Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/«Бог футболу» і команда відбирає очки у Шахтаря. Де Дзербі із вилученнями і на підвищених тонах

«Бог футболу» і команда відбирає очки у Шахтаря. Де Дзербі із вилученнями і на підвищених тонах

Не встигли вболівальники зайняти свої місця, як на 4 хвилині Немчанінов вдало замкнув простріл, тим самим вивів Верес вперед 1-0. За стартові 15 хвилин, гравці гостей виграють більше єдиноборств, що дає команді більше володіти м’ячем та створювати гольові...

Автор — Роналду
30 августа 2021, 08:22
2
«Бог футболу» і команда відбирає очки у Шахтаря. Де Дзербі із вилученнями і на підвищених тонах

Десна — Верес 0-4

Не встигли вболівальники зайняти свої місця, як на 4 хвилині Немчанінов вдало замкнув простріл, тим самим вивів Верес вперед 1-0. За стартові 15 хвилин, гравці гостей виграють більше єдиноборств, що дає команді більше володіти м'ячем та створювати гольові моменти. Розіграш кутового: навіс де Немчанінов вдало скидає головою на Сергійчука, де той вдало грає головою. Таким чином на 25 хвилині рахунок стає 0-2. Здається, Десна досі знаходиться у нокауті, після розгрому від Динамо у попередньому турі.

Цілковите розчарування вболівальників, які прийшли на стадіон, щоб побачити перемогу фаворитів і просто улюбленої команди, але спостерігають за третім пропущеним голом. На 35 хвилині Сергійчук віддає пас на Генадія Пасіча, який розстрілює голкіпера.

Не зрозуміло, що відбувається з Десною, адже за півтора матчі команда пропустила уже 7 м'ячів де у відповідь нічого не змогли запропонувати. На 45 хвилині Сергійчук заробляє пенальті. Кльотц переграє Литовку і рахунок стає 0-4. Логічне запитання із трибун до гравців Вересу: "Звідки Ви взялися?". Під крик вболівальників: "Ганьба! Ганьба! Ганьба" господарі завершують перший тайм і відправляються до роздягальні.

У перерві Рябоконь проводить дві заміни: замість Сафронова на поле виходить Безборотько, а замість Болбата виходить Арвеладзе. Відразу гравці, що вийшли на заміну почали створювати гольові моменти, додали динаміки та інтенсивності у матчі.

Дуже жаль, що Десна не Ліверпуль і не змогла відтворити "Стамбульське диво". Хоча, у другому таймі мала безліч напівмоментів, але реалізація відвернулась від господарів.

Минай — Шахтар 1-1

Уже на 15 хвилині гості залишаються у меншості: Марлон отримує другу жовту картку, яка автоматично перетворюється у червону. Після пасу Соломона на Траоре, який закриває м'яч корпусом і натикається на Векляка, котрий збиває форварда. Монзуль без сумнівів вказує на 11-ти метрову точку. Пенальті береться виконувати пострадавший, який дуже спокійно його реалізовує. Таким чином рахунок матчу стає 0-1 на 34 хвилині.

На 76 хвилині матчу: Вишневський скидає на Ахмедзаде, який забиває гол і приносить сподівання на сенсацію, адже рахунок стає 1-1. Під завершення матчу емоції взяли верх: спочатку Кулієв вдруге фолить на Додо, а той у свою чергу хапає суперника за шиворот. Монзуль не церемониться із гравцями: Кулієв отримує другу жовту, яка перетворюється на червону, а Додо - пряму червону за неспортивну поведінку.

От так матч, який мав закінчитись розгромом перетворився у сенсацію. Добре, що в Україні є судді, які діють буквою футбольного закону. Це уже друга "осічка" нового тренера Шахтаря та його штабу.

Зоря — Ворскла 1-0

Матч видався цікавим, емоційним із підвищеною напругою. Від подібної напруги можна було заряджати мобільні гаджети. Жодна із команд не хотіли програвати, тому вболівальники спостерігали позиційний футбол від оборони.

Гра тривала до першого забитого голу. Який дався сильнішим, більш цілеспрямованим і яким більше потрібна була перемога. Командою щасливцем стала Луганська Зоря, яка реалізувала один із своїх моментів. Вихід Фрімпонга, який з'явився на полі на 79 хвилині. Уже на 83 хвилині ганець замкнув простріл Аллах'яра, котрий був більш мобільний і спритніший, адже зміг приборкати м'яч на відскоку після удару Шахаба. Таким чином рахунок став 1-0.

Зоря змогла вибачитись перед власними вболівальниками за невиразну гру у поєдинках із Рапідом, що не дозволив потрапити до групового турніру Ліги Європи і відправив команду до групового раунду Ліги Конференції.

Рух — Львів 1-0

Перший тайм видався не дуже феєричним і приємним для вболівальників. Найнебезпечніший момент вдалось створити гравцям Руху: Кузик отримав м'яч після розрізної передачі і пробив в один дотик, але кіпер встиг приблизитись і перекрити всі можливі варіанти для голу.

Другий тайм видався більш агресивним, емоційним і електризованим. Доля матчу вирішилась на 66-тій хвилині: стандарт дав можливість вийти вперед господарям. Передача на ближню штангу, де Федорчук продовжив її в центр, а Ренан необережно підставив коліно і відправив круглого до власних воріт. Таким чином рахунок львівського дербі став 1-0 на користь номінальних господарів.

Моменти у гостей були, але реалізація зрадницьки підводила в останній момент. Спочатку Ернест пробив у Паньківа, але атака продовжилась, де на добиванні Семенів влучив у штангу воріт.

У доданий арбітром час відзначився із знаком "мінус" Карабін, який наступив на ногу Крушинському. Рефері не довго думаючи продемонстрував пряму червону. На цьому поєдинок завершився із рахунком 1-0.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты