбі та атлетизму - це реально футбол в якого немає думки, в сучасному футболі має бути якась думка, кобінації, швидкості, темп гри, адже зараз футбол в який грає Динамо - просто гра в м’яч. Потуги ж Динамо забити Десні, виглядали як відверта істерика, апатія та безнадія у виконанні футболістів Динамо. Багато браку, знову ж незрозумілі навіси в штрафну, аби тільки подати, це вже дуже далеко від якогось розумного футболу. Просто реальна істерика та нерозуміння вимог Михайличенка відбувається у футболістів Динамо. І момент з Де Пеною та його жовтою карткою, суперечками з арбітром були дуже показові.

Михайличенко нічого не змінив

Здавалось: «Ось Хацкевич пішов, прийшов Мхайличенко, інтелектуал, людина з Європейським менталітетом, прямий нащадок Лобановського, от вже він точно все змінить в кращу сторону і Динамо буде якісно грати, здобувати результат та постійно прогресувати». Та прийшов Михайличенко і я не думаю що хтось наважиться сказати що Динамо грає краще, та навіть більше; стиль та тактика гри Динамо – не змінилася; фізичний стан у Динамівців краще не став, адже і Десні футболісти Динамо програвало в швидкості – більше того: Динамо разом з футболістами потроху регресують і це – саме жахливе, що може бути. Думаю 10-ти річна відсутність тренерської роботи у Михайличенка дається взнаки при управлінні командою; Михайличенко не зміг зробити встряску футболістам та дати щось нове, треба щось змінювати, бо Михайличенко нічого не робить для покращення результатів і гри Динамо (Київ).

Відсутність лідера

Дуже складно сказати хто у матчі з Десною був лідером в складі Динамо на полі… Та дивлячись на те що творилося виникає думка, що поки регресує Бурда, відбуває дискваліфікацію Вербич, постійно нестабільно грає Бойко та ніяк не набере оптимальних кондицій Циганков - у Динамо ЛІДЕРА НЕМАЄ. Зараз кожен футболіст сам по собі, команду непомітно, у всіх якесь психологічне спустошення через погані результати. Найкращим на полі був Кадірі, але поки він не підходить на роль лідера, від Буяльського очікували більше, та Де Пена відіграв добре, але його емоції явно були лишніми. Так десь можна сказати, що суддя відібрав у Динамо одне очко, але чорт забирай то Десна, ви маєте після того забивати як мініум два, а так це Динамо набір хороших футболістів як для рівня УПЛ, але без лідера в колективі.

Футболісти основи не виправдовують довіри та сподівань

Вже набридло писати про те, що Попов буде краще Кадара.

Циташвілі може достойно підміняти Циганкова поки у того проблеми.

Сідклей показав ще у минулому сезоні, що може показувати яскраву гру.

Самбрано фіналісту Копа Амеріка варто дати шанс.

Та і чому не грає Соль він же хижак в штрафній.

Да і за Шапаренка сумно футболіст екстра-класу, але недовіра тренерів тільки вбиває його як футболіста.

Я перечислив дуже якісних футболістів (думаю багато хто зі мною погодиться). Якщо вже все летить шкереберть і у Михайличенка нічого не виходить, можливо крім змін стилю та схеми гри Динамо варто надати шанс футболістам яких я написав? Наврядче вже буде гірше!

Олексію Михайличенку треба просто задуматися: «а чи все я роблю правильно».

Та поки залишається лише вірити, але якщо вже буде поразка у матчі з Мальме та Ворсклою, то прийде пора напревеликий жаль - попрощатися з Михайличенком!

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты