Tribuna/Футбол/Блоги/Дніпро за справжній футбол/УПЛ пробиває чергове дно, або як «Олімпік» може залишитися в змаганнях

УПЛ пробиває чергове дно, або як «Олімпік» може залишитися в змаганнях

За проплачений мітинг і мовчазну згоду 11 терпил клуб із Донецька, схоже, залишається на сезон 2019/20 в обхід регламенту. Ситуація виглядає так: молодіжні команди відкрито катають договірняки, отримують за це дискваліфікацію, за що окремо має бути покараний виключенням із найвищого дивізіону клуб. Але УПЛ учергове доводить, що регламентом можна підтертися, а все вирішує голосування клубів, декотрі з яких самі підозрюються в договірних матчах. Ми вже докотилися до того, що в груповому етапі зіграє команда з районного центру Кропивниччини. І зіграє вона у Львові. Ми дійшли того, що в Одесі,...

Автор — Roman Ščerbak
14 июня 2019, 15:21
3
УПЛ пробиває чергове дно, або як «Олімпік» може залишитися в змаганнях

За проплачений мітинг і мовчазну згоду 11 терпил клуб із Донецька, схоже, залишається на сезон 2019/20 в обхід регламенту.

Ситуація виглядає так: молодіжні команди відкрито катають договірняки, отримують за це дискваліфікацію, за що окремо має бути покараний виключенням із найвищого дивізіону клуб. Але УПЛ учергове доводить, що регламентом можна підтертися, а все вирішує голосування клубів, декотрі з яких самі підозрюються в договірних матчах.

Ми вже докотилися до того, що в груповому етапі зіграє команда з районного центру Кропивниччини. І зіграє вона у Львові. Ми дійшли того, що в Одесі, Запоріжжі та Харкові немає своєї команди рівня Прем’єр-Ліги, а в Дніпрі існує лише фейковий клуб, який так само порішав за Другу лігу. Що західніше за Київську область лише два клуби грає в Прем’єр-лізі. Один із яких, знову-таки, фейк, який порішав за вихід туди, а потім перейменувався, та який пишається тим, що він не потрібен у Львові нікому. Ми опинилися в ситуації, коли дербі вважається матч Олімпік : арсенал-київ, а тепер ним буде Олімпік : Колос. Порожні стадіони, непривабливість турніру, нездарне керівництво клубів, дно нижчих ліг із договірняками та продажними суддями.

І після всього цього царі павелко, ґрімм і компанія та компанія покривають таке відкрите перетворення регламенту змагань на туалетний папір.

Доки керівництво змагань не розпочне писати нормальні закон й дотримуватися їх, а не змінювати під уподобання клубів, а керівники цих самих клубів не піднімуть дупу й не розвиватимуть свої дітища за рівнем Європи 21 сторіччя, а не совка 80-х років, наш чемпіонат не врятує ні ВАР, ні єдиний телепул, ні плей-оф за Лігу Європи.

P.S. Фанати Олімпіка (цікаво, скільки їх насправді) молодці, що прямо відмовилися відвідувати матчі, доки керівництво не відповість за проплачених мітингарів під стінами Будинку.

P.S.2 Залишається сподівання, що УАФ виявиться хоч трохи принциповою в своїх діях та заблокує дії керівників УПЛ.

Другие посты блога

Повернення «Метеору»
20 марта 2019, 12:29
10
Рішення для «Карпат»
28 сентября 2018, 22:19
8
Все посты