Tribuna/Футбол/Блоги/Суб'єктивно про футбол України/Прев'ю матчів плей-офф молодіжного чемпіонату Європи з футболу між збірними України U-21 та Німеччини U-21

Прев'ю матчів плей-офф молодіжного чемпіонату Європи з футболу між збірними України U-21 та Німеччини U-21

Ми віримо.

Автор — Мария Патока
29 сентября 2014, 19:33
5

Терпіти не можу дізнаватися результати жеребкування заочно. Хочеться відчути весь смак азарту одразу, а не дізнавшись результат заганяти себе у безвихідь. Маю на увазі звісно що нам трансляцію жеребкування плей-офф ЧЕ серед молодіжних збірних не показали. Просто той факт що нам випала Німеччина прийнявся якось з замовленням гробу і вінків ().

Реакція суспільства (фанатів, журналістів) в наші часи була блискавичною. Особисто я писала друзям і істерика в той момент аки втікачка з психлікарні (), але з часом переосмислила і заспокоїлася. Реакція самих майбутніх учасників дійства не змусила чекати – хто хоче подробиць, . Я, коротко, викладу що тренер та деякі гравці казали:

  • Ковалець заспокоїв ще своїм тоном, сказав що буде готуватися і готувати своїх підопічних до гри. Тобто стандартна реакція, нічого нового, але головне – це голос. Тренер був спокійний і впевнений, це розслабляє.
  • Гравці налаштовуються – це радує. Без розхлябаності, спокій теж відчувається. Звісно одразу після жеребкування на питання «Що можете с казати/Що знаєте про суперника» - внятно не відповів ніхто. Або шифруються, або не знають. Ну добре, доставити інформацію до гравців, вколошматити її в світлі голівоньки наших футболістів – задача головного тренера. Тож Ковалець розбереться. Сподіваюся.
  • . Тренер виглядає зазнайкою. Звісно, що у однієї з найкращих збірних у Європі і амбіції чемпіонські, але за словами «Україна досить-таки важкий суперник» пусто. Ніби України і немає зовсім. Чи може це стати додатковою мотивацією для нашої команди?

Отже – збірна Німеччини до 21 року.

Ім’я гримить на весь світ, ковальня талантів, всі умови зібрані, все для них дано. Перша команда – чинний володар кубку світу. А молодіжна?

Виходить так, що в Німеччині збірна до 19 більш успішніша ніж молодіжна. І сильніша. Вам нехай розкажуть наші юнаки, що з ними грали влітку на Євро. А от до 21 року – щось не так, щось не то. Насправді , за гучною назвою ховається тренер аля САФ (Хорст Хрубеш тренує молодіжну з 2000).

Я не експерт в німецькому футболі, Вацко вам розкаже більше, але кинути погляд на їхній склад – можна зрозуміти хто в Німеччині робить погоду в якості виховання своїх. Не думаю що це каже про слабкість шкіл «Баварії» та, тим паче «Борусії Дортмунд», це каже що випускники років 18-19 цих шкіл одразу заграють десь вище. Хоча недавно промиготіла інформація, що герр Хрубеш попросив надати йому Маріо Гьотце для ігор в плей-офф.

І ось що: Німеччина набрала 17 очок і вийшла першою. Україна набрала 19 – і вийшла другою . В німців є команда, по особистостям вони слабкуваті. Якщо герр Льов не надасть герру Хрубешу Маріо Гьотце – не буде кому тягти команду вперед.

Нашій молодіжці все по силам. І справді: якщо ми хочемо щоб це покоління виграло Євро – довелося б десь обігрувати Німеччину. 

Другие посты блога

Все посты