Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Анонс матчів 8 туру. Окрасою туру має стати поєдинок Динамо – Олександрія

Анонс матчів 8 туру. Окрасою туру має стати поєдинок Динамо – Олександрія

Зустрічаються п’ята та дев’ята команди чемпіонату. Обидві команди у попередньому турі зіграли у нічию.

Автор — Роналду
16 сентября 2021, 06:21
6
Анонс матчів 8 туру. Окрасою туру має стати поєдинок Динамо – Олександрія

Десна – Рух

Зустрічаються п’ята та дев’ята команди чемпіонату. Обидві команди у попередньому турі зіграли у нічию. Десна зіграла у 2-2 у Полтаві із Ворсклою, а Рух зумів втримати нічию із Зорею. За 7 турів господарі здобули 13 балів де забили 11 і пропустили 12 голів. Для команди нічия стала приємним результатом після двох розгромних поразок від Динамо та Вересу.

Рух під керівництвом нового тренера Кучука, лише напрацьовує тактичні моменти, але тренер з перших матчів робить акцент на захисних діях команди. За 7 турів команда здобула 8 балів, де забила 6 і пропустила 9 голів. Останні результати мають вселяти у гравців оптимізм, адже гравці обіграли ПФК Львів та зіграли у нічию із Зорею.

Між собою команди зустрічались два рази, де перемогу святкували гравці із Чернігова. Різниця забитих і пропущених м’ячів 7-1. Гостям варто остерігатись: Дениса Безбородька, який забив 5 голів, Владислава Калітвінцева в активі якого 2 голи і 4 паси, Тараса Завійського 2 голи і 2 паси у активі Тотовицького – 3 гольові передачі. Десні варто остерігатись командних дій гравців суперника: Андрія Борячука, який забив 3 голи. У господарів дискваліфікований Селін, а у гостей Карабін.

Також варто тримати у пам’яті той момент, що гравці Десни уже достатньо довгий період часу не отримують заробітної плати. Тому їх емоційний і моральний стан, досить складно передбачити.

Домінувати має з перших хвилин гравці Десни, а Рух шукатиме можливість вилетіти у швидку контратаку. Можливо Леонід Кучук випустить одного із новачків, які були підписані в останні трансферні дні. Прогноз на матч 2-2

Інгулець – Колос

Господарі, у минулому турі, мінімально, поступились у дуже драматичному дербі із Олександрією. Хоча не можна впевнено говорити, що ця поразка заслужена. Матч мав завершуватись у нічию, що було б справедливіше. На даний момент команда займає 10 місце і у своєму активі мають 7 очків, 8 забитих і 12 пропущених м’ячів.

Кризовий Колос у теж не простому поєдинку безапеляційно програв Маріуполю із рахунком 1-3. У своєму активі команда має гру у запасі із Минаєм і 5 залікових балів, що дозволяє займати 13-те місце. Разом із цим команда 3 забила і 12 м’ячів пропустила. Варто підкреслити, що команда із Ковалівки досить важко даються забиті голи, хоча гольові моменти має достатню кількість.

Між собою, у рамках чемпіонату України, зустрічались два рази і в обох випадках матч завершувався у нульову нічию. У господарів варто відзначити: Майкла Гопея, Владислава Шарая, Артема Сітало, які забили по 2 голи, а також Хенноса Асмелаша, Євгенія Опанасенка, які віддали по дві гольові передачі. У гостей небезпеку несе Ренан, який у дебютному матчі відзначився гольовою передачею, а також Денис Костишин, який завжди шукає можливість загострити ситуацію біля воріт суперника.

Матч має проходити на зустрічних курсах. Повинна бути швидка динаміка переміщення м’яча і звісно достатня кількість гольових моментів. У цьому матчі складно виділити однозначного фаворита і віддати комусь перевагу, адже Колос під керівництвом Сергія Кузнецова проводить лише другий поєдинок у чемпіонаті. Звісно уже на даному етапі помітні зміни у структурі побудови гри команди, але ще не всі нові тактичні схеми відпрацьовані.

Інгулець навпаки здобув впевненість, силу і віру у перемогу. Команда грає сама і дає грати супернику. Тренер Лавриненко будує комбінаційний футбол. Прогноз на матч 2-1

Маріуполь – Шахтар

Що тут можна говорити? Невже у когось є сумніви, що Маріуполь виставить основний склад команди і продемонструє максимальну самовіддачу на футбольному полі? Ой, що я пишу ФК «Маріуполь» грає у цьому турі не проти «Динамо» а проти «Шахтаря». Тому Остапу Маркевичу варто буде добре «позмітати по засіках», щоб зібрати 11 гравців, які не належать ФК «Шахтар».

У попередньому турі обидві команди досить впевнено перемогли своїх опонентів. Маріуполь виграв у Колоса 3-1, а Шахтар завдав поразки СК Дніпро -1 із рахунком 2-0. Це перша перемога для Остапа Маркевича у цьому сезоні, яка дозволила піднятись із дна турнірної таблиці. Зараз команда займає 15 місце, маючи у своєму активі 4 бали. Маріуполь забив 11 і пропустив 16 голів.  Шахтар продовжує погоню за лідером чемпіонату Динамо. У своєму активі команда має 16 балів, що дозволяє займати 2 місце у таблиці, при 14-ти забитих і 4-рьох пропущених голів.

Між командами було проведено 46 матчів в рамках чемпіонату України. За цей період 42 перемоги святкували футболісти Шахтаря і лише 4 нічиї. Також вражає різниця забитих та пропущених м’ячів, яка становить 28 проти 122 на користь гірників.

Також варто зауважити, що гості будуть проводити матч на фону виснаженості після першого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. В якому команда програла Шерифу 0-2. Тому варто очікувати максимальної ротації складу від Де Дзербі. Це чудова нагода дати гравцям відпочити перед важливими матчами, як у чемпіонаті, так і перед Суперкубком України. Хоча оцінюючи всю складність ситуації, тренер може випустити максимально бойовий склад, що дозволить отримати розгромну перемогу, яка має повернути до гравців впевненість і психологію переможців.

Поєдинок має проходити у під диктовку гостей, де гірники мають створювати гольові моменти і їх реалізовувати. Прогноз на матч 0-3.

СК Дніпро -1 – Верес

СК Дніпро -1 у попередньому турі зазнали уже 2 поразки у чемпіонаті. Цього разу від Шахтаря із рахунком 0-2. За 7 турів команда здобула 13 балів, що дозволяє займати 4 місце. При цьому було забито 12 і пропущено 8 голів.

Верес навпаки має останнім часом позитивні результати, що свідчить серія із чотирьох матчів без поразок і три перемоги поспіль, де забити змогли 6  голів і не пропустили жодного. В цілому за 7 турів забили 8 і пропустили 7 голів. Що дозволяє команді займати 8 місце із 11 балами. Здається, що головний тренер Юрій Вірт зміг знайти баланс між гравцями і поєднати їх у найефективніші тактичні зв’язки.

Між собою в рамках Чемпіонату України команди не зустрічались. Гостям варто приділити особливу увагу до: Артема Довбика, який забив 4 голи і 1 гольовий пас, Олександр Назаренко у активі якого 2 голи і 2 гольові передачі, Маріо Чуже – 2 гольові передачі. Господарям варто уважніше віднестись до команди суперника в цілому, адже в команді 8 футболістів забили по 1 м’ячу.

Коли Ігор Йовічевіч намагається грати у комбінаційний і швидкісний футбол з використанням пресингу та контрпресингу, то Верес демонструє вертикальну гру з силовими елементами. У матчі домінувати мають саме господарі поля. Небезпеку для дніпрян становитиме швидкий виніс м’яча на половину поля суперника, що уже не раз приносило свої плоди НК Верес. Прогноз на матч 2-1

Динамо – Олександрія

Центральна гра 8 туру, де діючий чемпіон і нинішній лідер УПЛ прийматиме третю команду нинішнього сезону. Динамо досить впевнено обіграв Металіст 1925 із рахунком 2-0. Господарі поля ще не відчували смак поразки цього сезону в УПЛ. Після 7 турів, команда Мірчі Луческу має 19 балів, при 22 забитих і 2 пропущених м’ячах.

Гості у попередньому турі мінімально обіграли Інгулець, що дозволило команді Юрія Гури піднятись на третє місце, маючи у своєму активі 14 балів і 8 забитих та 5 пропущених голів. Перед стартом чемпіонату експерти записували цю команду до аутсайдерів чемпіонату та головного фаворита у боротьбі за виліт до Першої ліги, але команда демонструє красивий, яскравий і атакувальний футбол, який приносить результат. Про це свідчить і серія із 5 поєдинків без поразки.

Між собою, в рамках чемпіонату України, було проведено 24 поєдинки, де Динамо святкували 19 перемог 4 нічиї і 1 поразка. Різниця забитих і пропущених голів теж говорить про перевагу господарів і складає: 62-12.

З позитиву для Динамо є те, що до складу повертається Буяльський та Шапаренко. Можливо з перших хвилин на полі з’явиться Бущан. Гостям варто приділити особливу увагу до: Віталія Буяльського та Віктора Циганкова, які забили по 5 голів, Гармаш –  2 голи, Де Пена 2 голи і 2 паси, Шкурін. Караваєв, Шапаренко. Динамо варто приділити увагу Рибалка і Цуріков у активі яких по 2 гольові передачі, Максим третяков у активі якого 2 голи.

Перевагою для гравців Юрія Гури є матч на тижні Динамо у груповому етапі Ліги Чемпіонів, де команда зіграла у нічию із Бенфікою. Має бути у гравців виснаженість і фізична втома. Матч обіцяє бути дуже цікавим, атакувальним. Заряду емоції і видовища має вистачити на увесь поєдинок. Олександрія на даний момент єдина команда, яка завдала поразки Шахтарю Де Дзербі, тому до даного противника варто підходити обережно, уважно і остерігатись швидкісних контратак. Також варто наголосити про персональну дуель, адже у складі гостей є Сергій Рибалка для якого цей матч має бути дуже принциповим. Не так давно Сергій був гравцем основи у Динамо. Прогноз на матч 2-1

Ворскла – Минай

Господарі поля у дуже драматичному поєдинку зіграли в нічию із Десною 2-2, по ходу гри ведучи у рахунку 2-0. Юрій Максимов будує цікавий футбол команді. У крайньому поєдинку команда грала у два форварди. За 7 турів господарі здобули 12 балів і займають 6 місце. Забили 13 і пропустили 7 голів.

Минай 11 команда чемпіонату у активі має 6 залікових балів. У двох крайніх поєдинках команда грає  у нічию: спочатку очки відібрали у Шахтаря 1-1, а потім Чорноморець, де зіграли 2-2. Команда має гру в запасі і за 6 турів змогла забити 5 і пропустити 7 голів відповідно. «Бог футболу» злиться і дуже не задоволений, адже не може потрапити у момент, коли призначать пенальті у ворота суперника, щоб хоч трішки приблизитись до рекорду Шацьких/Реброва.

Між собою у Чемпіонаті України зустрічались два рази. На рахунку Ворскли перемога і нічия, різниця забитих і пропущених м'ячів складає 3-2 на користь господарів. Гостям варто остерігатись: Руслана Степанюка, який забив 5 голів, Тілль на рахунку якого 4 гольові передачі, Скляр – 3 передачі. Господарям варто приділити увагу Вишневському, який забив 2 голи. Прогноз на матч 3-0

Зоря – Чорноморець

Матч де мав би бути фаворитом Зоря, але їх гра не вражає. Що підтверджують результати команди. Бронзовий призер, минулого сезону, зараз займає 7 місце. В активі команди 11 балів і 13-9 різниця забитих і пропущених м’ячів. У крайньому матчі було зіграно у нічию із Рухом.

Чорноморець один із аутсайдерів чемпіонату України, але не за грою а за результатом. Команда якраз демонструє динамічну гру із використанням комбінаційного футболу і пресингу, швидке переміщення гравців і наявна динаміка переміщення м’яча. У попередньому турі команда зіграла у нічию із Минаєм. За 7 турів у активі команди 5 залікових балів і 9 забитих та 18 пропущених м’ячів. Що говорить про 13 місце у турнірній таблиці.

Між собою команди зустрічались 34 рази, де Зоря здобула 12 перемог 7 нічиїх і 15 поразок. Різниця забитих і пропущених голів складає 42-44 на користь Чорноморця.

Матч має бути динамічний, атакувальний, але під кінець поєдинку виснаженість має датись в знаки, адже команда грає перший поєдинок у групі Ліги Конференції. Прогноз на матч 2-2

Львів – Металіст 1925

Зміна тренера не сильно вплинула на зміну результату, але відчуваються ігрові зміни у команді. Господарі займають після 7 турів 16 місце, маючи у своєму активі 2 залікових пункти. Також не вражає і різниця забитих та пропущених м’ячів, яка становить 4-13. Крайній матч команда програла Вересу із рахунком 0-1.

Гості мають у своєму активі 6 балів і займають 12-те місце із різницею 6 забитих і 12 пропущених м’ячів. Команда останні 4 матчі не може здобути жодного залікового балу. Команді варто вносити корективи у гру і нарешті виправляти ситуацію з набраними балами. Зараз саме такий матч. Між собою команди не зустрічались у рамках чемпіонату України. Прогноз на матч 0-2

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты