Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Фінал на Рамон Санчес Пісхуан, чого чекати від найнесподіванішої пари фіналістів ?

Фінал на Рамон Санчес Пісхуан, чого чекати від найнесподіванішої пари фіналістів ?

На мою думку найкращими ставками будуть тут: Відбори ТБ (28,5) кф 1,55 та Обидві забьють за кф 1,8

Автор — Jeffersonfarfan
18 мая 2022, 10:05
Фінал на Рамон Санчес Пісхуан, чого чекати від найнесподіванішої пари фіналістів ?

Навіть в найоптимістичніших сценаріях фанати обох команд не могли б і подумати що їхні улюблинці будуть в фіналі і кожна з команд може принести такий довгоочікуваний трофей в клубну скарбничку, та й Айнтрахт і Рейнджерс комнади які не часто панькають своїх вболівальників виходами до фіналу. Тим паче обидві команди просто захопили серця фанатів на шляху до фіналу і тепер думаю, хто б не виграв цей трофей то це буде море радощів та емоцій, а для нейтрального вболівальника ще те видовище.

Айнтрахт на своєму шляху здолав груповий етап, де не програв жодного разу та достроково з першого місця вийшов в Плей-офф, та випередив Фенербахче, Олімпіакос та Антверпен. РоботаГласнера чудово видна і в Орлів, на відміну від інших, прессинг не такий самовбивчий та бездумний. Скоріш саме така інтенсивність і дала їм перевагу над іншими командами Європи, адже такий стиль гри притаманний лише деяким Чемпіонатам і командам. В першому ж матчі ПО був Бетис і там була рівна заруба, де особисто я вболівав за команду Пеллегріні, але Айнтрахт переконав і заслужив путівку далі. Саме в наступному турі вони винесли Каталонців, при тому що перший матч вони повинні були вигравати з більшим рахунком, і знову вони перемогли за рахунок тиску, прессингу, вертикальності та стандартів, а вже після цього вони й стали фаворитами на фінал і матч проти Вест Хему саме вони були фаворитами і знову вибороли своє право на трофей.

Не зважаючи на всі ці похвали й регалії, їм також притаманна риса всіх Німецьких команд, та команд з високим прессингом, вони занадто захоплюються атаками та високо підіймають лінію захисту. Тому у випадку контр-атак в них залишається з заду багато місця і вільних зон, куди й забігають гравці суперника. В 5 з 6 матчів Группової стадії був зафіксований розмін голами, а в ПО також 5 з 6 тобто це не випадковість а притаманна риса, вони можуть дозволити пропустити бо впевнені що атака може поквитатись. В рамках Бундесліги розмін голами був в 23 випадках з 34 матчів. Нажаль на фінал не доступні: Хінтереггер ( основний центр захисник і один з лідерів захисту), та дублюючий голкіпер Рамай, але під великим питанням залишаються Ндіка ( основний лівий центр захисник, при грі в трійку), Ліндтстрьом ( основний розігруючий групи атаки), та гравець ротації Дані Да Кошта.

Стосовно смолл-маркету, а саме ставки на відбори то тут все дуже просто - нас чекає дуже інтенсивний матч з постійними перехопленнями в центрі поля, та прессингом з обох боків, а відповідальність дуже велика. Тим паче обидві команди грають в манері, яка сама по собі базується на великій кількості відборів на чужій половині поля. Айнтрахт має в ЛЄ ( 18,3 відбора за гру) а в БЛ ( 17,5) при тому що Рейнджерс ( 16,4 в ЛЄ) та ( 14,5 в Шотландії) тому моя думка така, що ТБ 28,5 дуже вдалий вибір для тих хто може зіграти на Смолл-маркетах.

Взимку Стіві Джі покинув Рейнджерс і це стало шоком для фанатів та гравців, але команда не знітилась а потрапила в надійні руки Джовані Ван Бронкхорста, хоч не досвідченого як тренера, проте знаного як гравця. Тренер вирішив не винаходити велосипед, а використав ідеї та напрацювання Джерарда, а тому його команда і залишилась як " Ліверпуль на мінімалках". Чому Ліверпуль - ідеї зонального прессингу простору ,а не персоналок, та висока вертикальність та автоматизм, на мінімалках - так як класс гравців та рівень цього автоматизму ще не доведено до такого монстровитого рівня. І ось Рейнджерс знову на вершині ( хоч і програв Чемпіонство Селтику) а зв'язкою Кент - Камара - Морелос - Арібо - Таваньер не тільки захоплюються, а ще й бояться суперники.

Шлях у Шотландців був також тернистим і не легким, адже на групповій стадії вони обійшли Празьку Спарту та Бронбью, але поступились першим місцем Ліону. Доречі, на групповій стадії вони зіграли на розмін голами в 2х матчах з 6 ти при тому що були й сухі перемоги. Далі в ПО їх вже чекала Боруссія де Шотландців заочно всі поховали, проте після перемоги (2-4) на Ідуна Парк всі заговорили по іншому, а вже після (2-2) в Глазго букмекери зашаленіли від сенсації. Після Дортмунду вони спокійно обіграли Црвену Звезду ( після 3-0 першого матчу все вирішено) і навіть зберегли сили програвши матч відповідь. А ось в матчі з Брагою всі знову поховали Рейнджерів, а тим паче після поразки (1-0) на виїзді, але ось (3-1 в ОТ) і вони в півфіналі, а характер і жага перемоги знову себе проявили. І коли їхні надії в останнє поховали Іменем РБ Лейпціг, поразкою (1-0) то вони в матчі-відповіді здивували навіть себе не просто перемігши (3-1)Лейпциг, а й перебігавши та використавши зброю суперника проти них, а саме пресинг та інтенсивність.

Видно що Глазго не боїться команд з Німеччини, тому списувати їх з рахунків на фінал не варто, але ось травми непокоять тренера і фанатів. Адже поза грою лідер атак Морелос, а також Хагі ( гравець ротації), а ось Джек та Руф скоріш за все зможуть отримати місце в заявці на гру, тому втрата не критична інавіть сьогодні потрібно давати бій супернику.

Другие посты блога

Все посты