Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Депіляція ніг, обручка і ще 10 найбезглуздіших причин травм

Депіляція ніг, обручка і ще 10 найбезглуздіших причин травм

Нещодавно півзахисник мадридського «Реалу» Марко Асенсіо пропустив перший тур ЛЧ. Причина - безглузда травма, отримана під час депіляції ніг. Блог «Мої думки про футбол» згадує хто і ще з футболістів отримував безглузді травми.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
19 сентября 2017, 12:40
51
Депіляція ніг, обручка і ще 10 найбезглуздіших причин травм

Нещодавно півзахисник мадридського «Реалу» Марко Асенсіо пропустив перший тур ЛЧ. Причина – безглузда травма, отримана під час депіляції ніг. Блог «Мої думки про футбол» згадує, хто і ще з футболістів отримував безглузді травми.  

Евер Банега

Причина травми: власний автомобіль.

У 2012 році аргентинець грав за «Валенсію». Одного разу приїхавши на бензоколонку він забув поставити машинну на ручне гальмо. Коли Банега відкручував кришку бензобаку, авто покотилося і придавило ногу футболіста. Через цю безглузду травму Евер не грав майже півроку.

Алессандро Неста

Причина травми: PlayStation.

Легендарний італійський захисник отримав розрив сухожилля руки, коли грав на ігровій приставці.

Девід Джеймс

Причина травми: пульт від телевізора.

Колишній кіпер збірної Англії дивився телевізор і хотів дістати пульт. В результаті потягнув спину і пропустив декілька ігор.

Ріо Фердінанд

Причина травми: телефон 

Цей випадок схожий на той, що стався з Девідом Джеймсом. Ріо лежав на дивані, задзвонив телефон, а Фердінанд хотів прийняти дзвінок, нажавши на кнопку ногою, та в результаті пошкодив коліно.

Жером Боатенг

Причина травми: візок з напоями.

Спочатку Жером отримав травму у грі за збірну Німеччини. Здавалося, що ушкодження не дуже серйозне. Але в літаку Боатенг не зміг розминутися з візком, що розвозить напої й отримав досить серйозне пошкодження, яке залишило його на місяць без футболу. 

Даріус Васелл

Причина травми: електродриль.

У колишнього нападника збірної Англії одного разу був нарив на пальці ноги. Даріус не довго думав взяв електродриль і вирішив проблему. Але, на жаль, заніс інфекцію і тільки ускладнив ситуацію.

Сантьяго Канісарес

Причина травми: лосьйон після гоління.

Легендарний іспанський голкіпер не поїхав на ЧС-2002 року, через травму, яку отримав у власній ванні. Лосьйон після гоління падав з полиці, а голкіпер хотів його спіймати і підставив ногу. В результаті отримав поріз ахіллового сухожилля.

Даррен Барнад

Причина травми: пісяючий цуцик.

Півзахисник англійського «Барнслі» пропустив 5 місяців через свого маленького песика, який робив свою справу по всьому будинку. Одного разу, повертаючись із тренування, Барнард підковзнувся підлозі, де перед тим попісяв маленький цуцик, та отримав розрив зв’язок колінного суглоба.

Даррен Бент

Причина травми: майонез.

Одного разу Даррен захотів канапку з майонезом. Заліз з ножем у банку з майонезом – і досить серйозно порізав руку.

Пауло Діого

Причина травми: обручка.

Футболіст швейцарського «Сервета» отримав травму під час гри. Він забив гол і пішов святкувати його до вболівальників. Заліз на огорожу і коли зліз, то вже був без пальця. Він обручкою зачепився за огорожу від вболівальників. На жаль, лікарі палець не врятували. 

Ярі Літманен

 Причина травми: пляшка кока-коли.

Одного разу на тренуванні легендарний фінський футболіст хотів показати, як він вміє оком відкривати пляшку коли. Після невдалої спроби йому довелося їхати в лікарню з пошкодженим оком.

Марко Асенсіо

Причина травми: депіляція ніг.

Через депіляцію ніг Марко пропустив старт ЛЧ у нинішньому сезоні. Він пропустив всього-на-всього одну гру, але причина досить безглузда.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты