Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/6 тур: Ватерлоо для Костишина

6 тур: Ватерлоо для Костишина

Середній вік стартового складу Чорноморця складає всього 22,5 років, коли Олександрії 25,2, що говоре про досвідченість команди гостей.

Автор — Роналду
29 августа 2021, 03:07
4
6 тур: Ватерлоо для Костишина

Чорноморець — Олександрія 2-2

Середній вік стартового складу Чорноморця складає всього 22,5 років, коли Олександрії 25,2, що говорить про досвідченість команди гостей.

Господарі з перших хвилин намагаються використовувати високий контрпресинг. Гості, навпаки, намагаються взяти під контроль м'яч і будувати швидкі атаки, використовуючи переведення з флангу на фланг. Багато силової боротьби та дрібних фолів, але жодна із команд не намагається грати від оборони. Перший тайм завершився.

Моменти, звісно, що були, але реалізація кульгала тільки так. У перерві Гура зробив подвійну заміну: змінив Калюжного на Рибалку і замість Кожушко на полі з'явився Одарюк. Нарешті господарям вдалось реалізувати свій момент на 68 хвилині матчу. Чарівником, для одеситів, стає Авагимян, який зміг здійснити прохід 4-5 гравців і завдав удар на який не зміг зреагувати Білик. Уже на 72 хвилині Третяков забиває неймовірний гол. Максим пробиває по воротах суперника потрапляє у захисника Чорноморця і м'яч летить по неймовірній траєкторії і залітає у ворота. Варто відзначити чудовий пас у виконанні Сергія Рибалки, таким чином, рахунок гостям вдалося досить швидко зрівняти. Після чудового закидання Дениса Кузика на Владислава Ваната, якому вдається уникнути офсайду і втективід Дубри. Форвард забиває гол і виводить господарів удруге вперед. Варто зауважити, що у цьому моменті помилку допустив захисник Олександрії Дубра, який вибрав невдалу позицію і не дотримав офсайдної лінії. Устименко на 84—ій хвилині повертає інтригу до матчу і рахунок матчу стає 2-2. Вдалу заміну здійснив Юрій Гура. Закономірна нічия: як за грою, так і кількістю гольових моментів. Матч видався на славу атакуючим. У другому таймі з'явилася реалізація. Сильно підсилили гру команд гравці із лави запасних. Міні сенсація від Одеського Чорноморця.

До речі, заміни Чорноморця ще більше омолодили середній вік команди 21,8 років, але заміни не змінили середній вік Олександрії 25,1 років.

Інгулець — ФК Маріуполь 3-0

Інгулець з перших хвилин бере ініціативу у свої ноги і відразу створює момент за моментом. Маріуполь намагається заспокоїти гру і взяти під контроль м'яч. Приємно радує, що з перших хвилин присутня динаміка -  при першій нагоді кожна із команд летить в атаку, але реалізація підводить. Нарешті Інгулець забиває гол. Використовуючи третю хвилю атаки, спочатку Запорожець здійснив прохід і на добиванні Шарай фехтувальним прийомом проштовхує круглого до воріт суперника. Рахунок на 22 хвилинустає 1-0.

У перерві Маркевич робить дві заміни: замість 18-ти та 19-ти річних Мампассі і Вьюнника на полі з'явились 17-ти річні Удод і Хромей. Шарай забиває другий гол у цьому матчі (свій другий гол у сезоні і в цілому в УПЛ). Цього разу Владислав замикає навіс від Асмелаша, таким чином рахунок стає 2-0. Коваленко розпочинає швидку контратаку, віддає пас на Стефана, який реалізовує вихід один на один і це -  погром для "оптимістично-позитивного" футболу у виконанні команди Остапа Маркевича.

Відставка все чіткіше починає маячити через туман вболівальницького сприйнятя. Не певен, що тренера може врятувати аргументація поразки через те, що в грі, у стартовому складі були два футболіста молодше 20 років. Хоча, варто зауважити, що на заміну тренер випустив 5 гравців молодше 20 років, таким чином середній вік команди змінився із стартових 22,36 років на 20,9 років. У Інгульця все стабільно - 27 років, як стартувала команда, так і завершує. Що може свідчити про ефективне поєднання досвіду і юності.

Металіст 1925 — СК Дніпро- 1 1-2

Дивує відсутність в основі гостей Артема Довбика, замість нього виходить Назарій Русин. Також відсутній Піхальонок, який був у попередньому турі вилученний. У складі господарів на полі з'являється дебютант 19-ти річний голкіпер Коваленко.

У першому таймі хотілося б виділити лікарський склад СК Дніпра- 1, який допоміг не лише своїм гравцям, але і готовий був надати першу допомогу опонентам (у даному випадку Голодюку).

Протасов обігрує Сватка, пас на Марлісона, якому вдається уникнути офсайду і він забиває гол. На 36 хвилині рахунок стає 1-0. Команда СК Дніпро 1не настільки динамічна, мобільна і агресивна. На 68 хвилині помиляється голкіпер Металіста1925 і заробляє для гостей пенальті, який виконує Марко Чуже. Бездоганно реалізоване пенальті і рахунок: 1-1. Кінцівка матчу стає динамічною і емоційною. Після пропущеного голу господарі намагаються застосувати високий пресинг. Під кінець матчу Білл виконав штрафний удар, після котрого Гуцуляк забив гол і вивів СК Дніпро-1 вперед. Рахунок матчу стає 1-2. Пенальті та штрафний приносять перемогу гостям.

Динамо — Колос 7-0

Варто зауважити, що вперше в основі з'являється Шкурін і Шабанов. Також, приємна новина для вболівальників: на тренерський місток повертається Мірча Луческу!!!

З перших хвилин матчу господарі беруть м'яч під контроль і розпочинають будувати позиційні атаки. Вже на 5 хвилині Динамо виходить вперед: Петров при виходу з оборони помиляється пасом, який перехоплює Де Пена і точно влучає у дальній кут воріт Колоса. Неймовірний старт матчу, адже вже на 10 хвилині гри рахунок стає 2-0. Це Циганков віддав передачу на Шкуріна, який скинув на Шапаренка, і він просто прошив ворота суперника.

Розіграш кутового, де найвищим і найточнішим виявився Кендзьора, який робить рахунок 3-0 на 25 хвилині поєдинку.

Миттєва реакція від Костишина на невдалий старт команди: він на 29 хвилині проводить подвійну заміну. Замість Задої та Мілько на футбольному полі з'явились Богданов та Нгамба. Втім, ці зміни не особливо допомагають команді. Уже на 34 хвилині Буяльський обігрався із Циганковим і забив четвертий гол у цьому матчі. Динамо продовжує знущатись із Колоса: Де Пена перехоплює м'яч і пробиває у дальній кут воріт, таким чином рахунокстає 5-0.

Здається відставка Костишина не за горами, особливо, якщо проаналізувати провал у єврокубковій кваліфікації і врахувати невдалий старт у чемпіонаті…

45 хвилина і рахунок 6-0 – це Циганков на дальній стійці замикає простріл. У другому таймі Динамо діє спокійніше, грає по рахунку. Гравці Колоса нарешті починають створювати напівмоменти, які не мають особливої гостроти. Дуже багато силової боротьби і фолів від гостей. 67 хвилина матчу: Вербич віддає пас на Миколенка, який прострілює в позицію, де Циганков забиває черговий гол і робить рахунок 7-0. Однозначно, це погром. Досить приємно гравці Динамо відзначили повернення Містера до повноцінної роботи.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты