Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Прев’ю до 6 туру УПЛ. Що на нас чекає?

Прев’ю до 6 туру УПЛ. Що на нас чекає?

Господарі справжні аутсайдери, якщо дивитись до турнірної таблиці. Після 5 турів у активі одеситів 3 бали, які отримали завдяки перемозі над Маріуполем.

Автор — Роналду
26 августа 2021, 06:59
5
Прев’ю до 6 туру УПЛ.  Що на нас чекає?

Чорноморець – Олександрія

Господарі справжні аутсайдери, якщо дивитись до турнірної таблиці. Після 5 турів у активі одеситів 3 бали, які отримали завдяки перемозі над Маріуполем. Також команда багато пропускає у свої ворота, що свідчить і статистика п’яти турів 14 пропущених м’ячів. У середньому за гру команда пропускає 2,8 голів, хоча забити змогли 5 голів. Тобто команда, що туру створює гольові моменти.

Олександрія навпаки більш обережніше грає в обороні лише 3 пропущені м’ячі, але забити змогли 5 голів. Крім того в Олександрії набагато комфортніше становище, як у турнірній таблиці так і з набраними очками. Команді вдалось здобути 10 балів, що дозволяє займати 6 місце. Обороні Олександрії варто уважніше віднестись до гри Бугая, на рахунку якого два голи. Це кращий боибардин у Чорноморця на даний момент.

Після поразки від Шахтаря у попередньому турі господарі мають бути злими, хоча тренерський штаб не зможе розраховувати на Білошевського, який заробив вилучення. У гостей всі у бойовому та піднесеному дусі, адже дискваліфікованих і травмованих гравців немає. Крім того перемога над Колосом дає психологічну перевагу.

За статистикою команди зустрічались 16 разів 5 перемог господарів 5 нічиїх 6 перемог гостей. На полі Чорноморця було 8 поєдинків, де одесити здобули 4 перемоги 1 нічия і 3 поразки. Різниця забитих і пропущених м’ячів становить 10-12 на користь гостей. Матч обіцяє бути дуже цікавим і динамічним, адже Юрій Мороз намагається грати у відкритий, динамічний і атакуючий футбол. Втім перевагою на полі мають володіти гості у зв’язку з більш досвідченими гравцями і високими цілями перед командою. Прогноз на матч 1-2 

Інгулець – Маріуполь

Здається, що господарі виходять із піке і нарешті нащупують свою гру. Нічия з Динамо та перемога над ФК Львів тому підтвердження, адже команда покинула 16 місце і піднялась на 13. За 5 турів Інгулець зміг забити 5 і пропустити 11 м’ячів. Сітало найрезультативніший гравець господарів у активі якого 2 голи.

Гості після нічиєї ще у першому турі, у матчі із ФК Львів очків не здобували. За 5 турів команда змогла 8 разів відзначитись у воротах суперників і 12 голів пропустити у свої ворота. У Маріуполя одна з найгірших оборон в чемпіонаті, гірше лише у Чорноморця, який пропусти 14 голів.

Емоційний та психологічний стан краще у господарів поля. Крім того вболівальники мають підримати команду Інгулець. У гостей справи складніше адже 4 поспіпль поразки і розмови про відставку тренера не дають вболівальникам впевненості у позитивний результат.

За статистикою команди зустрічались 2 рази 1 нічия та 1 перемога ФК Маріуполь. Нічия, якраз і була здобута на полі Інгульця. Різниця забитих і пропущених м’ячів 4-5 на користь гостей.

Вважаю, що Лавриненко із командою мають всі шанси нав’язати боротьбу і оформити другу поспіль перемогу у цьому сезоні. Прогноз на матч 2-1            

Металіст 1925 – СК Дніпро 1

Цей поєдинок можна вважати цетральним матчем туру, адже зустрічається восьма та п’ята команди чемпіонату. Господарі у минулому турі зазнали болючої поразки від Ворскли, СК Дніпро 1 навпаки переміг Рух. Металіст 1925 за цей час зміг забити 5 і пропустили 8 голів, гості 10 забили 5 пропустили. Це свідчить, що господарі пропускають 1,6 голів за матч у той час, коли гості лише 1 гол. З голами у чужі ворота стан справ кардинально протилежний, коли харківчани забивають у середньому 1 гол за матч, то гравці Дніпра 2.

За статистикою команди зустрічались між собою 5 разів, 3 поєдинки були у 2 лізі і 2 поєдинки у першій. З них 3 перемоги на рахунку гравців із Дніпра, одна перемога гравців із Харкова і одна нічия. Різниця забити і пропущених м’ячів 4-5 на користь гостей. У господарів поля проглядається за коротка лава запасних, відсутність забивного форварда. Команда Йовічевіча демонструє цікавий і атакувальний футбол. Варто відзначити Довбика, який входить до кращих форвардів чемпіонату, на його рахунку 4 голи. Також Назаренка в активі якого 2 голи і 2 гольові передачі.

Поєдинок варто очікувати на зустрічних курсах, де домінувати повинен СК Дніпро 1, хоча свої моменти знайдуть і господарі. Прогноз на матч 1-2

Динамо – Колос

Динамо після профілактичної бесіди із Луческу видало неймовірну гру проти Десни де забили 4 голи. Що команді дозволило повернутись на перше місце у турнірній таблиці. Колос із грою в запасі (перенесено гру із Минаєм із-за участі ковалівців у кваліфікації Ліги Конференції) займають 9 місце і мають у активі 5 очків. У минулому турі команда Костишина програла принциповому супернику із Олександрії. За стартові 5 турів Динамо забило 13 і пропустило 2 голи, коли Колос зміг 2 голи забити і стільки ж пропустити.

Між собою команди зустрічались 6 разів із них 4 перемоги киян 1 нічия і 1 перемога ковалівців. Різниця забитих і пропущених м’ячів 13-5. На полі Динамо було зіграно 3 поєдинки у яких 2 перемоги господарів та 1 нічия. Різниця забитих і пропущених м’ячів 6-3 на користь Динамо.

У цьому поєдинку однозначний фаворит Динамо. Питання із яким рахунком переможе команда. Колос навпаки розгніваний і спробує зіграти на межі своїх можливостей. В першу чергу за тренера, адже тренер уже заявляв, що готовий подати у відставку. Матч має бути дуже цікавим, агресивним, з нервом до фінального свистка. Прогноз на матч 2-1

Десна – Верес

Господарі поля у попередньому матчі зазнали першої поразки у матчі проти Динамо. Поразка болюча і розгромна, через яку команда втратила лідерство у чемпіонаті і опустилась на 3 місце. Гості із Рівного навпаки, у попередньому турі, здобули дебютну перемогу. Команда змогла обіграти у складному і не простому матчі Минай. За стартові 5 турів Десна забила 9 і пропустила 6 голів, коли суперник 3 забив і 7 пропустив. Гра команди Юрія Вірта ставить багато запитань. Силовий і максимально вертикальний футбол приносить свої результати, але гра не дуже симпатична вболівальнику. Хоча новачку УПЛ саме така побудова гри принесла 5 очків, що дозволяє займати 10 місце. Відчувається обмеженість фінансування, що несе у собі обмежений вибір гравців для тренера.

За увесь час команди зіграли 14 поєдинків. В активі Десни 5 перемог і 6 поразок, а також команди 3 рази переможця не виявляли. У пам’яті ще залишився товариський поєдинок між командами, який відбувся 18 липня і завершився 2-0 на користь Десни. Гостям варто приділити особливу увагу  до Безбородька, який уже встиг забити 4 голи, Калітвінцева на рахунку якого 2 голи і 4 гольові передачі, Завійський 2 голи і 2 гольові передачі.

Фаворит матчу однозначно Десна, яка має вибачитись перед вболівальниками за 0-4 від Динамо. Верес спробує нав’язати свою гру і зачепитись хоча б за нічию. Прогноз на матч 2-0

Минай – Шахтар

Перемога у матчі із Олександрією, нічия із Зорею і дві поразки від Динамо та Вереса. Остання поразка дуже болюча, як для тренера так і для Селезньова, який женеться за рекордом Шацьких і Реброва. Шахтар навпаки набирають швидкість, хоча спробували на смак першу поразку (від Олександрії) під керівництвом Де Дзербі. У попередньому турі гірники без особливих проблем розібрались із Чорноморцем 3-0. Тренер ризикнув і задіяв велику кількість гравців резерву, що у собі принесло певне хвилювання, незіграність та брак досвіду, але реалізація і швидке вилучення гравця суперника не залишило шансі для одеситів.

Між собою команди зустрічались 2 рази де Шахтар отримав 2 перемоги. Різниця забитих і пропущених м’ячів 1-9 на користь донечча. Цікаво буде спостерігати за стартовим складом гостей. Чи знову ризикне Де Дзербі і випустить на поле молодь (Судакова, Мудрика, Конопля, Сікан). Також цікаво хто буде у воротах П’ятов, який не упевнено зіграв у минулому поєдинку чи Шевченко, або тренер вирішить ризикнути і дати зіграти Пузанкову. Перевагою в емоційному і психологічному стані є прохід команди Де Дзербі до групового раунду Ліги Чемпіонів, хоча у матчі із Монако довелось зіграти всі 120 хвилин і витратити зайві фізичні сили, але емоції позитивні.

Сумніваюсь, що Минай зможе нав’язати боротьбу Шахтарю. Команда Де Дзербі має домінувати на полі, як завжди плести павутиння передач, що дозволяє заманювати суперника і проводити швидкі голи. Прогноз на матч 0-3

Зоря – Ворскла

Ще одна центральна гра туру, адже зустрічаються команди, які займають 7 і 4 строчки турнірної таблиці. Зоря у попередньому турі перемогла у тяжкому матчі Маріуполь. Варто зауважити, що складності створила сама Зоря, яка розслаблено завершувала матч за що і поплатилась. Рахунок з 4-1 перетворився у 4-3. Ворскла теж перемогла. Жертвою полтавчан став Металіст 1925. Варто зауважити, що команда Максимова ще не програвала у чемпіонаті. Луганчани зазнали двох поразок. Спочатку від Олександрії а потім і від Динамо. Щодо різниці забитих і пропущених м’ячів, за 5 турів, то тут досить цікаво, адже і Зоря і Ворскла забила по 11 голів. В обороні Ворскла була більш обережною, адже пропустила 4 голи, коли їх суперник пропустити зміг у два рази більше (8 голів).

У чемпіонаті команди зустрічались 32 рази, з них на полі Зорі 16 поєдинків у яких 6 перемог 6 нічиїх і 4 поразки. Різниця забитих і пропущених м’ячів між собою 19-14 на користь господарів.

Варто зауважити, що у Скрипника більша кількість гравців на яких тренер може розраховувати. Що неодноразово у цьому сезоні і доводив тренер Зорі. Його заміни підсилюють гру, що свідчать голи гравців, які виходили на заміну. У Юрія Максимова складніша ситуація, адже за словами тренера у нього є лише 11 гравців на яких він може розраховувати.

Щодо останніх трансферних новин так це можливий перехід Різника до Шахтаря, адже у гірників травмувався Трубін. Якщо трансфер відбудеться, то це буде серйозною втратою для тренера Ворскли. Щодо Зорі то тут важливо, як луганці зіграють матч відповідь із Рапідом. Нагадаю, що попередній матч програли із рахунком 0-3. Матч має бути відкритий, на зустрічних курсах, варто очікувати швидку динаміку переміщення м’яча. Іскри мають горіти не лише в очах футболістів, але і на футбольному полі між гравцями команд. Прогноз на матч 2-2

Рух – Львів

Команди підходять із різним настроєм до гри, хоча кожна із команд зазнали поразки у попередньому турі. Рух програв СК Дніпро 1, Львів програв Інгульцю ця поразка тала останньою для тренера Безсмертного, який подав у відставку і лише у середу керівництво її прийняло. У Руха теж змінився тренер, але це сталось у третьому турі. За цей час Леонід Кучук зміг перемогти, зіграти у нічию і програти.

Господарі займають 12 місце у турнірній таблиці із 4 балами також у своєму активі мають 4 забитих і 8 пропущених голів. Гості знаходяться на 15 місці і мають у активі лише 2 бали. За цей час команда забила 4 і пропустила 11 голів.

Між собою у чемпіонаті команди зустрічались двічі. В обох випадках була зафіксована нічія 0-0 та 1-1 відповідно. Чи зможе одна із команд перемогти? Як вплине на гру ФК Львів зміна тренера? Хто очолить ФК Львів? Запитань занадто багато. Сподіваюсь, що матч буде багатий на моменти. Прогноз на матч 1-0

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты