Tribuna/Футбол/Блоги/Серия А и не только/Новачки Серії А

Новачки Серії А

Вчора визначився останній новачок Серії А, за підсумками двох матчів в Серію А виходить - «Фрозіноне»....

Автор — kehl
18 июня 2018, 21:57
11
Новачки Серії А

В суботу визначився останній новачок Серії А, за підсумками двох матчів в Серію А виходить - "Фрозіноне". Невеликий клуб приєднується до Емполі та Парми, які гарантували собі прямий вихід.

"Емполі"

Перший з усіх клубів Серії В, який гарантував собі виступи у вищому дивізіоні заздалегідь. Колишній клуб Саррі набрав за сезон 85 залікових пунктів, "Парма", яка фінішувала другою завершила чемпіонат з відставанням в 13 очок від тосканців.

Головний тренер - Ауреліо Андреацоллі, очолив клуб в грудні 2017 року, до того довгий час працював асистентом головного тренера в римській "Ромі", також виконував обов'язки  головного тренера. Саме з Андреацоллі клуб розпочне наступний сезон в Серії А.

У команди була найкраща атака в чемпіонаті, форварди Капуто і Доннарума забили на двох 50 м'ячів в сезоні. 

Святкування в Емполі:

 

 

"Парма"

Герої всього італійського футболу, а також один із клубів з історією в Серії Б, пройшли шлях від низин до вершин. Минулий сезон хрестоносці проводили ще в Серії С, а уже цього року виходять в Серію Б. Попала команда в Серію А не без долі везіння, адже в останньому матчі все було в руках "Фрозіноне", яке б в разі перемоги, гарантував собі місце в Серії А, попри результат "Парми". В останньому турі "Парма" перемогла в гостях у "Спеції", а от "Фрозіононе" не зміг перемогти у "Фоджі" на своєму полі. Протягом всього сезону хрестоносці не показували якоїсь надзвичайної гри та не була в трійці, а ось кінцівку сезону команда провела дуже впевнено.

Головний тренер команди - Роберто Д Аверсо, очолив клуб у 2016 році, до роботи в Пармі працював у клубі "Віртус". 

Найкращим гравцем атаки в пармезанців був Емануеле Калайо, 36-річний нападник забив 13 голів  у 34 матчах, це 9 результат в Серії Б. 

Якщо атака була не найкраща в цьому сезонні, то оборона була найкращою. "Парма" пропустила 37 м'ячів, найменше в чемпіонаті. У Емполі 49, а от у Фрозіноне 47. Близько біля пармезанців було "Палермо", яке пропустило 39 м'ячів, що на 2 більше.

Фото святкувань з вулиць Парми:

 

"Фрозіононе"

Остання команда, яка вирвала путівку в Серію А в фінальному матчі проти "Палермо". Фінішувала команда на 3 позиції, упустивши 2 позицію і ту ж путівку в елітний дивізіон на останніх хвилинах в матчі проти Фоджі. В плей-офф команда зіграла з Чітаделлою, де не надто виразною грою пройшла в фінал.Перший гостьовий матч команда програла, забивши один м'яч (2:1). Домашній поєдинок завершився перемогою 2:0, але в матчі було надто багато неспортивної поведінки. В кінці матчу гравці господарів при атаках команди з Сицилії викидували м'ячі на поле, також були суддівські помилки, "Палермо" подав апеляцію на дії команди суперника. В цьому противостоянні ще не все до кінця ясно, але на даний момент "Фрозіноне" в Серії А, чи помішає цьому сицилійський клуб?

              

 

     

 

 Все ж, про найкращих гравців і головного тренера поговоримо.

Головний  тренер - Морено Лонго, італійський спеціаліст, очолив жовто-синіх на початку сезону, до того працював з прімаверою "Торіно", останнім клубом Лонго був клуб "Про Верчеллі".

У команді три гравці забили понад 10 голів в сезоні, це Камілло Чано, 28-річний нападник забив 16 голів, а також віддав 14 результативних передач, що є найкращим результатом Серії В. Другий найкращий гравець атаки - Даніель Чофані, забив 13 м'ячів. Ну і Федеріко Діонісі, який забив 10 м'ячів.

Святкування в Фрозіноне:

 

 

Фото: Twitter.com/Frosinone1928 Parmacalcio1913.comEmpolicalcio.net Fosinonecalcio.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Новачки Серії А
18 июня 2018, 21:57
11
Все посты