Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Динамо із Мірчею Луческу стартує у групі Ліги Чемпіонів версія 2.0

Динамо із Мірчею Луческу стартує у групі Ліги Чемпіонів версія 2.0

Автор — Роналду
15 сентября 2021, 00:09
Динамо із Мірчею Луческу стартує у групі Ліги Чемпіонів версія 2.0

До Динамо у якості гостя повертається Роман Яремчук. Вихованець Динамівської школи, який не зміг знайти себе у команді і був змушений спробувати свої сили за кордоном де і зробив достатньо успішну кар'єру. Його результативність і працездатність дозволила змінити Генк на Бенфіку.

Мірча Луческу теж скористався досвідом попереднього сезону і цього року приділив особливу увагу підготовці гравців до старту у групі Ліги Чемпіонів. Велика кількість товариських матчів дозволила фізично підготуватись гравцям до нагрузок і тиску.

Жереб Ліги Чемпіонів дозволяє Динамо виступати із ролі темної конячки, у яку особливо експерти не вірять.

Початок поєдинку розпочався із тотального домінування гостей, але господарі гідно вистояли стартову навалу. Восьма хвилина стає вирішальною, адже Динамо виходить у швидку контратаку, де збивають Буяльського. Штрафний виконує Шапаренко, але голкіпер Бенфіки на висоті. Після цього моменту господарі раз за разом створюють моменти і вдало обороняються. Відчувається, що гравці Динамо стали більш досвідченими, обросли м'язами і вірять у свої сили.

Перший тайм це битва за центр поля, швидкісні контратаки від господарів. Продумані позиційні атаки та награні розіграші стандартів від гостей. Гра кіпера Одіссеаса Влаходімоса вартує окремої уваги, адже він не допускається помилок, грає занадто ідеально.

Перед початком другого тайму, здивувало, що гравці Бенфіки додатково розігрівались. Виконували фізичні вправи, щоб повернути м'язи до тонусу. В Україні таке не практикується жодною командою УПЛ.

Гравці Динамо чекали увесь матч, щоб створити навалу біля воріт суперника і забити гол, який відбирає VAR. Спочату на 91 хвилині поєдинку після удару Шапаренка м'яч потрапляє у хрестовину, навіть Отаменді при спробі винести м'яч із воріт пробиває у штангу. 92-га хвилина: розіграш кутового у виконанні Шапаренка і Влаходімос тягне м'яч із-під перекладини. 93-тя хвилина: Шапаренко замикає в дотик закидання на дальню штангу - гол, але ВАР відбирає перемогу у Динамо.

Другий тайм палав енергією, силовою боротьбою і бажанням перемогти. Нажаль у Динамо в атаці не все виходило, а коли виходило не вистачало, якоїсь дрібниці, або демонстрував чудову гру голкіпер суперника. Бенфіка при наявній перевазі у володінні м'ячем, кількістю моментів, якістю передач не змогли теж забити гол. Втім ця нічия вселяє більше надії і віри вболівальникам Динамо.

Другие посты блога

Все посты