Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Атмосферні фото з Мессі

Атмосферні фото з Мессі

Блог «Анабіоз» вітає одного з найкращих футболістів в історії з 33-річчям та пропонує вам переглянути цікаві фото з ним

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
24 июня 2020, 00:07
2
Атмосферні фото з  Мессі

Блог "Анабіоз" вітає одного з найкращих футболістів в історії з 33-річчям та пропонує вам переглянути цікаві фото з ним.

Малюк Лео.

Досить часто, святкуючи голи, Мессі підніймає руки до гори та дивиться на небо. Тим самим він вдячний своїй покійній бабусі Селії, яка водила на тренування старших братів та одного разу запропонувала тренеру переглянути юного Лео. Тут наш юний герой з бабусею та  мамою.

1991 рік. Старші брати Матіас та Родріго тримають на плечах чотирирічного Мессі.

А тут Мессі з молодшою сестрою Марією Соль.

Один з перших трофеїв.

1995 рік. Ліонель робить свої перші кроки у складі однієї з молодіжних команд "Ньюеллс Олд Бойз".

  

Лео з майбутньою дружиною Антонеллою в дитинстві. Хоча тоді вони не здогадувалися, що будуть разом.

Перший свій контракт Мессі підписав з представниками "Барселони" на серветці. 

 

У травні 2003-го Мессі у складі команди вихованців Ла Масії 1987-го року народження здобув Кубок Каталонії у фіналі перемігши "Еспаньойол". Річ у тому, що на матч Мессі вийшов у захисній масці. За тиждень до гри "Барса-87" також грала проти "попугаїв" у чемпіонаті. Під час гри Мессі пошкодив обличчя. Лікарі дозволили грати у фіналі тільки у масці, але під час гри маска заважала, Лео викинув її та зробив дубль. У верхньому ряді на фото також можна знайти Піке та Фабрегаса.

16 жовтня 2004-го. Дебют Мессі за головну команду "Барселони". За вісім хвилин до закінчення каталонського дербі Лео замінив Деку.

У  2005-му Мессі у складі молодіжної збірної Аргентини виграв ЧС. Став кращим бомбардиром та  кращим гравцем турніру. Момент тріумфу.

У 2007-му році Мессі забив єдиний гол рукою у своїй кар'єрі. Постраждав сусід "Еспаньйол". Арбітр зарахував гол.

 

23 серпня 2008-го. Фінал Олімпійського футбольного турніру. Нігерія - Аргентина 0:1. У Пекіні Мессі виграв золоті медалі Олімпіади. У фінальній грі віддав гольовий пас на Анхеля Ді Марію. Після гри вони з майбутнім кумом Серхіо Агуеро (Мессі є хрещеним батьком сина Серхіо).

27 травня 2009-го. Фінал ЛЧ. «Барселона» – «Манчестер Юнайтед» 2:0. Неймовірний гол Мессі головою ставить крапку у фінальній грі ЛЧ.

28 серпня 2009-го. Суперкубок УЕФА. «Барселона» – «Шахтар» – 1:0. Срна говорить Мессі: "Хлопчику, заспокойся, у тебе немає ще жодного  золотого м'яча".

У сезоні 2009/10, разом в одній команді з Мессі, пощастило зіграти нашому співвітчизнику Дмитру Чигринському.

1 грудня 2009-го. Перший "Золотий м`яч".

Мессі часто порівнюють з Марадоною. Марадона навіть тренував Мессі у збірній, але  на ЧС-2010 команда виступила невдало. На фото: Марадона намагається заспокоїти Лео після нищівної поразки від Німеччини у чвертьфіналі.

 

Моурінью проти Мессі - це завжди було цікаво. Жозе з трьома клубами грав ("Челсі", "Інтер" та "Реал") проти Лео.

Під керівництвом Хосепа Гвардіоли Мессі розкрив всі грані свого таланту.

 

Ці троє вміли робити разом щось неймовірне.

13 липня 2014-го.  Фінал  ЧС. Німеччина - Аргентина 1-0. До бажаного Кубка Світу був один крок. Після фіналу на титул можна тільки поглянути.

MSN - це тріо, яке наводило жах на захист будь-якої команди світу.

 

2016 рік. Мессі разом з батьком (який є його агентом) на лаві підсудних, їх визнали винними у махінаціях зі сплатою податків. Лео заплатив штраф та отримав 21 місяць умовно.

2016 рік. Після поразки  у фіналі від збірної Чілі на Кубку Америки. Мессі виришив стати блондином.

23 квітня 2017-го. Чемпіонат Іспанії 33-й тур. "Реал" - "Барселона" 2:3. На 90+2 хвилині Мессі забиває переможний гол та демонструє свою футболку вболівальникам на "Сантьяго Бернабеу".

Влітку 2017-го Мессі одружився з Антонеллою Рокуццо. Весілля відбулося на батьківщині обох у місті Росаріо. Пара на той час мала вже двох хлопчиків.

2017 рік. Роналду отримав нагороду ФІФА, а його син вирішив привітається зі своїм кумиром.

2019 рік. Два капітани.

Без коментарів.

Мессі з сім'єю.

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты