Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Динамо залягло не тільки в Брюгге, а і в Києві

Динамо залягло не тільки в Брюгге, а і в Києві

Пройшло вже 8 днів від матчу Динамо з Брюгге, і коли вже втихли всі емоції, було написано про всі проблеми та причини чому програло Динамо, підведені всі підсумки і сталися значні кардинальні зміни в структурі клубу (це я про призначення Михайличенка головним тренером команди і повернення деяких футболістів до тренувань з основною командою) я хочу трохи написати від себе, свою думку.

21 августа 2019, 17:46
Динамо залягло не тільки в Брюгге, а і в Києві

Пройшло вже 8 днів від матчу Динамо з Брюгге, і коли вже втихли всі емоції, було написано про всі проблеми та причини чому програло Динамо, підведені всі підсумки і сталися значні кардинальні зміни в структурі клубу (це я про призначення Михайличенка головним тренером команди і повернення деяких футболістів до тренувань з основною командою) я хочу трохи написати від себе, свою думку по таким запитанням:

1.Чому був програний матч з Брюгге?

2.Що не так з грою Динамо (Київ)?

3.Чому звільнити Хацкевича було доволі правильним та логічним рішенням?

На кожне запитання буде відповідь та окремий пост в блозі, але ж спочатку ми поговоримо про ту клоунську поразку Динамо по сумі двох матчів від Брюгге.

1. Давно я вже не пам'ятаю якогось матчу в якому Динамо (Київ) забивало три голи і програвало, так от - у матчі з Брюгге ця херня старалася...

Рахунок 3:3, але по сумі двох матчів Динамо програло загальний рахунок становить 3:4, при чому програло по ділу, по грі, як перший матч, так і другий, але другий матч проходив вдома перед 40-тисячною підтримкою вболівальників, у такий момент програти самий важливий матч року вообще якось не кошерно, так грати як грало Динамо це ненормально, було боляче дивитися та хоілося пустити сльозу від того, що творилося на футбольному полі. Футболістами Динамо було зроблена купа непотрібних дитячих помилок (перший м'яч Брюгге де Бурда просто програв боротьбу то взагалі комедія неначе він якийсь аматор, а не професійний центральний захисник, або момент коли Де Пена двічі не зміг в кінці матчу приборкати м'яч - також проста помилка і третій гол залетів) погана гра оборони, інертні Родрігес і Циганков, тільки півзахист команди та лівий фланг Динамо хоча б старалися добре грати, але для перемоги добре має грати вся команда і всі 90 хвилин. Дуже цікаво чому тільки 30 хвилин у другому матчі Динамо грало краще Брюгге?

Перші 15 хвилин матчу.

Перші 15 хвилин другого тайму.

- Команда Динамо не готова фізично??? Але це ж завжди була фішка столичної команди...

- Немає психологічної переваги та впевнаності? Але ж ви граєте вдома перед вболівальниками...

- Поганий рівень та клас футболістів команди, а це вже не доречно томущо команда зіграна (не беручи до уваги Родрігеса) і футблісти ДК то реально якісні.

У підготовці до сезону було багато пробелів як від тренерського штабу так і від менеджменту клубу, так-так не дивуйтесь я не буду звинувачувати футболістів, бо там не має їхньої вини, що підготовка була сформована так що вони не готові до сезону і постійно травмуються.

Заміни у другому матчі також дивують, адже міняти кращого футболіста матчу Вербича... Таке рішення не піддається логіці.

Що робив Родрігес на позиції форварда, якщо він лівий атакувальний хав, десятка, або просто класичний вінгер, називайте як хочете, але тільки не форвард; також інші деякі футболісти неправильно використовувались тренерським штабом Динамо, от підготовка до сезону, неправильна постановка гри, дибільні заміни і використання та роль футболістів на полі - це всі причини програшу в матчі проти Брюгге.

Вольова перемога над Шахтарем у Суперкубку!

Огидна. нудна перемога над Карпатами!

Перемога над Львов, який здавалося таке відчуття не грав, а просто відбував номер!

Поразка від Брюгге із надіями на те, що у другому матчі можна буде все виправити!

Поразка вдома Шахтарю, мотивуючи це все тим, що матч із Брюгге важливіший!

Та поразка у матчі року Брюгге!

От всі здобутки Динамо у цьому сезоні, і поки мало що вражає, тож відставка Хацкевича (про яку я ще напишу) виглядає повністю логічно...

Вийшло так, що Брюгге краща команда за рівнем чим славне Динамо і за це соромно(((

Маючи хороших футболістів під рукою, можна просрати вихід у ЛЧ, якщо не побудувати правильну підготовку до сезону (про яку я вже написав раніше), та не зробити правильну стратегію та роботу клубу.

Матч з Брюгге, то як демонстрація того, що зараз Динамо перетворилося у міцного середняка Європейського футболу і нічого більше. Динамо-машини більше немає.

Прийшов Михайличенко і я не вірю, що без правильної роботи всієї структури футбольного клубу у нього щось вийде, але надіятися треба. Можливо це прихід тренера який виведе футбольний клуб в нову золоту еру, а може прихід ще одного: "Динамівського серця" який буду просто тупцювати на місці програвати Шахтарю чемпіонство та не виходити у групу Ліги Чемпіонів...

Час все покаже, віримо в краще:)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты