Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Емоційне виконання гімну. Шоу у Львові. Перемоги Зорі, Динамо і Шахтаря. Про це і не тільки у підсумках 9 туру

Емоційне виконання гімну. Шоу у Львові. Перемоги Зорі, Динамо і Шахтаря. Про це і не тільки у підсумках 9 туру

За побудовою гри дивує Колос, адже команда намагається грати у три форварди: Ренан з ліва, Чурко з права і Лисенко у центрі. Також у стартовому складі продовжує стояти на охороні воріт Фесюн.

Автор — Роналду
27 сентября 2021, 22:23
2
Емоційне виконання гімну. Шоу у Львові.  Перемоги Зорі, Динамо і Шахтаря.  Про це і не тільки у підсумках 9 туру

Колос — Ворскла 0-1

За побудовою гри дивує Колос, адже команда намагається грати у три форварди: Ренан з ліва, Чурко з права і Лисенко у центрі. Також у стартовому складі продовжує стояти на охороні воріт Фесюн. Для 19-ти річного футболіста це другий матч в основі. За цей час голкіпер зіграв 180 хвилин, де пропустив лише 1 гол.

Поєдинок по господарському розпочинають матч. Відразу беруться до справи і створюють момент за моментом. Ворскла теж шукає свої моменти і намагаються через швидкий пресинг і контрпресинг виходити із оборони.

Перший момент створює Тілль, який чудово виконує штрафний. М'яч після удару потрапляє у перекладину. Ініціатива поступово переходить до гравців Ворскли.

Якщо гості намагаються діяти через короткий та середній пас, то господарі швидко прагнуть переходити центр поля. 28 хвилина матчу Челядін фолить у штрафному майданчику на Ільїну. Рефері ставить пенальті, але Чурко не переграє Різника. До речі у 2021 році Колос отримав 18 можливостей бити пенальті, але реалізували лише 7, що дорівнює 38% реалізації. Здається, що тут без чорної магії у виконанні "Бога футболу" не обійшлося.

Максимов отримує жовту через висловлену реакцію на поставлений пенальті. Нереалізований пенальті більше завів гравців Колоса, які почали грати більш агресивніше і частіше йти в атаку.

На 36 хвилині зустрічі Олів'є Тілль забиває гол, який наніс два удари. Коли на перший встигає відреагувати голкіпер господарів, то з другої спроби таки вдалось Тіллю забити гол. Перший тайм видався дуже цікавим і завершився із рахунком 0-1.

На початку другого тайму на полі з'являється Костишин замість Ренана. Саме Денис стає мотором команди. Моменти були, як у однієї команди так і іншої, але реалізація не дозволила змінити рахунок. Тому вітаємо Ворсклу з черговою, уже другою поспіль перемогою. Ця перемога дозволила підопічним Юрія Максимова закріпитись на 3 місці турнірної таблиці.

Олександрія – Маріуполь 2-1

Перед поєдинком ФК «Маріуполь» поповнили два гравці: Босаніч Петар і Стефан Спіровській, які відразу потрапляють до стартового складу команди. Перший гравець – центральний захисник, другий – опорний півзахисник.

На 23-тій хвилині матчу помилкою Дубри користується Кащук, який дуже небезпечно пробиває, але штанга рятує господарів поля. Г ості не здаються і продовжують насідати на орота суперника. Що приносить свої плоди на 25-тій хвилині матчу. Вдале виконання штрафного Мишньова, який із точки відправив круглого у перекладину, де Спіровський успішно грає на добиванні і забиває гол. Що виводить гостей вперед 0-1.

Смішно, але арбітр Шурман Денис, уже до 33 хвилини зустрічі вдруге здійснює зіткнення із футболістами. На 35-тій хвилині Босаніч у власному штрафному майданчику  збиває Ковальця. Рефері досить швидко виносить вердикт – пенальті, який реалізовує Третяков. Господарі досить швидко змогли відігратись. Рахунок матчу стає нічийним 1-1.

