Tribuna/Футбол/Блоги/Роман Пухнатий/Вернидуб очолить «Рух»?

Вернидуб очолить «Рух»?

Готується нова сенсація в українському футболі

Автор — I AM SHAKEN
31 августа 2020, 22:43
1
Вернидуб очолить «Рух»?

Сьогодні зранку солігорський "Шахтар" заявив про те, що головний тренер команди, яка ще й до того лідирує у чемпіонаті Білорусі пішов у відставку, було це як грім серед ясного неба. Не встигли вчухнути емоції від відставки Вернидуба, як буквальному за кілька годин з'явилась нова інформації щодо майбутнього тренера. За інформацією "ТаТоТаке" у Вернидуба повинна була відбудитись зустріч із президентом футбольного клубу - "Рух" Григорієм Козловським.

Якщо все ж таки Вернидуб та Козловський зможуть домовитись на рахунок співпраці, то це можна буде назвати напевне що найцікавішою подією літнього міжсезоння, не враховуючи, звісно, прихід Луческу в "Динамо".

Якщо судити про можливе призначення Вернидуба у львівський клуб зі сторони самої команди, то це звісно плюс для них, адже "леви" є ледь не першим претендентом для зміни головного тренера. Звичайно, у першому турі проти "Ворскли" львівська команда виглядала відверто погано і як сказали багато експрертів, поразка була перш за все тренерська, Іван Федик можливо не той хто потрібен "Руху". В перспективі, співпрацюючи між собою Вернидуб та Козловський, "Рух" може ставити перед собою доволі високі завдання, але для цього потрібно довіритись тренеру та підсилити команди тими виконавцями, якими він хоче, чого доречі не було у Солігорську.

Оцінюючи можливе призначення українського тренера в "Рух", то очевидно це не найгірший варіант для Вернидуба, однак тренер такого високого рівня міг би потренувати на більш високому рівні, можливо навіть у більш сильному чемпіонаті та команді рівня Ліги Європи як мінімум.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов