Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол зі Сливкою/Як Ахметов плює на Регламент Прем'єр-ліги

Як Ахметов плює на Регламент Прем'єр-ліги

Переїзд «Шахтаря» зі Львова до Одеси і можливі матчі в Харкові суперечать Регламенту УПЛ. «Футбол зі Сливкою» пояснює, чому так

13 августа 2015, 10:41
2

Донецький "Шахтар" у 5-му турі УПЛ зіграє домашній матч з "Дніпром" в Одесі. Також гендиректор "гірників" Сергій Палкін каже, що в майбутньому домашні матчі чемпіонату "Шахтар" буде проводити ще й у Харкові та в інших містах України. Львів залишається лише для єврокубків. Такі собі "гастролі" донеччан Україною. 

Але справа в тому, що така ініціатива суперечить Регламенту УПЛ.

Стаття 10, пункт 2 Регламента УПЛ:

"Матчі проводяться на стадіонах, заявлених клубом при атестації на відповідний змагальний сезон. Стадіон повинен відповідати вимогам чинного Регламенту і бути внесеним до Реєстру ФФУ (Додаток 17). У разі виникнення форс-мажорних обставин, пов'язаних з погодними умовами або іншими об'єктивними причинами, можливе проведення матчів на інших стадіонах (полях) за рішенням Дирекції з повідомленням Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ".

Ні одеський стадіон "Чорноморець", ні харківський ОСК "Металіст" у список заявлених "Шахтарем" на сезон-2015/2016 арен не входять. Такими вважаються "Арена Львів" і НТК імені Віктора Баннікова в Києві.

Це означає, що донецький клуб діє всупереч Регламент УПЛ.

Другие посты блога

Все посты