У другому таймі Кудрик творить дива, саме завдяки реакції голкіпера на табло досить довгий період часу рахунок зберігається 1-1. Яскраве цьому підтвердження стає два поспіль сейви на 73-тій хвилині: спочатку Ковалець низом прострілює, Кудрик зрізає далі, а уже Одарюк пробиває із 8-ми метрів – голкіпер тягне досить непростий м’яч.

Втім, на 86-тій хвилині нарешті «Олександрії» вдається завершити акцентованим ударом свою чергову атаку. Мірошниченко створив момент для Кожушка, який врешті-решт забиває гол і робить рахунок матчу 2-1.

Перемога господарів поля не виглядає сенсаційною, адже перед поєдинком саме вони вважались фаворитами зустрічі. Більше того за підсумковою статистикою гравці Юрія Гури завдали 21 удар по воротах суперника, з яких 15 у площину. Вітаємо Олександрію із перемогою, яка дозволяє команді знаходитись на п’ятому місці чемпіонату.

Шахтар – Верес 4-1

В основі Шахтаря продовжує грати П’ятов, але варто відзначити, що Трубін знаходиться у заявці на матч. Де Дзербі продовжує використовувати, досить солідну, ротацію складу. З перших хвилин на полі з’являються: Сергій Кривцов, Маркос Антоніо, Марлос, Бондаренко Артем, Манор Соломон, Юхим Конопля, Корнієнко Віктор і Данило Сікан.

Хочеться вчергове нагадати, як виконував гімн України гравець "Вереса" Панасенко

На 22-гій хвилині автоголом відзначається Роман Мірошник, який переправив м’яч до власних воріт після передачі до центру штрафної у виконанні Марлоса.

Уже через вісім хвилин відповідь наносять гості. Немчанінов пробіва із-за меж штрафного, але на місці П’ятов, який відбиває перед собою. На добиванні грає Шестаков, але він знаходився у офсайді. Вітао віддає пас на Марлоса, у якого перехоплює м’яч Кльоц і віддає пас на Генадія Пасіча, який пробиває у дальній від голкіпера кут. Таким чином рахунок матчу стає 1-1.

Другий тайм розпочався без замін. Уже на 55-тій хвилині Тетет отримує пас від Марлоса, обігрує голкіпера і відправляє круглого до пустих воріт 2-1.

Пенальті на 79-тій хвилині заробляє Конопля, якого завалив Немчанінов. До точки підійшов Марлос і упевнено переграв кіпера суперників 3-1.

Крапку у розгромі поставив Траоре, який завершив шикарну комбінацію. Спочатку Марлос пасом знайшов Мудрика, який прострілив на Траоре і той влучно замикає простріл 4-1.

Варто зазначити той факт, що за матч господарі нанесли 10 ударів із яких 4 у площину. Гості, у свою чергу, дев’ять разів пробивали із яких шість у площину. Володіння м’ячем становить 75% на 25%. Також господарі мали перевагу у виконанні кутових 7 проти 1.

Де Дзербі продовжує погоню за Динамо у чемпіонаті і уже зовсім скоро матиме можливість нівелювати відставання у очному протистоянні.

Рух – Динамо 0-2

Прекрасний промо ролик до зустрічі запустив ФК «Рух». Також варто зазначити, що перед початком матчу, аудиторію розігрівала група підтримки. Шоу на цьому не закінчилось і продовжилось при виході команд із під трибунного приміщення. Це мало вигляд, немов боксери виходять на бій. Особливим був момент виконання гімну, який співала дружина Козловського. Навіть розіграш м'яча перетворилось у справжнє шоу.

Нажаль це не допомогло команді нав’язати боротьбу лідеру чемпіонату. Можливо гравці «Руху» перегоріли. Для початку варто звернути увагу, що у складі гостей з перших хвилин матчу виходить Супряга і Вербич.

Вирішальним моментом зустрічі стала 27-ма хвилина: Мартиненко контактує із Гармашем у штрафному майданчику і пенальті призначає Юрій Іванов. Циганков підходить до точки і успішно реалізовує пенальті, чим виходить в одноосібні лідери бомбардирів. В активі якого уже 7 голів.

Матч можна було завершувати на 38-мій хвилині, коли Динамо швидко розіграли штрафний. Тимчик прострілив до штрафного, у Циганкова удар п’яткою не вийшов, але на дальній штанзі простріл замкнув Гармаш. Рахунок стає 0-2.

В наступний час «Рух» продовжував оборонятись, а гості не особливо хотіли забивати ще. Хоча моменти мали, що свідчить статистика у господарів поля лише 4 удари із них 0 у площину, у Динамо 9 із них 4 у площину воріт. За кутовими перевага теж була на стороні підопічних Луческу 10-0.

Динамо продовжує утримувати лідерство у турнірній таблиці і зберігати перевагу у 3 бали від найближчого переслідувача.

Минай – Львів 1-2

Битва за життя. Саме так можна охарактеризувати цей поєдинок, адже перемога потрібна була обом колективам. Минай, за словами Кобіна, має здобувати 40 балів у таблиці, але має 6 балів і займає 13 місце. Крім того дискваліфікацію відбуває «Бог футболу», якого дискваліфікували за середній палець, який був адресований комусь із вболівальників, у одному із попередніх поєдинків. Гості знаходились на 16 місці, що самим собою змушує команду давати бій супернику і вибиратись із дна турнірної таблиці.

Нерв зустрічі уже на 10-тій хвилині дає про себе знати. Травму отримує Махмутович, якого замінює Зозуля. На 21-шій хвилині Ернест віддає пас на Грисьо, який навішує до штрафного майданчика і там після гри головою гравця «Минаю» м’яч у ворота господарів відправляє Якимець.

43-тя хвилина зустрічі приносить надію для господарів. Закидання від захисника «Минаю», яке відбиває гравець гостей і м’яч лягає прямо на ногу Байдала, який із-за меж штрафного майданчика забиває гол.

У перерві на поле виходить Шина, який замінює Ернеста. Саме Шина на 56-тій хвилині приносить перемогу гравцям Дулуба. Гравець бере на себе відповідальність і пробиває із, досить великої відстані, що не заважає круглому влетіти у ворота.

Це перша перемога ПФК «Львів» у цьому чемпіонаті. Дана перемога дозволила команді піднятись на 14 місце. За статистикою матчу, перемога гостей закономірна, адже вони нанесли більше ударів по воротах 9 проти 6, як і ударів у площину 6 проти 2.

СК Дніпро -1 – Зоря 0-4

Матч, який мав бути центральним завершився розгромом. Що ж відбулось?

З перших хвилин у господарів з’являється новачок Монте, який на 20-тій хвилині ледь не приносить пенальті у свої ворота. Дякувати потрібно VAR, який розставив все на свої місця. Втім новина про пенальті так ударила по команді господарів, що майже відразу підопічні Йовічевіча пропускають гол. Це Булеца на 21-шій хвилині забиває гол. Громов спочатку пробиває,  на удар реагує Кожокару, але на добиванні успішно грає Сергій Булеца.

Цікаво, що на 58-му хвилину зустрічі обидві команди нанесли по 7 ударів по воротах, з яких господарі 4 у площину, а гості 3. Період з 80-тої до 84-тої хвилини стає визначальним для СК «Дніпро -1», адже спочатку Ігор Когут заробляє жовту карточку, а уже на 82-гій другий гірчичник, який говорить про вилучення. Хоча рефері переглянув момент, але це не допомогло Когуту. Другу жовту карточку, звісно скасували, але в замін видали пряму червону.

Після чого господарі попливли. Уже на 87-мій хвилині Кочергін робить рахунок 0-2. Кабаєв підібрав м’яч після того, як його втратив Джурасек. Віддав пас на Кочергіна до штрафного де той на замаху прибрав Сватка і легко переграв голкіпера господарів.

90-та хвилина: Адамюк віддає поганий пас на Кожокару, який перехоплює Шахаб і відправляє круглого до пустих воріт 0-3. Луньов віддає пас на Кочергіна у штрафну , де той технічно розбирається із голкіпером і ставить крапку у матчі 0-4.

От так матч рівний за статистикою і ходом гри перевертається з ніг на голову і стає розгромом туру. Хочеться вірити, що ця перемога додасть гравцям «Зорі» впевненості і команда успішно зустріне «Рому» у Лігі Конференції.

P.S. На стадіоні було помічено Ігоря Коломойського у компанії із Президентом СК Дніпро -1 Юрієм Березою.

Десна – Металіст 1925 1-2

Матч розпочався із забитого голу. Розіграш кутового на 2-гій хвилині, де Марлісон грає успішно на ближній штанзі воріт: підсікає круглого і відправляє його в дальній кут воріт.

Десна швидко відійшла від пропущеного голу і уже на 12-тій хвилині: Волошина втратили у штрафній, він прийняв м’яч і віддав Тотовицькому, який з 8-ми метрів потрапив з лету точно у кут воріт.

Перекладина рятує гостей. Калітвінцев з дальньої дистанції пробивав, але каркас воріт не дозволив господарям вийти вперед на 35-тій хвилині матчу.  В одному із зіткнень ушкодження зазнали Волошин і Ткачук, яких довелось замінювати на 41-шій хвилині.

Доля матчу виріштлась на 49-тій хвилині: спочатку Фабіньо обігрався із Марлісоном, потім навісив на Кравченка, який у дотик, легко і невимушено переправив м’яч у дальній кут воріт. Рахунок став 1-2.

Хоча за статистикою перевагою володіли саме гравці Рябоконя.Це підтверджує і відсоток володіння м’ячем 58 на 42, так і кількість нанесених ударів по воротах суперників 10 проти 8, але точність дала збій, адже у площину із 10 ударів лише 2.

Таким чином Десна опускається на 7 місце. Металіст 1925 займає 9 місце.

Чорноморець – Інгулець 1-1

Дивно, але на 37-му хвилину матчу рахунок 0-0. Це при тому, що у гравців Чорноморця було досить багато шансів забити гол.

Гості нарешті створюють гольовий момент. На 39-тій хвилині Сітало виводять на побачення із голкіпером, але форвард не зміг переграти Кучерука. Відразу Чорноморець розпочинає свою атаку і забивають гол. Як тут не згадати прислів'я: «Не забиваєш ти забивають тобі.» Спочатку Цітаішвілі віддав діагональ на Ваната, пас на Смирного, який в дотик переграє Гальчука.

Перший тайм завершився із рахунком 1-0, хоча рахунок міг бути набагато більшим. Перш за все варто звернути увагу на статистику першого тайму. Коли володіння м'ячем у кожної із команд складає 50%, то по ударах повна перевага Одеситів у яких 5 ударів із яких 2 в площину, а гості нанесли лише 2 удари і лише один із них нанесено у площину воріт.

Другий тайм більш активно розпочинає «Інгулець». Помітно у діях футболістів бажання зрівняти рахунок, що проявляється у швидкій динаміці м'яча, закидання до штрафного майданчика. Господарі теж не сидять в обороні і намагаються піймати суперника на швидкісних контратаках.

Інтрига до матчу повертається на 86-тій хвилині, коли Брагару фолить у власному штрафному і привозить пенальті, яке реалізовує Бартулович. Хоча кіпер і вгадав кут воріт, куди пробивав Младен, але удар був настільки ідеальний, що Кучерук нічого не зміг заподіяти. Таким чином рахунок матчу стає 1-1.

Нічия логічне завершення цього матчу. Що яскраво відображається у статистиці обох команд, які завдали по 11 ударів, але Чорноморець 6 разів потрапив у площину, а Інгулець 4 рази.

Давайте поглянемо на результати всіх матчів 9 туру.

У цьому турі було забито 23 голи, що у середньому становить 2,87 голи.

Другие посты блога

Все посты