Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Учень не склав іспит, а дербі не таке уже і дербі. Це і не тільки в огляді 7 туру УПЛ

Учень не склав іспит, а дербі не таке уже і дербі. Це і не тільки в огляді 7 туру УПЛ

Уже на 10 хвилині гості створюють перший, по справжньому, гольовий момент. Опанасенко одним пасом руйнує прессинг господарів і виводить на побачення із голкіпером господарів Сітало.

Автор — Роналду
13 сентября 2021, 21:36
4
Учень не склав іспит, а дербі не таке уже і дербі. Це і не тільки в огляді 7 туру УПЛ

Олександрія  – Інгулець 1-0

Уже на 10 хвилині гості створюють перший, по справжньому, гольовий момент. Опанасенко одним пасом руйнує прессинг господарів і виводить на побачення із голкіпером господарів Сітало. Який, нажаль, б'є занадто вище воріт. Гості намагаються грати другим темпом, шукаючи свої моменти на контратаках.

М'ячем більше володіє «Олександрія». Перший тайм завершився із рахунком 0-0, хоча моменти мала, як одна команда так і інша. Нажаль, реалізація гольових моментів бажає бути кращою.

Нарешті у другому таймі господарям вдається відкрити рахунок матчу. На 53 хвилині поєдинку: Калюжний робить довгий пас на Гриня, який виходить на побачення із голкіпером і його переграє. Після пропущеного  голу  «Інгулець» відкрився і підняв градус напруги на полі. Також підвищилась інтенсивність матчу. Збільшилась кількість гольових моментів, але командам трішки не везе із реалізацією.

Гостям не допомогло підключення голкіпера на останніх секундах поєдинку до виконання кутового. Матч видався багатим та цікавим на моменти. Рахунок матчу 1-0 з чим і вітаємо ФК «Олександрія» та його тренера Юрія Гуру.

Рух – Зоря 1-1

Зоря з перших хвилин бере м'яч під свій контроль. Використовує високий контрпресинг, що дозволяє швидко повернути м'яч під власний контроль. Рух намагається призвичаїтись до гри суперника. Команда грає від оборони. При отриманні м'яча намагається якомога швидше перетнути середину поля.

На 23 хвилині поєдинку травму отримав гравець Зорі Назарина, якого замінив Цвек. 37 хвилина матчу результативна помилка Вернидуба у якого відбирає м'яч Борячук, а той вдало користується своєю можливістю і пробиває під саму стійку воріт. Таким чином рахунок матчу стає 1-0 і Зорі потрібно відкриватись.

Другий тайм стартує із заміни Романа на Гагуна. Вернидуб вибачається перед командою за свою помилку, яка коштувала команді пропущеного м’яча. Він виграє другий поверх і головою віддає пас на Аллахьяра, який всіх обганяє,  виходить один на один із Паньковим і його переграє. Таким чином на 74 хвилині рахунок поєдинку 1-1.

Після того, як гості зрівняли рахунок, матч став ще цікавішим, адже кожна із команд хотіли перемогти. Зорі не вдалось використати свої гольові моменти і переважити чашу ваг на свою користь. Рух здобуває важливі бали до свого активу, а Зоря втрачає такі необхідні бали для боротьби за єврокубки. Крім того, псують свій настрій перед стартом у групповому етапі Ліги Конференції.

Металіст 1925 – Динамо 0-2

У Динамо за різних обставин відсутні Шапаренко і Буяльський. Чи допоможе це господарям відібрати очки у діючого чемпіона України? На це запитання відповідь має дати лише поєдинок.

Нарешті свій момент реалізовує Динамо. Це Кенджьора забиває гол після розіграшу кутового. VAR сказав своє слово і відмінив забитий гол. На табло знову повертаються два бублика. Відразу створюють момент гравці Металіста 1925. Це Ременюк пробивав по воротах, але цілить у перекладину.

Перший тайм завершується із бубликами на табло, та з неприємним післясмаком у вболівальників Динамо. Відмінений гол, незрозуміла жовта карточка Забарному і відсутність червоної для Марлісона, який жорстоко фолив на Миколенку.

Шкурін скидає м'яч Циганкову, який забиває в дальній кут воріт. Таким чином рахунок матчу на 47 хвилині стає 0-1. Чудовий старт другого тайму для Динамо. 52 хвилина Гармаш классно випереджає Сидоренко, після прострілу  Де Пени і пробиває в ближній кут воріт. Рефері зновузвертається за допомогою до VAR. Через 5 хвилин роздумів і переглядів повтору рефері приймає рішення зарахувати гол. Таким чином рахунок матчу 0-2.

Динамо упевнено перемагає Металіст 1925 і з позитивним настроєм крокує до перших поєдинків у групі Ліги Чемпіонів. Господарі тим часом отримують уже четверту поспіль поразку.

Шахтар – СК Дніпро -1 2-0

Де Дзербі знову застосовує кількісну ротацію. З перших хвилин на полі з’являються: Конопля, Вітао, Ісмаїліі Фернандо. До основи нарешті повертається Педріньо. Дивує відсутність в основі наконечника команди Траоре і мозкового штабу - Соломона.

Шахтар з початку матчу бере ініціативу у свої руки і уже на 15 хвилині гол забиває Фернандо. Таким чином рахунок стає 1-0, де господарі виходять вперед. Команда Де Дзербі продовжує плести павутиння пасами і шукає можливості завдати удару по воротах опонента. Суперник, навпаки, намагається відібрати м'яч і зіграти на швидкій контратаці. Моменти мають, як господарі так і гості.

Крапку у матчі ставить Траоре на 86 хвилині зустрічі. Патрік пасом знаходить форварда команди, який обходить суперників і забиває гол. Таким чином ми вітаємо Шахтар із легкою і впевненою перемогою. Команда змогла зберегти сили і підняти настрій перед стартом у групповому етапі Ліги Чемпіонів.

Варто зазначити, що на стадіоні був присутній колишній президент ФК Дніпро Ігор Коломойський.

Минай – Чорноморець 2-2

Господарі розпочинають активніше і уже на 2 хвилині Коваленко створює перший гольовий момент. На 19-тій хвилині Кравченко створює гольовий момент для Чорноморця, але голкіпер Минаю на місці. 35 хвилина справжня пожежа біля воріт Минаю, спочатку Ванат пробивав у голкіпера, після цього добивання Авагимяна на який теж реагує Кучер. З офсайду Ісаєнко забиває гол, але зрозуміло, що його не зараховують. Чорноморець ближче до забитого голу ніж господарі матчу.

"Добрий вечір Слава Чечер"© Вантух фолить у власній штрафній і рефері ставить пенальті у ворота Чорноморця, який реалізовує Байдал. Таким чином рахунок поєдинку стає 1-0. "Бог футболу" з лави запасних слідкує, як вчергове віддаляється рекорд Реброва/Шацьких. Перед свистком на перерву, ще один гольовий момент створюють одесити. Після прострілу Михайленка гол повинен був забивати Ванат, але Кучер рятує свою команду від пропущеного голу.

Другий тайм стартує із гострого моменту від гравців Минаю. Перехоплення м'яча у центрі поля Хахльова, пас на Вишневського, який переграє Кучерука. Рахунок матчу стає 2-0 на 54 хвилині. Чорноморець повертається у гру на 57 хвилині. Ванату вдається холоднокровно реалізувати черговий вихід один на один із голкіпером. Таким чином інтрига повертається до нашого матчу, а рахунок стає 2-1.

Блокбастер продовжується. Гості користуються простором між лініями. Авагимян користується панікою у штрафному майданчику, після удару Путрі і забиває гол. Завдяки чому рахунок матчу стає 2-2, а на поле готується вийти "Бог футболу".

Моменти мали обидві команди, щоб здобути підсумкову перемогу, але нікому більше не посміхнулась фортуна для взяття воріт суперника. Вітаю обидві команди у цьому поєдинку перемогу здобуває дружба.

Колос – Маріуполь 1-3

Після відставки Костишина виконувати обов'язки тренера буде Сергій Кузнецов. Відразу кидається до ока відсутність у стартовому складі Дениса Костишина, а також у резерві присутній Ренан.

Маріуполь виходить вперед. Кащук виконував штрафний удар, після чого м'яч потрапляє у штангу і відлітає прямо на ногу Топалова, який точно поцілив у ворота. Рахунок матчу стає 0-1, а Маханьков пропускає уже дев'ятий гол. Колос переживає турбулентність і потребує радикальних змін.

Гості вміло використовують швидкісну контратаку, яку завершує Кулаков ударом під голкіпера господарів. Таким чином на 26 хвилині матчу рахунок стає 0-2. Маріуполь створює момент за моментом, але реалізація не завжди дає свої плоди.

Свої моменти мають і гравці Колоса, але заважають біти точними гравці суперника, які лягають під м'яч і не дають бити, або голкіпер Кудрик, який витягує удари, які складно беруться. От якраз такий м'яч, голкіпер гостей, відбиває після удару Чурка. 39 хвилина два неймовірні удари у виконанні Богданова, але Кудрик на висоті і тягне перший удар, а другий іде вище воріт. Колос додав у агресивності після пропущених голів.

Навала господарів мала дати свої плоди. Що відбувається на 73 хвилині: новачок господарів Ренан віддає пас на Костишина, який дотепно повертає на Ренана п'яткою, а той віддає пас на Лисенка, який розстрілює голкіпера Маріуполя. Тук-тук до матчу повертається інтрига, адже рахунок 1-2.

Крапку у матчі ставить все таки Маріуполь. Топалов на 91 хвилині вдало реалізовує вихід на побачення із голкіпером і таким чином рахунок стає 1-3. Неймовірний пас на Топалова віддав Вьюнник. Нарешті Маріуполь виграє.

Ворскла – Десна 2-2

Юрій Максимов дивує появою з перших хвилин матчу новачка команди Ранжела, який перейшов із КуПС. Гра у два форварди приємно радує вболівальників, адже атакувальний футбол завжди привертає більше уваги.

На старті поєдинку чудова комбінація від господарів, яка завершується скидкою на Пуцлін, який спокійно набігав і без супротиву забиває гол. На годиннику 4 хвилина, а на табло уже 1-0.

Десна знову пропускає. Цього разу господарі чудово проводять швидку контратаку. Скляр виводить точним пасом Степанюка на побачення і той сповна користується своїм моментом і забиває гол. Чим збільшує перевагу команди і рахунок робить 2-0.

Вікентій Волошин повертає інтригу до матчу. Саме Вікентій пройшов по флангу, змістився до центру штрафного і пробив голкіпера Ворскли. Десна повертається до гри, адже рахунок матчу стає 2-1. Здається Десна прокинулась і на 32 хвилині матчу зрівнює рахунок матчу. Це Безборотько пробиває у дальній кут воріт і робить рахунок матчу 2-2.

Другий тайм теж був багатий на гольові моменти. Також приємно здивував відкритий футбол на зустрічних курсах обох команд. Нажаль підкачала реалізація, яка не дозволила змінити рахунок матчу. Це один із кращих матчів цього сезону.

Верес – Львів 1-0

Перший по справжньому гострий момент створили на 7 хвилині гравці ФК Львів. Гравець завдає удару головою з меж штрафного, але м’яч проходить далеко від воріт Когута. Перший тайм продемонстрував бажання, як однієї так і іншої команди виграти поєдинок, але ніхто не забуває про оборону. Багато силової боротьби, що звично для УПЛ.

Другий тайм розпочався. На 53 хвилині гол забиває Кучеров! Сергійчук забігає лівим флангом і вирізає передачу на дальній кут штрафного майданчика. Там Пасіч скидає м'яча під удар Кучерову і Валерій одним дотиком спрямовує м'яча у сітку!

Таким чином рахунок матчу стає 1-0. Моменти мали обидві команди, щоб змінити рахунок матчу, але низька результативність не дала можливість це здійснити. Тож вітаємо Верес із перемогою 1-0 і +3 бали до турнірної таблиці.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты