Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/КуПС - ВОРСКЛА 2-2 Що відбулось?

КуПС - ВОРСКЛА 2-2 Що відбулось?

Матч відбувся на домашньому стадіоні у Фінляндії. Особливість цього стадіону це наявність штучного покриття.

Автор — Роналду
24 июля 2021, 11:39
8

Час минув. Емоції заспокоїлись. Настав момент відтворити у пам'яті зустріч КуПС - Ворскла і зрозуміти, що відбулося.

Матч відбувся на домашньому стадіоні у Фінляндії. Особливість цього стадіону це наявність штучного покриття. У цьому була явна перевага для футболістів КуПС. Перевага полягала у малому досвіді Ворсклян гри на штучному покритті, адже ні для кого не таємниця, що під це покриття потрібно підлаштуватись.

Одним із мінусів це гра, у першому таймі, на сонячній стороні нашої команди. Під час трансляції було чітко видно і зрозуміло, що сонце з усієї дурі лупить у Різника і центральних оборонців. Скоріш за все саме сонце стало причиною пропущеного голу, адже у іншій ситуації голкіпер Полтавчан з усмішкою парирував цей удар.

Ще однією перевагою КуПС були заповнені трибуни стадіону, які гнали вперед своїх і активно засвистували наших футболістів. Це значна психологічна гра, адже в Україні не так часто зустрінеш наскільки заповнені трибуни.

Після пропушеного м'яча наша команда немов скинула невидимий тягар і понеслася вперед. Перевага Полтавчан з кожною секундою ставала явною і відчуття голу витало у повітрі. Так і відбулося Ібрагім Кане вміло і вчасно взяв на себе відповідальність і проштовхнув м'яч у ворота суперників. Таким чином на табло стадіону відновився статус кво 1-1. До перерви Ворскла повинна була виходити вперед, але дуже кульгала реалізація. У цьому ключі відразу згадується відсутність кращого форварда Ворскли і кращого бомбардира минулого сезону Владислава Кулача. Нажаль гідної заміни у команді немає.

Другий тайм розпочався зі гри рукою у своємому штрафному майданчику гравця КуПС і пенальні у їх ворота. Олівє Тілль упевнено його реалізував чим вивів Ворсклу вперед 1-2. Варто зауважити, що у другому таймі Ворскла зіткнулася із ще однією проблемою, а саме дощем який з кожною хвилиною ставав все сильнішим.

Гра на штучному полі, при сильному дощі - це справжнє випробування для команди. Втім команда не здавалася і складалося відчуття, що Полтавчани заб'ють третій гол, але не склалось так, як гадалось. Арбітер із Білорусі додав 4 хв до основного часу, команди відіграли цілі 7 хв. Зрозуміло, що відсутність офіційних матчів і коротка лава запасних дали про себе знати і команда із 85 хв грала більше в захисті чим атакувала. Хоча моменти для третього голу були і при цій не легкій ситуації. Для цього варто згадати момент Вакули, який дебютував на останніх хвилинах матчу і ледь не відзначився голом.

Перемогти Ворсклі не вдалося, адже КуПС із останніх сил чіплявся за можливість відігратися і використав свій останній кутовий. До речі протягом усього матчу складалося відчуття, що гравці КуПС краще користуються стандартними положеннями і саме із стандарту пропустимо другий гол. Так і відбулося. Сумбор у штрафному під час кутового і везіння гравців КуПС дали результат. До наших воріт влетів другий гол. Підсумок матчу 2-2. Варто відзначити гру Яворського, який увесь матч віддавав точні довгі паси і був надзвичайно активним і Кане, який теж викладався на всі 300%.

Впевнений, що у Полтаві Ворскла переможе Фінів. Натуральне поле, власні вболівальники, які заповнять стадіон і будуть гнати команду вперед. Змінусів я бачу можливо неготовність команди грати два матчі на тиждень і коротку лаву запасних. Впевнений, що наступна зустріч буде за Восклою. Прогнозую 2-0.

Що ж побажаємо Ворсклі успіху і будемо усією Україною тримати кулаки. Дуже потрібні очки до таблиці коефіцієнтів.

P.S. Буду дуже вдячний за Ваші коментарі. З нетерпінням чекаю на зворотній з'язок від читачів мого блогу.

P.P.S. фото брав із інтернету і офіційного сайту Ворскли.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты