Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/«Бідний ̶Й̶о̶р̶і̶к̶ Зоря» Анонс 12 туру

«Бідний ̶Й̶о̶р̶і̶к̶ Зоря» Анонс 12 туру

У попередньому турі Десна зіграла у нульову нічию із ФК Минай. Команда у своєму активі має 17-ть балів і займає 7-ме місце, де забили 13 голів а пропустили 16.

Автор — Роналду
20 октября 2021, 21:37
«Бідний  ̶Й̶о̶р̶і̶к̶  Зоря» Анонс 12 туру

Десна – Олександрія

У попередньому турі Десна зіграла у нульову нічию із ФК Минай. Команда у своєму активі має 17-ть балів і займає 7-ме місце, де забили 13 голів а пропустили 16. Олександрія, у свою чергу, зазнала мінімальної поразки від Ворскли із рахунком 1-2. Гості розташовуються на 6-му місці із 18-ма балами, де команда забила 11 голів, а пропустила 9.

В обох команд зараз складний період, адже господарі уже третій матч поспіль не можуть перемогти. Різниця забитих і пропущених голів 1-4. Гості у свою чергу теж втратили стабільність, адже два матчі не можуть перемогти.

Про принциповість зустрічі не варто додатково говорити. Команди є сусідами у турнірній таблиці. Кожна команда має бажання боротись за потрапляння до зони єврокубків, тому за перемогу суперники мають лягати костями на футбольному полі. Це той випадок, коли змагаються не за три а за шість балів.

Між собою команди зустрічались 30-ть разів, з яких 10 перемог на рахунку Десни, 9 нічиїх і 11 перемог в активі Олександрії. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 41-39 на користь господарів. В рамках УПЛ клуби зустрічались 8 разів, де 4 перемоги в активі Десни, дві нічиїх і дві перемоги Олександрії. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 18-10 на користь господарів.

Підопічним Рябоконя варто звернути увагу на Калюжного, Рибалку, Цурікова а також Спінеллі. Юрій Гура, у свою чергу має акцентувати увагу на таких гравцях: Калітвінцев, Тотовицький, Безбородько, Завійський. Прогноз на матч 0-1

Металіст 1925 – Інгулець

Господарі у минулому турі перемогли Маріуполь із рахунком 2-1. Ця перемога дозволила команді зберегти 8-ме місце у турнірній таблиці. Команда має у своєму активі 16-ть балів, де забили 11 голів, а пропустили 14. Гості попередній тур пропускали через спалах хвороби COVID-19 у  ФК Рух. Останній матч, який підопічні Лавриненка зіграли був із Ворсклою, де команда поступилась 0-3. Це було ще до перерви на матчі національних збірних. В активі команди 8 балів, 12-те місце. Гравці забили 9 і 18 пропустили голів.

Між собою команди зустрічались 5 разів з яких 1 на рахунку господарів, 2 нічиїх і 2 перемоги в активі Інгульця. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 3-5 на користь гостей. В рамках УПЛ команди ще не зустрічались.

Коли господарі мають ігровий ритм і зіграність, про що свідчить серія із 4 матчів без поразок, де команда 3 матчі поспіль лише перемагає. Ситуація з гостями досить складна, адже складно спрогнозувати фізичний стан гравців, які не мали офіційних ігор 3 тижні. Ця перерва може піти, як на користь команді, адже тренер міг попрацювати над помилками команди, психологічним станом і тактичними нюансами. Прогноз на матч 0-2

Верес – Маріуполь

Господарі у попередньому турі переграли Чорноморець із рахунком 1-0. Матч був дуже складним перш за все через досить раннє вилучення гравця команди. Гості, у свою чергу продовжують програвати. Маючи колосальну перевагу в ігрових моментах, у попередньому турі програли Металісту 1925 із рахунком 1-2.

Верес на даний момент часу займають 9-ту сходинку у чемпіонаті із 15-ма балами, де гравці забили 10 і 12 голів пропустили. Гості займають 16-те місце із 4-ма балами, де команда Остапа Маркевича забила 13 і пропустила 27 голів. Маріуполь уже чотири матчі поспіль не можуть здобути жодного балу.

Між собою команди зустрічались 9-ть разів з яких 2 перемоги в активі господарів, 5 нічиїх і 2 перемоги на рахунку гостей. Різниця забитих і пропущених голів складає 9-11 на користь Маріуполя. В рамках чемпіонату України команди зустрічались 4 рази, де 3 нічиїх і 1 перемога гостей. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 2-4 на користь гостей.

У Вереса сильна лінія захисту, колективні дії гравців злагоджені. Хоча команда грає у контратакуючий і вертикальний футбол, але це робить динамічно і ефективно використовує вільні зони. Як завжди варто очікувати фірмового виконання гімну України у виконанні Сергія Панасюка. Також варто виділити Ігоря Солдата, Роберт Гегедош, Кучеров та Сергійчук. У супереника Марлісон, який є двигуном і наконечником атаки, а також Батюшин, Фабіньо і Ременюк. Прогноз на матч 2-1

Ворскла – Шахтар

Однозначно, що даний матч має бути окрасою цього туру, як за турнірним значенням так і за принциповістю суперників. У попередньому турі кожна із команд отримали свої перемоги. Господарі здолали Олександрію із рахунком 2-1, гості знищили Зорю із рахунком 6-1. Ворскла розташовується на 3-му місці у турнірній таблиці із 24-ма балами. При цьому гравці забили 21 і пропустили 8 голів. Гості займають друге місце маючи в активі 26-сть балів, де забили 29 і пропустили 6 голів.

Між собою команди зустрічались 61 раз з яких 5 перемог в активі Ворскли, 12 нічиїх і 44 перемоги в активі Шахтаря. Різниця зебитих і пропущених м’ячів складає 35 проти 126. В рамках чемпіонату України між командами було проведено 52 матчі з яких 3 перемоги в активі господарів, 10 нічиїх і 39 перемог гостей. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 30 проти 106 на користь Шахтаря.

Тренери команд між собою ще не зустрічались, тому кожен з них хоче довести свою професійність і мають бажання піднятись у турнірній таблиці якомога вище. Хоча варто зауважити, що у господарів є ряд втрат, адже деякі футболісти отримали позитивні тести на COVID-19, що має внести певні коректи до підготовки команди. Можливо Юрій Максимов зазнає ще втрат перед цим матчем. Крім того варто зробити акцент на той момент, що на тренерському містку не буде присутній Юрій Максимов, якого видалили у попередньому турі. Гості у свою чергу мають зіграти на тижні матч групового етапу Ліги Чемпіонів проти Реал Мадрид. Тому варто очікувати на певну виснаженість основних гравців, можливо Де Дзербі знову спробує застосувати ротацію, яка цього разу може зіграти злий жарт із тренером. Прогноз на матч 2-2

 Чорноморець – Львів

Господарі у попередньому турі зазнали чергової поразки цього разу від ФК Верес із рахунком 0-1. Команда зараз займає 15-те місце маючи в активі 6 балів при 11 забитих і 25 пропущених м’ячів. Гості теж зазнали поразки, але від Динамо і рахунок був більш розгромний 1-4. На даний момент часу, команда має 6 балів і займає 14-те місце, де забили 7 і пропустили 19 голів.

Між собою суперники зустрічались 6 разів з яких 4 перемоги в активі господарів, 1 нічия і 1 перемога гостей. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 6-2 на користь Чорноморця. В рамках чемпіонату України вони зустрічались 4 рази, де 3 рази перемагали господарі і лише 1 перемога гостей при 4 забитих голів у Чорноморця і 1 у активі Львова.

Цей матч занадто важливий для обох команд, адже питання не просто трьох балів а хто наблизиться до зони спасіння і отримає психологічну перевагу. Тому варто очікувати справжньої битви на футбольному полі, де володіти ініціативою мають саме господарі, а гості будуть намагатись грати у контратаках. Прогноз на матч 2-1

Динамо – СК Дніпро -1

Ще один принциповий матч у цьому турі. Динамо у попередньому турі переміг Львів із рахунком 4-1, що дозволяє займати перше місце у чемпіонаті, маючи у своєму активі 29-ть балів при 29-ти забитих і 3 пропущених голів. Суперник у попередньому турі переграв Колос із рахунком 2-0 і зараз займає 4-те місце у турнірній таблиці маючи 22 бали при 16 забитих і 12 пропущених голів.

Між собою команди зустрічались 5 разів з яких 4 перемоги в активі господарів і 1 перемога в активі гостей, при різниці забитих і пропущених м’ячів, яка складає 11-5. В рамках УПЛ суперники зустрічались 4 рази де Динамо здобуло 3 перемоги, а СК Дніпро -1 1 перемогу. Різниця забитих і пропущених м’ячів становить 7-4 на користь господарів.

Мірча Луческу має звернути увагу на таких гравців суперника, як Артем Довбик у активі якого 6 голів і 1 гольова передача, Маріо Чуже, Олександр Назаренко, які мають по 2 голи + 2 паси. Ігор Йовічевіч має спочатку вирішити дилему ким замінити гравців, які не зможуть взяти участь у матчі через орендні умови, які було укладено між командами. Вважаю, що найбільша втрата для тренера і його штабу відсутність Дубінчака. При цьому тренер має розробити план знешкодження на футбольному полі таких гравців суперника: Циганков в активі якого 8 голів + гольова передача, Буяльський – 6 голів, Гармаш – 5 голів, Де Пена – 2 голи + 2 паси, Тимчик і Шапаренко по 1 голу і 2 паси. Прогноз на матч 2-1

Зоря – Колос

Господарі у попередньому турі провалили гру із Шахтарем, яка завершилась ганебною поразкою для команди та її вболівальників із рахунком 1-6. У чемпіонаті команда має 20-ть балів і займає 5-те місце при 23 забитих і 15 пропущених голів. Гості все ніяк не можуть вийти із піке. Команді не допомогла навіть відставка головного тренера. У попередньому турі команда поступилась СК Дніпро -1 із рахунком 0-2 і зараз у активі має 11 балів і займає 11-те місце у турнірній таблиці при 7-ми забитих і 16-ти пропущених голів.

Між собою команди зустрічались 6-ть разів де господарі отримали 4-ри перемоги, 1 нічия і 1 перемога гостей із різницею забитих і пропущених м’ячів 9 проти 3.

Варто зауважити, що команда Скрипника зазнала серйозної кадрової втрати, а саме Кочергіна, якого за даними різних ЗМІ переведено до дублю через те що гравець не хоче продовжувати контракт із клубом. Хоча тренер у арсеналі команди має досить сильних виконавців у лінії атаки. Чого тільки вартує Шахаб, Саядманеш, Громов, Гладкий, Крістіан, Фрімпонг, Булеца і Кабаєв. Прогноз на матч 2-0

 Матч Рух – Минай може не відбутись через наявність у команді великої кількості персоналу, який здали позитивні тести на COVID-19.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты