Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол зі Сливкою/Як у готелі «Русь» збірні України отруїлися

Як у готелі «Русь» збірні України отруїлися

Футболісти збірних України U-16 та U-18, які проживали у готелі «Русь», отруїлися після вечері. Блог «Футбол зі Сливкою» розповідає хронологію подій

18 августа 2015, 13:33
1

Більшість ЗМІ свідомо не називають назву готелю, де часто проживають юнацькі збірні України. Там нещодавно сталася історія з отруєнням футболістів команд U-16 Олександра Головка та U-18 Володимира Циткіна. Звичайно, факт провини готелю ще потрібно довести, можливо, навіть в суді. І ми не звинувачуємо готель в отруєнні гравців. Але ситуація, через яку велика кількість футболістів попрямувала замість аеропорту в лікарню, сталася після вечері в "Русі". Автор цього тексту мав досвід роботи у юнацьких збірних і має давні зв'язки, тому володіє інформацією щодо нещасливої вечері. 

Хронологія подій

Збірні України U-16 та U-18 заїхали до готелю "Русь" у центрі Києва у суботу зранку, 15 серпня. Обидві команди зранку, 17 серпня, мали їхати на закордонні турніри. Команда Головка повинна була вирушати до Литви. Збірна, очолювана Володимиром Циткіним - до Чехії. 

Увечері, 16 серпня, після вечері в обох збірних почалися проблеми. Футболісти скаржилися на нудоту, а лікарі всю ніч ставили крапельниці, боролися з отруєнням та блювотою. У команді Олександра Головка ситуація була жахлива: з 18 футболістів злягло 11, чотирьох з них вранці, 17 серпня, швидка забрала у лікарню, як важких. В підсумку в лікарні опинилося 8 гравців збірної U-16. Шестеро і досі там. Збірна не поїхала до Литви. 

У команді Україна U-18, яку очолює Володимир Циткін, ситуація була трішки кращою. Двох гравців зранку 17 серпня також забрала швидка. Погано почував себе і тренерський штаб. Симптоми важкого отруєння: нудота, блювота, розлад шлунку. Але команда таки змогла полетіти у Чехію в складі 15 гравців (2 голкіпери). 

Тепер дуже цікаво буде почути реакцію ФФУ з цього приводу. Готель "Русь" також має провести внутрішнє розслідування.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты