Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/9 масових бійок на футбольному полі за участю аргентинських клубів

9 масових бійок на футбольному полі за участю аргентинських клубів

Блог «Мої думки про футбол» пропонує вам згадати декілька випадків, коли аргентинські команди ставали учасниками масових бійок на футбольному полі.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
2 февраля 2016, 21:04
5

Товариський матч між аргентинськими "Естудіантесом" та "Хімнасією" на стадіоні "Ла-Плата", який відбувся два дні тому запам'ятається вболівальникам в першу чергу через масову бійку на полі. У якій приняли участь гравці обох команд, а також запасні та представники тренерських штабів зійшлися в рукопашній, деякі учасники бійки наносили удари ногами. Бійку вдалося зупинити лише після втручання правоохоронців.

Блог "Мої думки про футбол" пропонує вам згадати декілька випадків, коли аргентинські команди ставали учасниками масових бійок на футбольному полі.

9. "Бока Хуніорс" - "Рівер Плейт" (2016рік, товариський матч)

Бійки між заклятими ворогами відбуваються постійно. Але ця особлива тим, що це була товариська гра, а одним із тих хто спровукував бійку був Хонатан Майдана колишній гравець харківського "Металіста".

8. "Атлетико Мінейро" - "Ланус" (1997 рік, фінал, Кубок КОНМЕНБОЛ)

Фінал Кубка КОНМЕНБОЛ у 1997 році в першій грі бразильський клуб "Атетіко Мінейро" переграв 4-1 аргентинський "Ланус". Та тільки суддя дав фінальний свисток. Гравці обох команд взяли за справу, і почали махати кулаками. Результат бійки одному з тренерів бразильців зламали щелепу.

7. "Архентінос Хуніорс" - "Флуміненсе" (2011рік, груповий етап, Кубок Лібертадорс )

Це була остання гра групового турніру Кубка Лібертадорес, де господарям аргентинцям досить було і нічиї. Та бразильска команда "Флуміненсе" переграла "Архентиніос Хуніорс" з рахунком 4-2. Звісно, після гри розлючені господарі вирішили помститися гостям за допомогою кулаків.

6. "Фламенго" - "Велес Сарсфілд" (1995 рік, перший етап, Суперкубка Лібертадорес)

У грі першого етапу Суперкубка Лібертадорес гравець бразильського клубу "Фламенго" Едмундо долонею вдарив Флавіо Зандона захисника "Велеса". Флавіо у боргу не залишився, і наніс нокаутуючий удар. Після цього почалася масова бійка між гравцями обох команд, яку зупинили тільки за допомогою поліції.

5. "Коло-Коло" - "Бока Хуніорс" (1991 рік, півфінал, Кубок Лібертадорес)

У півфінальному матчі відповіді Кубка Лібертадорес: гості аргентинський клуб "Бока Хуніорс" програючи 3-1 влаштував бійку з господарями футболістами чилійського "Коло-Коло". Аргентинці билися не тільки з гравцями команди суперника, але із фотографами, вболівальниками та поліцією.

4. "Сан-Паулу" - "Рівер Плейт" (2003рік, півфінал, Кубок Судамерікана)

У півфінальному матчі відповіді Кубка Судамерікана "Сан-Паулу" - "Ріверт Плейт": команди вірішили під час гри займатьмся карате. Після показових витступів, арбітр вилучив найбільш активних каратистів, і гра продовжилася.

3. "Арсенал" - "Хімнасія" (2013рік, чемпіонат Аргентини)

 

Зустріч між аргентинськими командами рідко відбуваються без сутичок. І грацві "Арсенала" та "Хімнасії" вирішили не порушувати традиції, і влашували невелику бійку.

2. "Годой Крус" - "Бока Хуніорс" (2013рік, чемпіонат Аргентини)

У кінці гри між командами "Годой Крус" та "Бока Хуніорс", арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Який чітко реалізував нападник "Боки". Через декілька хвилин прозвучав фінальний свисток, і команди почали з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків.

1. "Естудіантес" - "Хімнасія" (2016рік, товариський матч)

Гра була товариська, але її важко назвати такою.

Підписуйтесь на мій блог, далі буде цікавіше.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты