Tribuna/Бокс/Блоги/Анабіоз/Атмосферні фото братів Кличко

Атмосферні фото братів Кличко

Блог «Анабіоз» зібрав підбірку крутих фото - найвеличніших боксерів в історії України.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
28 мая 2020, 15:07
21
Атмосферні фото братів Кличко

Блог "Анабіоз" зібрав підбірку крутих фото -  найвеличніших боксерів в історії України.

Маленький Віталій.

1976 рік. Віталій тримає на колінах маленького Володю. До речі, у зв`язку з тим, що батько був військовим, сім'я часто переїжджала з місця на місце, то Віталій народився в Киргизькії РСР, а Володимир в Казахстані. 

1977 рік. Старший брат допомагає молодшому робити перші кроки.

Брати з батьками: тато - Володимир Родіонович та мама Надія Ульянівна.

 

Тут вже хлопці трішки підросли.

У  період з 1989-го по 1991 рік Віталій служив у лавах радянської армії. Служба проходила в Умані, в одній з частин Військово-повітряних сил.

До професійного боксу Віталій займався кікбоксингом. У грудні 1991-го року, в Парижі, став чемпіонон світу у складі збірної СРСР.  Хоча, першого грудня український народ на референдумі проголосував за незалежність, але на той чемпіонат фактично поїхала команда держави, що вже не існувала. 

З першим тренером Володимиром Олексійовичем Золотарьовим.

1996 рік. Володимир виграв золоту медаль на олімпійських іграх в Атланті. 

26 червня 1999-го. Віталій здобув свій перший пояс чемпіона світу за версією WBO. Влучний удар - і американець Хербі Хайд припинив боротьбу вже у другому раунді.  

14 жовтня 2000-го. Помста за брата. Володимир отримав пояс WBO, здолавши кривдника Віталія Кріса Бьорда, який навесні того року забрав титул у старшого брата. Перемогу було здобуто за очками, але Володя двічі відправляв суперника в нокдаун у 9-у раунді та 11-у

10 квітня 2004-го. Щойно Володимир, по закінченні 5 раунду, зачепившись за ногу рефері, опинився на канвасі  зовсім без сил. Бій було зупинено. Українець програв американцю Леймону Брюстеру, який до бою вважався абсолютним андердогом. Після бою ходили різні чутки, що нібито українця отруїли, але вони не підтвердилися.

Головне що сталося пізніше - це конфлікт зі старший братом, який наполягав, щоб молодший завершив професійну кар'єру у боксі. Дійшло навіть до того, що на одному із тренувань вже доходило до бійки між братами. Володимр заборонив відвідувати свої тренування Віталію, Та, попри засторогу старшгого брата, продовжив кар'єру боксера.

Брати разом з Мухаммедом Алі.

21 червня 2003-го. "Битва титанів". Леннокс Льюїс проти Віталія Кличко. Подія, яку чекав увесь боксерський світ. Технічним нокаутом переміг британець. Бій зупинили в 6-му раунді через розсічення, яке Віталій отримав ще у 3-му раунді. Віталій протестував, хотів продовжувати бій. Та за судівськими записками на момент зупинки бою, він перемагав 58:56. Леннокс після бою обіцяв, що згідний на матч реванш, але пізніше передумав та завершив кар'єру.

 2004 рік. Брати були активними учасниками помаранчевої революції. 

 Весною 2010-го Віталій був обраний головою партії "Удар". 

У ніч з 2 на 3 липня 2011-го здійснилася заповітна мрія братів. Володимир, перемігши Девіда Хея, отримав пояс за версією WBA та забрав докупи всі пояси (Володимир Кличко - чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO та WBA, Віталій Кличко володів поясом за версією WBC). У світі більше не залишилося чемпіона-важковаговика, який би не носив прізвище Кличко.

5 жовтня 2013-го. Бій Володимира Кличка проти росіянина Повєткіна відбувся у Москві. Цей поєдинок багато разів відкладали з різних причин. За очками перемогу здобув Володимир, але росіянин досить часто опинявся на канвасі рингу.

Віталій з фанатами.

У 2013-14-му Віталій був активним учасником революції гідності (одним з трьох лідерів опозиції). Досить часто був серед мітингувальників в найгарячіші моменти протистояння.

Брати неодноразово допомагали українським військовим. Тут, на фото, у 2014-му Віталій передає аптечки вартістю 200 тисяч доларів, придбані в США разом з братом.

Мер Києва та 5-ий президент.

 

 Віталій з дружиною Наталією та дітьми.

Володимир з Гейден Паньєттері з маленькою донькою. Миле фото, але у 2018-му пара розійшлася.

Минулого року: брати випробовують на міціість пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз.

 

Другие посты блога

Все посты