Tribuna/Хоккей/Блоги/Спадщина Савчука/Трохи останніх новин

Трохи останніх новин

Влітку, за деякими вийнятками, ми не звикли до гучних новин, але мені-таки є, шо розповісти для початку.

Автор — Mykyta Kornieiev
8 августа 2014, 17:48
1

Влітку, за деякими вийнятками, ми не звикли до гучних новин, але мені-таки є, шо розповісти для початку.

Нападаючий Крил Даніель Альфредсон підтвердив, шо для нього залишилось лише дві опції стосовно свого майбутнього - він або завершує кар’єру гравця, або підписує однорічний контракт із Червоними крилами. Очевидно, що швед не відчуває себе достатньо впевнено для чогось більшого. Але фанати Детройту будуть вдячні хоча б за ще один сезон, адже минулого Альфі приніс деяку користь своїй тоді новій команді. Яку саме - можете дивити нижче, дякуємо nhl.com.

Колишній захисник Крил Брайан Рафалскі має честь бути включеним у Зал слави США у найближчому майбутньому. Хокеїст здобув три Кубка Стенлі, останній з яких - 2008 року - в складі саме нашої команди. Ми аплодуємо Брайану та вкотре шкодуємо, шо його кар’єра завершилась, нажаль, раніше за усі очікування.

І наостанок. Вчора свій День народження святкував гравець Пітсбург Пінгуїнз та збірної Канади Сідні Кросбі. Хлопці, шо ведуть твітер блогу Winging It In Motown, виразили усю мічіганську любов до Сідні одним твітом. Хто зможе краще? Ніхто, думаю. Ось цей твіт:

Фото, що зображує Кросбі із призом Теда Ліндсея, прокоментовано наступним чином: "Ось класний гравець НХЛ та якийсь бовдур із своїми руками на ньому".

Будьмо!