Tribuna/Футбол/Блоги/Суб'єктивно про футбол України/Перший тур УПЛ сезону 14/15, рев'ю

Перший тур УПЛ сезону 14/15, рев'ю

Моя незадоволено-песимістична критика.

Автор — Мария Патока
28 июля 2014, 14:47
20

Перший тур чемпіонату пройшов і, знаєте, не хочеться щоби протягом всього сезону було відчуття «Аби було» та думка в голові «Якось сезон протягнемо, а далі – час покаже». Хочеться щоб неповноцінний сезон був повноцінним хоча б емоційно, але з першого туру так не здається. Він якийсь трохи негативний в відчуванні. Тобто єдиний бойовий матч нам видали «Говерла» і «Карпати», «Дніпро»,яки би дивно не було, взяв на класі донецький «Металург», «Шахтар» розкатав запорізький «Металург», а «Динамо» використало сльози Арменда Даллку. От побачите. Наступна гра київлян у Харкові і, при досить непоганій грі «Металіста», команда Реброва такий шикарний матч не видасть вже. Хоча Сергію Станіславовичу плюсик в карму за підтягування до основи молодняка і зміну схеми гри. 4-1-4-1 – це круто! Аби тільки такі переміни не були б викликані небажанням тренера бути схожим на попередника.

Чемпіонат розпочався з затримки матчу «Дніпра», у якому недогляділи номери своїх гравців і все було б так смішно, як би не так сумно і соромно. До речі, що там Ротань, вертається чи ні?

«Дніпро» у нас, в принципі, за останній час став таким собі новинним центром, історія з Ротанем не виняток, і вона набагато цікавіша за капризи легіонерів «Шахтаря» і «Металіста». Капризи зрозумілі, а логіка дій капітана «Дніпра» - ні. Хоч декілька моїх знайомих – вболівальників дніпропетровської команди – Руслана поливають брудом в істериці, ростягнута футболка двома Євгенами свідчить що капітана чекають і раді будуть бачити знову у «Дніпрі». А через день гра в Лізі Чемпіонів.

Про відвідуваність казати нема що. Найбільше вболівальників було на матчі «Динамо», бо все-таки київляни грали вдома, на «Шахтар» прийшло трохи більше 4 тисяч, на «Зорю» в Запоріжжі всього 2. Друге місце по відвідуваності зайняв «Чорноморець», бо теж в Одесі грав. Все йде до того, що у нас буде анти рекорд по відвідуваності матчів, і я впевнена на 100% - Львів-Арена навіть на матчі ЛЧ «Шахтаря» заповнюватися не буде. Така в нас єдина країна.

 

Ну і на останок я всуну своє бачення збірної туру.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты