Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Найбожевільніші витівки Пола Гаскойна

Найбожевільніші витівки Пола Гаскойна

Легендарний Пол Гаскойн, який донедавна зловживав алкоголем, в останній час у власному твіттері викладає фото, які дають надію, що справи в нього пішли на краще. Блог «Мої думки про футбол» радіє цьому факту і згадує, яким бешкетником був Пол у період кар’єри футболіста.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
27 февраля 2018, 13:14
23
Найбожевільніші витівки Пола Гаскойна

Легендарний Пол Гаскойн, який донедавна зловживав алкоголем, в останній час у власному твіттері викладає фото, які дають надію, що справи в нього пішли на краще. Блог «Мої думки про футбол» радіє цьому факту і згадує, яким бешкетником був Пол у період кар’єри футболіста.

Одного разу в готелі зайшов у бар, там сидів один німець. ін тихенько до нього підійшов витягнув зі штанів дітородний орган і поклав його на плече, коли той німець повернувся, то щокою вперся в чоловічі принади Гаскойна.

Коли його придбав «Лаціо», на прес-конференції попросив, щоб була повна тиша, а потів гучно випустив гази.

Після прес – конференції втік від свого перекладача і поставив своє взуття на підвіконня у номері готелю, а сам сховався під столом. Перекладач зайшовши до кімнати побачивши кросівки на вікні подумав, що Пол вистрибнув з вікна і підняв паніку.

На запитання норвезьких футболістів, що він би хтів побажати майбутнім суперника Збірної Англії, Пол відповів миттєво: «Так, у мене є побажання: Fuck off, Norway». Після чого, голосно сміючись, втік.»

В період виступів за шотландський «Рейджерс» в одному з матчів підібрав жовту карту, яку загубив арбітр. Потім підбіг до рефері і показав йому картку. Звісно, той жарт не оцінив і показав жовту Полу.

«Після моєї першої тренування в складі Рейнджерс я пішов в душ, а повернувшись, відчув неприємний запах від своїх речей», – згадує Дженнаро Гатузо, який грав разом з Полом у сезоні 1997/98.

«Я дістав шорти зі своєї сумки. Вони були дуже важкими. Уявляєте, Пол Гаскойн сходив по-великому у ці шорти».

Зробив чудовий подарунок на день народження партнеру по «Ньюкаслу» Тоні Каннінгему замовив сеанс у соллярій. Звісно, Тоні був чорношкірим. 

Після ЧС-1990 року збірну Англії на батьківщині зустрічали, як героїв (команда зайняла четверте місце). Гаскойна на зустріч із фанатами на одягнув оригінальний костюм (на фото) у вигляді оголеного жіночого тіла.

 

Попросив у водія двоповерхового автобуса сісти за кермо. Після чого декілька годин їздив із пасажирами по Лондону.

Зайшов у їдальну «Мідлсборо» в оголеному виді тільки в гетрах і заказав собі обід.

Розбив клубний автобус «Мідлсборо» на тренувальному полі команди. Збитки становили 310 тисяч фунтів стерлінгів.

Після того відомого випадку, коли Віні Джонс схопив його за дітородний орган. Гаскойн прислав йому розу в роздягальню команди.

На ЧС-1990 року в Італії, коли камера показувала його великим планом під час виконання гімну. він завжди висовував язика.

Поцупив дорогий піджак від Армані партнера по збірній Деніса Вайза та порізав його на маленькі кусочки. 

Стягнув штани з партнера по збірній Пола Інса (на фото). 

 

Одного разу, після видалення в матчі за «Лаціо» проти «Генуї», почав бігати і тиснути руку кожному з суперників.

Відпочиваючи в шотландському готелі грав у гольф, але їздив по полю на власному позашляховику.

Побачивши красиву вболівальницю оригінально з нею привітався схопивши її за сідниці.

Одного разу Пол був помічений в компанії своїх друзів веселунів Денні Бейкера і Кріса Еванса в одному з пабів. Все б нічого, але – це було одразу після матчу збірної Англії йГаскойн був одягнений у форму. Він навіть не змінив взуття, а прийшов у бутсах і гетрах.

У часи, коли  Гаскойн тільки чистив бутси у «Ньюкаслі», він одного разу взяв додому бутси Кевіна Кігана, щоб показати друзям. Звісно, він їх загубив у метро.

На тренування збірної Англії після того, як Боббі Робсон назвав його «daft as a brush» (тупий, як швабра) прийшов з вставленими в гетри щітками від цих самих швабр.

Одного разу просто так заради приколу помочився на сплячого товариша по команді Річарда Гафа.

Пригостив свого найкращого друга Джиммі пиріжком, з якого перед цим витягнув солодку начинку і засунув туди котяче лайно.

Лікар, який лікував Гаскойна від алкоголізму порадив знайти йому якесь хобі, щоб воно його відволікало від думок про алкоголь. Він почав колекцінувати віскі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты