Tribuna/Футбол/Блоги/Суб'єктивно про футбол України/В далекому царстві, в 16-му государстві…

В далекому царстві, в 16-му государстві…

…під назвою «Українська Прем’єр-Ліга»

Автор — Мария Патока
30 марта 2014, 23:24
7

І там проводилися козацькі двобої між князівствами кожні вільні дні від Богоугодної праці. І найцікавіші двобої вважаються між самими сильними козацькими загонами государства. Як і в цей вільний день ми, прості обивателі царства, можемо спостерігати за турніром. Без жертв, звісно, не обійшлося. В першому двобої між «Столичними отаманами» і «Річними мореплавцями» пав міцний воєвода, лідер отаманів, козак, мужчина, символ величі князівства – Олег Гусєв. Здоров’я величному отаману.

Бій відбувався на жорсткому полі. Кількість боротьби зашкалювала. Козаки обох князівств показали себе з найкращих сторін. Сильні тактично, швидкі «мореплавці» відпрацювали на нуль на своїй половині, чому треба завдячувати їхньому прекрасному козаку – Денису Бойку. І хоч саме цей парубок наніс травму капітану Гусєву, він же показав, що «Столичні отамани» забули його у своїх лавах в тилу в свій час собі на шкоду. А от новий броненосець «отаманів» хоч і показав себе з хорошої сторони, але при таких партнерах-броненосцях він не зміг втримати свій нуль для князівства.

«Столичні отамани» програли тактично свою битву і втратили пункти для головної боротьби – за шапку Чемпіона.

В цілому битва видалася еффектною, і прості холопи, ну і князі та князьки були задоволені ритмом, швидкістю і перебігом епізодів битви. Частіше б такі бої.

А от у другому князівстві зустрічалися «Чорні гетьмани» та «Сонячні лицарі». Так, саме лицарі. І, чесно вам зізнаюся, лицарі не такі надійні як козаки, але вправніші інколи бувають. От лицарі «Чорних гетьманів» довели, що вони вправні та ще і міцні духом. А от козак князівської команди просто наляпав як міг. Чи то старий вже козак, здоров’ячко підводить Кучера, що такі пекельні помлки, як забиту кулю у свої і привезений пенальті ледь не довели «гетьманів» до фатального програшу битви. Але вони зібралися з духом, зорієнтувалися на свого головного – гусара з Хорватії. Але, на жаль, лицар пав на початку битви. Ісмаїлі отримав у бою травму, яка не дозволила йому вести бій далі. Травму отримав і козак-броненосець «лицарів», через свою похибку невдало приземлився з вогняною кулею в руках.

 

Бій був ефектним в першому періоді, в другому же «гетьмани» відчули свою перевагу і почали більше бити по мізкам і затягувати час, ніж швидко, тактично і технічно продовжувати бій. І вони втримали свою перевагу, бо ослаблені «лицарі», які втратили свого начальника, не могли щось протиставити «Чорним гетьманам», які ввімкнули таку тактичну річ, як «класс». Чи можу я стверджувати, що «Сонячні лицарі» втратили «класс» - можливо. Але не втратили честь і прихильність у своєму князівстві, що дорожче за все.

 

Отже, виходячи з перебігу подій, то «Чорні гетьмани» наблизилися до шапки Чемпіона цього перебігу ще на 3 очки. Але в спину їм дихають «Річні мореплавці», готові у будь-який момент використати осічку «гетьманів».

 

І окремо про суддів боїв. Голови зносити їм холопи не будуть.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты