Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/«Аннушка уже разлила масло» або «Міжгалактична війна». Анонс 10 туру та його інтриги

«Аннушка уже разлила масло» або «Міжгалактична війна». Анонс 10 туру та його інтриги

У попередньому турі підопічні Остапа Маркевича програли «Олександрії» із рахунком 1-2. Поєдинок видався надзвичайно емоційним, доля якого вирішувалась в кінці матчу.

Автор — Роналду
30 сентября 2021, 07:10
«Аннушка уже разлила масло» або «Міжгалактична війна». Анонс 10 туру та його інтриги

Маріуполь – Рух

У попередньому турі підопічні Остапа Маркевича програли «Олександрії» із рахунком 1-2. Поєдинок видався надзвичайно емоційним, доля якого вирішувалась в кінці матчу. «Рух» у свою чергу теж зазнав поразки 0-2, але уже від більш іменитого суперника. Ним виявився діючий чемпіон і нинішній лідер УПЛ «Динамо».

На даний момент часу «Маріуполь» займає 16-те місце у турнірній таблиці, що не може задовольняти апетити тренерського штапу, керівництва команди а також самих футболістів. В активі команди 4 бали, різниця забитих і пропущених м’ячів складає -11, тобто забити змогли 12 голів а пропустили – 23 голи. Підопічні Леоніда Кучука займають 11-те місце із 8 балами. Різниця забитих і пропущених голів складає -6. Команда змогла забити 6 голів, а пропустила 12.

Між собою команди зустрічались 2 рази. В активі «Руху» одна перемога і одна нічия. Різниця забити і пропущених м’ячів складає 3-0 на користь Львів’ян.

Господарі мають приділити особливу увагу до Борячука в активі якого 3 голи. Гості у свою чергу мають бути уважнішими із Кулаковим в активі якого 5 голів, Топаловим в аутиві якого 2 голи і 1 гольовий пас, Микитишиним, В’юнник, які мають гол + пас, Байдал – 2 голи, Стасюк – 2 паси.

Зустріч обіцяє бути дуже цікавою, адже номінальним господарям поля немає чого втрачати. Тому варто очікувати атакувального футболу, контрпресинг та  високу лінію оборони. Гості будуть грати від оборони. Намагатимуться швидко переходити центр поля де шукатимуть Борячука.

Прогноз на матч 1-1

Колос – Чорноморець

Господарі у попередньому турі програли із мінімальним рахунком 0-1 «Ворсклі». Матч видався досить складним і багатим на гольові моменти, чого вартує черговий не реалізований пенальті у виконанні гравців «Колоса». «Чорноморець» теж здобув невтішний результат, адже у матчі із «Інгульцем» мали всі шанси на перемогу, але через низьку реалізацію, та відсутність концентрації в останні хвилини зустрічі довелось радіти і нічиї 1-1.

Після 9-ти турів УПЛ «Колос» має гру в запасі і займає 12-те місце із 8-ма балами. За цей час команді вдалось забити 5 голів і пропустити 13 голів. Відповідно різниця забитих та пропущених м’ячів складає -8 голів. «Чорноморець», у свою чергу, займає 15-те місце маючи 6-ть балів. При чому команда забила 10 голів, але пропустила 22 голи. Різниця складає -12 голів.

В рамках чемпіонату команди не зустрічались. Хоча у 2019 році команди зіграли у перехідних матчах. Тоді перша зустріч завершилась у нічию 0-0, а матч відповідь перемогою Ковалівки із рахунком 2-0.

Господарі повинні бути уважнішими із такими гравцями, як: Авагімян, який забив 3 голи, Ванат 2 голи + 1 гольовий пас, Бугай – 2 голи, Путря і Михайленко у яких  – гол + пас. У свою чергу гості мають уважніше віднестись до Дениса Костишина та Ренана. Також варто обережніше грати у власному штрафному майданчику, адже велика ймовірність пенальті, який рано чи пізно команда все ж заб’є.

Матч повинен бути принциповим, адже це той випадок, коли борешся не за 3 бали а за всі 6 балів. Перемога кожної команди дозволить трішки віддалитись від зони вильоту. Очікую на атакуючу гру від гостей, хоча «Колос» теж спробує грати у атакувальний футбол. Прогноз на матч 1-2

Львів – СК Дніпро -1

Господарі, у попередньому турі, отримали довгоочікувану перемогу у матчі проти «Минаю» із рахунком 2-1. Гра була дуже напружена і багата на моменти. Гості у свою чергу зустрічались із «Зорею» і зазнали нищівного розгрому із рахунком 0-4. Матч видавався рівним до моменту із вилученням гравця, яке стало каталізатором пропущеного другого, що потім призвело до кінцевого рахунку 0-4.

«Львів» у своєму активі мають 6 балів, що дозволяє займати 14-те місце. За 9 турів команда забила 6 голів і пропустила 14. СК «Дніпро -1» із 16 балами займає 6 місце. У активі команди 13 забитих і 12 пропущених голів.

Між собою команди зустрічались 7 разів 6 із яких в рамках чемпіонату України. Львів’яни мають 1 перемогу, а гравці із Дніпра мають 5 перемог. Різниця забитих і пропущених голів складає 8-17 на користь СК «Дніпро -1».

Підопічні Олега Дулуба мають звернути увагу на: Довбика, який має 4 голи + гольову передачу, Назаренко і Чуже по 2 голи + 2 паси. У ПФК «Львів» варто виділити Ременяка, Брікнера, Політило, Шина.

 Домінувати на полі повинні гості, адже стимул гравців і тренерського штабу довести, що попередня поразка від «Зорі» чиста випадковість. Господарі спробують зіграти на швидкісних контратаках. Матч буде цікавий і динамічний. Прогноз на матч 0-1

Ворскла – Інгулець

У попередньому турі підопічні Юрія Максимова перемогли «Колос» 1-0. Ця перемога дозволила команді закріпитись на 3 місці. У активі команда має 18 балів. Між тим команда господарів змогла забити 16 і пропустити лише 7 голів. Гості зіграли у нічию із «Чорноморцем» 1-1. «Інгулець» на даний час має 8 балів і займає 10 місце. При чому команда Лавриненка забила 9 голів а пропустила 15 голів.

Між собою команди зустрічались 2 рази: перемога «Ворскли» та нічия. Різниця забитих та пропущених м’ячів складає 4-2 на користь господарів.

Господарі мають бути обережні із Шараєм, Сіталом, Асмелашем ці гравці роблять результат команди. У другому таймі варто приділити увагу можливому виході на заміну Гопея, який намагається загострювати біля воріт суперників. Гості повинні бути обережні із дуетом Степанюк – Тілль, які є грозою цього чемпіонату. Скляр, який віддав 4 паси і 1 гол.

Однозначним фаворитом зустрічі має бути «Ворскла», яка повинна захопити ініціативу у матчі і контролювати хід гри. На даний момент часу підопічні Юрія Максимова демонструють більш стабільну і атакуючу гру. Зі сторони вболівальника здається, що ігрові схеми і тактичні напрацювання уже відпрацьовані. У складі «Інгульця» з цим проблеми, адже команда сильно змінилась у міжсезонні, ще не всі розуміють вимоги Лавриненка і не всі тактичні напрацювання відпрацьовані до автоматизму. Крім того психологічно і морально складно команді із Петрово, адже є тиск зі сторони ЗМІ, Президента і вболівальників. Коли Президент клубу висловлює всебічну підтримку тренерському штабу все рівно десь є сумніви. Прогноз на матч 2-0

Верес – Олександрія

У попередньому турі господарі зазнали болючої поразки від «Шахтаря» із рахунком 1-4. Якщо перший тайм пройшов із рівною грою, про що свідчив і рахунок 1-1, то другий тайм був повним бенефісом «Шахтаря». До речі це уже друга поспіль поразка «Вересу» із загальним рахунком 1-5. Гості у свою чергу обіграла «Маріуполь» із рахунком 2-1.

Команда Юрія Вірта займають 8-ме місце у активі маючи 11 балів. За підсумками 9 турів команда змогла забити 9 і 12 голів пропустила. Підопічні Юрія Гури займають 5-те місце із 17 балами. Команда забила 10 голів і пропустила 7.

Між собою команди зустрічались 9 разів, з яких в рамках УПЛ було зіграно два поєдинки. Загальна статистика складає: 3 перемоги «Вереса», 2 нічиїх, 4 перемоги «Олександрії». Різниця забитих і пропущених 9-13. Якщо брати статистику зустрічей в УПЛ то їх 2, які були зіграно у нічию.

Господарі мають приділити особливу увагу до: Третякова у якого 3 голи + гольова передача, Сергій Рибалка – 2 паси, Калюжний – гол + пас, Цуріков – 2 паси. Гості мають остерігатись Сергійчука, Кучерова, Солдата, Немчанінова, Пасіча.

У цьому поєдинку теж заздалегідь проглядається фаворит і ним має бути «Олександрія». Побудова позиційних атак у виконанні гостей і вертикальний футбол у виконанні господарів. Шанси забити будуть в обох команд. Прогноз на матч 1-2

Зоря – Десна

У попередньому турі господарі обіграли СК «Дніпро -1» із рахунком 4-0. Матч дійсно був вартий уваги. Хоча марафонський забіг на фінішній прямій виграли саме підопічні Скрипника. «Десна» дещо не очікувано програла  «Металісту 1925» із рахунком 1-2. Зустріч розпочалась із голу Марлісона на 1 хвилині.

Перемога у попередньому турі дозволила луганчанам піднятись на 4-те місце. Команда має у своєму активі 17 балів, де забили 20 і пропустили 9 голів. «Десна» після поразки займає 7-ме місце із 16-ма балами, де забили 13 і 14 пропустили голів.

Між собою команди зіграли 20 матчів, де в рамках чемпіонату 8 матчів. Із загальної статистики виходить, що 10 перемог здобула «Зоря», 4 нічиї і 6 перемог від команди із Чернігова. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 32 – 22. В рамках чемпіонату: 4 перемоги команди із Луганська, 1 нічия і 4 перемоги «Десни».

Підопічні Скрипника мають приділяти увагу до: Калітвінцева у якого 2 голи і 4 гольові передачі, Тотовицький – 2 голи і 3 паси, Безбородько – 5 голів, Завійський – 2 голи + 3 паси. Підопічні Рябоконя мають тримати в полі зору: Кочергіна в якого 5 голів + гольова передача, Саядманеша, Шахаба у яких по 3 голи і гольовій передачі, Фрімпонг – 3 голи, Гладкий – 2 голи + передача, Булеца – гол + 2 передачі.

Матч дуже принциповий, адже перемога однієї із команд дозволить закріпитись у верхній турнірній таблиці, коли поразка може дати суперникам фору у боротьбі за бронзу. Варто очікувати відкритого футболу від обох команд. Атака на атаку. У цьому матчі складно виділити фаворита, одне варто відзначити, що «Зорю» чекає складний матч із «Ромою» в рамках Ліги Конференції, що може нести свої корективи і додаткову перевагу для «Десни». Прогноз на матч 2-1

Металіст 1925 – Минай

Господарі у попередньому турі здобули перемогу у матчі із «Десною» 2-1. Гості програли ПФК «Львів» 1-2. Наче і рахунок однаковий, але який різний настрій.

Перемога у попередньому турі команді із Харкова дозволила піднятись на  9-те місце із 10 балами, де забити вдалось 8 і пропустили 13 голів. У «Миная» ситуація наступна: 13-те місце 6 балів 6 забито 11 пропущено м’ячів.

Між собою команди провели 2 зустрічі, які припали на Першу лігу, де 2 перемоги святкували гості. Різниця забити і пропущених м’ячів складає 2-4.

Акценти на гравцях гостей однозначно повернення до обойми «Бога футболу» після відбуття дискваліфікації, який продовжує гонитву за рекордом. У харківчан це Марлісон, Батюшин, Криськів, Фабіньо, Габелок.

Фаворит зустрічі має бути «Металіст 1925», адже команда більш зіграна, стабільна і емоційно стійка. Гості у свою чергу змінили тренера, що може психологічно струснути команду і надати нового поштовху. Варто очікувати стартову активність від господарів, адже у попередньому турі це дало свої плоди. Цікаво буде поглянути на перебудови у стартовому складі гостей. Прогноз на матч 1-1

Динамо – Шахтар

Матч, який чекають усі. Попередня їх зустріч в рамках Суперкубку України дав більше питань і підлив більше палива у їх протистояння. За даними деяких журналістів справа дійшла до сутичок і ледь не мордобою, хоча камер не було а слова експертів чи журналістів підлягають сумнівам. Однозначно варто стверджувати, що матч чекають усі вболівальники. Коли перші чекають на реванш і відповідь від Мірчі Луческу, то інші вірять у силу своєї команди, мають позитивний результат і прагнуть нівелювати відставання від принципового опонента.

Варто додати кілька цитат, що говорили тренери після Суперкубку України і Ви зрозумієте наскільки принциповим є протистояння і як кожен із тренерів прагне у ньому перемогти!

Мірча Луческу: «Не сподобалася атмосфера в агресивності, яка була присутня в грі. Не сподобалися виходи на поле представників тренерського штабу «Шахтаря». Не сподобалася агресивність з боку лавки нашого суперника - звідти постійно вибігали і щось кричали в нашу сторону. Це, мабуть, продовження вчорашніх слів про те, що ми чинимо тиск на суддів. Але я такого не бачу - ми постійно отримуємо фоли і жовті картки.

Мені здається, це відсутність поваги до нашої команди, тренерів, гравців. Раніше я нічого подібного не говорив, але коли нас атакують, ми повинні відповідати. Сьогодні не було фейр-плей з боку лавки суперника. Вважаю, ми не можемо створювати таку агресію в матчі кращих команд країни. Це не красить чемпіонат.»

Де Дзербі відповів: «По-перше, я поважаю всіх. Але якщо Луческу каже, що в нас не було респекту, коли він у кожному матчі додає тиску на арбітрів... Я моральні уроки не приймаю. Вони - чемпіони. Вигравши чемпіонат, вони заслужили. Для мене Луческу - маестро. Але моральні уроки, як потрібно поводитися на полі, я не приймаю.

У нас дуже гаряча кров. Я вважаю, щоб добре грати в футбол, потрібні не тільки ноги, а ще мізки і серце. Не існує великої команди без серця і мізків, так само як не існує без цього і великого гравця. Я дуже люблю працювати над тактичною, технічною стороною, але якщо не додавати правильних емоцій, розум і серце, то тактика і техніка не дуже допомагають»

Попередній тур для обох команд завершився упевненими перемогами. Господарі перемогли «Рух» із рахунком 2-0, гості – «Верес» 4-1. Кожна із команд зберегли свої позиції. Якщо «Динамо» зберегло відрив від опонента у три бали і займають перше місце із 25-ма балами, де команда забила 25 і пропустила лише 2 голи. «Шахтар» має 22 бали, де забили 23 і пропустили 5 голів.

Між собою суперники відіграли 100 поєдинків, з яких у чемпіонаті України 67. Загальна статистика цього протистояння становить 35 перемог «Динамо», 26 нічиїх та 39 перемог «Шахтаря». Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 118-131 на користь номінальних гостей. Якщо брати статистику у рамках чемпіонату України, то вона наступна по 25 перемог у «Динамо» і «Шахтаря» і 17 нічиїх, де кожна із команд забила по 82 голи.

Акценти розставляти вважаю не варто, адже у цих командах, що не гравець то уже вартий уваги і поваги. Варто лише виділити, що у матчі групового етапу Ліги Чемпіонів проти «Інтера» гості зазнали суттєвої втрати, адже травму отримав основний форвард і бомбардир команди Траоре. Цю втрату можна занести в актив «Динамо», адже у попередньому поєдинку саме Траоре забив 2 голи у ворота Бойка. Складно прогнозувати результат цього матчу. Легше сказати, що без вилучення тут не обійдеться, можлива масова бійка =) (припущення). Варто очікувати цікавий і атакувальний футбол, який полюбляють усі вболівальники. Прогноз на матч 2-1

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты