Tribuna/Футбол/Блоги/Думки від себе/Вигнанці. ТОП-5 для «Манчестер Юнайтед»

Вигнанці. ТОП-5 для «Манчестер Юнайтед»

Продовження трансферної епопеї

16 января 2015, 12:43
7

Вчора ми розглядали гравців, які б змогли підсилити “Манчестер” у починаннях ван Гала. Тепер ж поговоримо про долю тих, які, на даний момент, не відповідають рівню топ-клубу Англії.

  • Радамель Фалькао.

Першим у списку «вигнанців» стоятиме «Ель-Тігро» Фалькао. Колумбієць явно не в оптимальній формі. Помножимо це на конфлікт з коучем, який залишив його поза заявки, віддавши перевагу «зеленому» Вілсону і отримаємо прямий трансферний лист. Тим більше, що Радамеля з Юнайтедом не пов’язують контрактні зобов’язання – це спершу виглядало як ділова угода: ми тебе реанімуємо в очах футбольної Європи після ненайяскравішого вояжу до князівства, а ти – показуєш результат. Як бачимо, наслідки м’яко кажучи, більш ніж сумнівні.

Фалькао повинен повернутись в Іспанію – тільки на Піренеях ми побачимо старого-доброго Радамеля. «Машину для вбивства», а не «колумбійського Балотеллі».

  • Джонні Еванс

На початку сезону з жахом можна було зрозуміти, що найбільш досвідчений захисник команди – це представник Північної Ірландії. Не можна казати, що трансфер Еванса стане моментальною «пігулкою» у захисті «Манчестера», проте частота, з якою Еванс створює пожежі біля власних володінь, додає сивини усіх глядачам на «Олд Траффорд» та мільйонам прихильників «червоних дияволів» у всьому світі. Привозять всі – це однозначно. Але у інших є ряд переваг: вік, універсальність тощо. У Джонні жодного алібі знайти ми не можемо. Це не перший сезон Еванса, щоб його виправдовувати. Ну і якщо ми все-таки візьмемо до уваги попередню частину, де ми придбали Хуммельса та центрбека з “Динамо”

  • Флетчер-Андерсон

Кращі часи обидвох центрхавів Манчестер Юнайтед далеко позаду. Шотландець Флетчер, зважаючи на недавню хворобу, ніяк не може повернути хоча б свою колишню форму (яка, на мою думку, ніколи не була вражаючою). Бразилець Андерсон минулого сезону прагнув довести, що він гравець достойний рівня «Юнайтеду» – вояж до Флоренції мав стати тим ключиком, поворот якого відкрив б двері до нової гілки у кар’єрі. Як бачимо, з цього нічого не вийшло. Андерсон пов’язаний контрактом з дияволами до літа 2015 року, але думаю, що і зараз позбавитись тягаря (в прямому і переносному значенні) функціонери були б не проти.

  • Рафаель

А от іншого бразильського представника «червоних дияволів» – Рафаеля –  я відправив б в оренду в АПЛівський середняк. Бразилець не може позбутись комплексу «другого номера», який виріс після того, як Антоніо Валенсія забронював за собою усю праву бровку.

Лякає інше – чи не спіткає Рафаеля доля його брата-близнюка Фабіо, якого в свій час віддали в оренду в Куінс Парк Рейнджерс, де він по суті чогось кардинально нового не показав. Тепер же Фабіо гравець «Кардіффа» – вірніше, лавки «Кардіффа».

Завжди симпатизував правому крайку «Юнайтеда», але він об’єктивно здав у своїх ігрових якостях. Показовим моментом можна вважати безпорадність Рафаеля у двобої з Давідом Луїсом (саме після цього матчу «диявол» став просто блідою тінню самого себе).

  • Аднан Янузай.

Бельгійський футболіст косоварсько-албанського походження теж повинен залишити лави «Манчестер Юнайтед». І знову ж таки тимчасово, перейшовши в оренду в той «Реал Сосьєдад», куди його сватали іспанські засоби масової інформації. Аднан занадто зелений та мало фактурний для англійського футболу, він занадто зловживає індивідуальними якостями і тому не дивно, що Луї ван Гал залишає його поза стартової 11-ки.

Та хлопцю потрібно рости – тому оренда найбільш позитивний варіант для усіх сторін.

Цей сезон стане ключовим. Лихоманити команду буде ще довго. Фанатам “Юнайтеду” терпіння та майбутніх звитяг!

Оригінал на http://bfootball.com.ua/

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты