Tribuna/Футбол/Блоги/Дніпро за справжній футбол/Дніпро 1:0 Вовчанськ (4:5). Рік після матчу

Дніпро 1:0 Вовчанськ (4:5). Рік після матчу

Свого часу в цьому блозі я викладав анонс на надважливий матч для славетного клубу. Тоді його побачило достатньо багато людей, тому на річницю зустрічі було вирішено подивитися в ретроспективі.

Автор — Roman Ščerbak
1 мая 2020, 16:23
1
Дніпро 1:0 Вовчанськ (4:5). Рік після матчу

Рік минув із півфінального матчу «Дніпра» в кубку серед аматорів. Гра, де на стадіоні була неймовірна боротьба, а на трибунах — неймовірна атмосфера, відповідників якій не було ще з часів УПЛ. Недарма матч називали зменшеною версією зустрічі «Дніпро» : «Наполі» в 1/2 Ліги Європи.

 

 

У цьому півфіналі же молоді гравці дніпрян мали доволі багато небезпечних моментів, але фортуна була проти них, і лише один із них став результативним. У серії одинадцятиметрових удача теж була не за «Дніпро». Один невдалий удар і поразка 4:5, що призвела до вильоту «Дніпра» за крок до медалей і можливого повернення в Кубок України.

 

 

На жаль, зараз дійсність така, що 11 місяців тому клуб зіграв свій останній матч, коли в Кривому Розі за так само доволі важкого розвитку подій було переможено «Дружбу». І такої атмосфери на трибунах найближчим часом у Дніпрі та на стадіоні «Дніпро-Арена» вже не буде. Але варто дивитися в майбутнє та вірити, що «Дніпро» повернеться та ще матиме достатньо цікавих матчів у майбутньому, а все місто знову матиме клуб, на який збиратиметься повний стадіон.

 

 

Якщо текст сподобався, підписуйтеся також на сторінку в Інстаграмі (@dsf_1918) та на Телеграм-канал (Дніпро за справжній футбол).

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Повернення «Метеору»
20 марта 2019, 12:29
10
Рішення для «Карпат»
28 сентября 2018, 22:19
8
Все посты