Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/7 основних чинників перемоги України над Туреччиною

7 основних чинників перемоги України над Туреччиною

Блог «Мої думки про футбол» називає основні чинники перемоги збірної України у грі проти збірної Туреччини.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
3 сентября 2017, 12:10
14
7 основних чинників перемоги України над Туреччиною

Блог «Мої думки про футбол» називає основні чинники перемоги збірної України у грі проти збірної Туреччини.

Гра першим номером

Шевченко почав змінювати команду і прищеплювати їй більш комбінаційний футбол. Багато скептиків говорили про те, що у нашої збірної нема виконавців такого класу, як у збірних Іспанії та Німеччини і ми не зможемо грати у комбінаційний футбол. Факт у нас нема таких висококласних виконавців, як у цих збірних, але у грі проти Туреччини ми майже весь час грали першим номером.

Українці більше володіли м'ячем (53% проти 47%), нанесли більше ударів по воротах (15 проти 3, з яких сім летіло в площину  воріт, у гостей тільки один удар потрав у площину воріт), виконали більше кутових (7 проти 3) і зробили більше передач точних передач (401 проти 394).

Чудова гра лідерів команди

"Сподіваюся, наші лідери зможуть взяти на себе відповідальність, зможуть проявити себе з кращого боку і допомогти збірній", - сказав перед грою головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Лідери не розчарували. Ярмоленко і Коноплянка провели весь матч на дуже високому рівні. Справа не тільки у дублі Андрія та асиссті Євгена. Обидва весь матч створювали небезпеку біля воріт суперника. І взагалі вони знаходяться у чудовій формі.

Тренер

Можна довго сперечатися, який з Шевченка тренер і, що головна заслуга - це тренерський штаб, а він лише медійна персона. Та насправді тренер збірної в першу чергу мотиватор. Андрій Миколайович викликає до збірної футболістів, які іноді не грають у своїх клубах у збірній показують чудову гру (приклад Кравця чи Бутко).

Шевченко, коли ще був гравцем також іноді не дуже вдало гра у клубі (період у "Челсі"), але у збірній творив дива. Він вміє запалити вогник в очах футболістів збірної. 

Багато футболістів загрожували воротам суперника

Українці 15 разів пробивали по воротам збірної Туреччини. Удари завдавали: Ярмоленко, Степаненко, Коноплянка, Кравець, Матвієнко та Бєсєдін. Шість гравців загрожували воротам суперника. 

Бували часи коли у збірній за гру один, або два футболісти завдавали удари по воротах суперників. Цей факт дуже важливий багато гравців не бояться брати на себе ініціативу і будь-хто, може, вирішити долю матчу.

Чудова фізична форма гравців збірної України

Факт в кінці гри ми мали більше можливостей збільшити рахунок ніж гості, щоб скоротити. Збірна не притиснулася до воріт в кінці гри, а шукала можливості забити. Звісно, для цього є об'єктивні причини. Український чемпіонат почався скоріше за чемпіонат Туреччини та європейські чемпіонати, де виступають футболісти збірної Туреччини. 

Помилки арбітрів 

Навіть Лусчеку визнав, що Україна була краще. Звісно, він також був незадоволений діями арбітрів. Факт обидва голи були забиті з порушеннями правил. Хоча, цей факт не применшує заслуги нашої збірної.

Шалена підтримка трибун

Перед грою всі бачили відеозвернення гравців до вболівальників прийти й підтримати команду. Вболівальники прийшли і вщерть заповнили ОСК "Металіст".

Донедавна вважалося, що найкраще підтримують збірну у Львові, але вчора в Харкові вболівальники були справжнім 12 гравцем збірної. Чудовий перфоманс перед грою, захоплююче виконання гімну й постійна підтримка під час гри додали наснаги нашим хлопцям.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты