Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 акторів, які могли би зіграти футболістів у кіно

10 акторів, які могли би зіграти футболістів у кіно

Стетхем і Роббен, Дейв Франко і Роналду, Джейден Сміт і Неймар – блог «Мої думки про футбол» знайшов акторів, схожих на футболістів.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
17 января 2016, 23:43
16
10 акторів, які могли би зіграти футболістів у кіно

Стетхем і Роббен, Дейв Франко і Роналду, Джейден Сміт і Неймар – блог «Мої думки про футбол» знайшов акторів, схожих на футболістів.

10. Еван Мак-Грегор після епопеї «Зоряні війни», може, запросто зіграти Хабі Алонсо.

9. Зірка фільму «Мільйонер із нетрів» Дів Патель ідеальна кандидатура на головну ролу у фільмі про Анхеля Ді Марія, звісно, якщо його коли небудь знімуть.

8. Хоча Адан Левін більше полюбляє музику він є вокалістом і рок-гітаристом групи «Маrооn 5», але у нього є, і акторсикий досвід гра у серіалі «Американська історя жахів» та у фільмі «Хоч раз у житті». Якщо будуть знімати фільм про Олів’є Жиру то Левін, напевно, найкраща кандитура.

 

7. Дейв Франко американський актор, який знімався у таких фільмх: «Ілюзія обману», «Тепло наших тіл», «Ніч стаху» та інших. Напевно, із задоволенням зіграв би Кріштіану Роналду. Можна також додати, що у Франко є португальське коріння.

 

6. Англійська суперзірка Джейсон Стетхем відомий за ролями у блокбастерах: «Адреналін», «Перевізник», «Війна» та інші. Думаю без проблем зіграв би Ар’єна Роббена. Візуальну схожість цих двох видатних особистостей видно не озброєним оком. 

5. Актор Джош Реднор став відомим завдяки ролі Теда Мосбі у комедійному серіалі «Як я зустрів вашу маму». Напевно, найкраща кандидатура на роль Хаві.

4. Актору Ендрю Гарфілду, який зігрвав «Людину-павука» прийдеться навчитися грати у футбол, як Томас Мюллер.

3. Джей Ернандес зірка фільму жахів «Хостел», чудово б зіграв на екрані Чічаріто (Хав’єра Ернандеса).

2. Джейден Сміт, син відомого актора Вілла Сміта, який вже знявся у декількох відомих фільмах: «Карате кід», «Після нашої ери» та «У гонитві за щастям». Якщо з часом буде знято фільм про бразильського генія Неймара, то Джейден – головна кандидатура, щоб зіграти роль нападника «Барселони».

 

1. Хав’єр Бардем – перший серед іспанців володар премії «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану. Він отримав цю нагороду за роль у фільмі «Старим тут не місце». Хав’єр зіграв багато ролей у різних фільмах і без проблем зіграв би на екрані легендарного італійського півзахисника Андреа Пірло.

 

Викоритсано матеріали: marca.com  

Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты