Tribuna/Футбол/Блоги/Розбір Українського футболу/Юрий Максимов:Не наш день. Поразка Металурга в Албанії

Юрий Максимов:Не наш день. Поразка Металурга в Албанії

Як Металург грав з Кукесом. Все тут.

Автор — romi4
2 августа 2013, 17:54
1

Донецький «Металург» примудрився зганьбитися в матчі з нікому невідомим албанським клубом, повертаючись додому з дефіцитом у два м'ячі.

Ну що ти зробиш із цим Металургом? Скільки разів спотикалися донеччани в єврокубках мало не на рівному місці, скільки витримали натяків на свою адресу, що, здавалося б, повинні виходити на будь-який міжнародний матч і гризти землю. Проте поєдинок у Тирані почався цілком в їхньому стилі. Вже на шостій хвилині розіграш кутового у виконанні господарів увінчався влучним ударом головою Лукаса Малакарне.

Після пропущеного голу Металург схаменувся,але забити так і не зміг.Були моменти Дімітрова,Лазіча,але всі вони увінчалися невдачою.Можна сказати,що Кукес провів свою найкращу гру. Вони не давали Металургу створити явного 100% момента.Донецький Металург намагався просто володіти м'ячем і розігрувати до вірного,але не все так просто.

Варто зазначити,що Кукес знаходиться найнижче в рейтингу серед тих команд,які грають в 3 кваліфікаційному раунді. Попри це албанський клуб виявився міцним горішком і навіть не зважаючи,що албанці грали другим номером це їм не завадило перемогти.

Великим ударом для Металурга стало вилучення лідера команди Морозюка на 69 хвилині матчу. Як результат цього був забитий і другий гол.

Не знаю,які шанси Металурга пройти албанську команду,але Максимову потрібно передивитися свою тактику на гру. Шанси звичайно є і вдома Метадон грає набагато краще ніж на виїзді. Забити 2,а краще 3 м'ячі для донецької команди не викликає труднощів,але чи дозволить зробити це Кукес? Подивимось через тиждень...

 

Найкращі моменти матчу:

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Фоmenко і збірна
15 августа 2013, 15:13
3
Арбітр - друг чи ворог?
5 августа 2013, 16:28
2
Все посты