Tribuna/Футбол/Блоги/Думки від себе/Відкрите тренування «Шахтаря». Звіт

Відкрите тренування «Шахтаря». Звіт

Про сьогоднішнє відкрите тренування «Шахтаря» читайте далі...

Автор — Lviv1256
8 августа 2014, 23:05
7

Сьогодні на "Арені Львів" відбулося відкрите тренування "Шахтаря" перед завтрашнім матчем із "Металістом". Пропоную вашій увазі невеликий звіт із сьогоднішньої події, свідками якої стали я, Василь Федевич, та Богдан Матулкін.

Ажіотаж був великим – деколи на гру місцевих "Карпат" не приходить така кількість вболівальників. Більшою частиною аудиторії були діти, що не могло не радувати – футбол повинен бути сімейним святом, місцем спортивного, культурного виховання (і "Шахтар" на рахунок цього проводить безумовно правильну політику).

Перед початком тренування на арені розігрували призи: офіційні футболки та рози. Хотілося також виграти, проте ці конкурси були організовані для дітей (хоч в декількох епізодах і не діти ставали переможцями), тому ми з Матулкіном просто сиділи і спостерігали. Спостерігав за цим і всім нам відомий Олег Щербаков, якого ми зустріли ще біля входу на стадіон.

Олег Щербаков спостерігає за конкурсами

Конкурси завершились і команди вийшли на стадіон. Публіка зустріла їх під аплодисменти, після чого Даріо сказав декілька слів й подякував за підтримку. В цей ж час футболісти викопнули десяток м'ячів на трибуни і я буквально на пів метра не дотягнувся до одного... Після цього розпочалось саме тренування.

Спершу, традиційно, команда банально розім'ялась і футболісти пробігли два кола.

Розминка команди

 

Розім'явшись, Луческу розділив футболістів на три групи, які розігрували між собою квадрат. Найцікавіше було слідкувати за квадратом бразильців, які проявляли дива техніки і тільки деколи Адріано  лажав.

Розіграш квадратів

 

Після квадратів, гравці "Шахтаря" награвали флангові подачі на Гладкого й Адріано, які, відповідно, замикали їх. Тут виблискувавкращий гравець українлької ПЛ #прямозараз Саша Гладкий, який  запоров масу моментів. Після цього до журналістів вийшов пан Палкін і дав інтерв'ю.

Олег Щербаков і його колеги по журналістському цеху беруть інтерв'ю в Сергія Палкіна

Після цього відбулась двосторонка на половину поля: гравці в жовтих маніжках грали проти гравців у синіх – таким чином "Шахтар" продемонстрував свою патріотичність (може й Яріка навчуть співу?). Симпатичніше виглядала команда у жовтому – як-не-як там грали гравці основи.

Двосторонка

 

Десь в цей час до нашої компанії приєднався вищезгаданий Олег Щербаков.

Зліва направо: Василь Федевич, Олег Щербаков, Богдан Матулкін

Тренування завершилось і розпочалась автограф-сесія. Ажіотаж насправді був величезний, та й вболівальники мали на що автографи брати – перед входом на стадіон всім роздали плакати-календарі із командним фото "Шахтаря".

Автограф-сесія

 

На цьому все завершилось, а Львів в очікуванні завтрашнього матчу.

P.S. під час тренування ми з Матулкіном шалено тупанули – спутали Тейшейру (якого з Дугласом Костою немає у Львові) з Дентіньйо :D

Другие посты блога

Все посты