Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Фіалки проти Вовків, боротьба за топ 6 триває

Фіалки проти Вовків, боротьба за топ 6 триває

Не зважаючи на луз-стрік Фіалок, вони будуть фаворитами і ставки на ИТ1 Б (1) кф 1,5 та Ф1(0) кф 1,68 доволі гарні

Автор — Jeffersonfarfan
8 мая 2022, 16:07
Фіалки проти Вовків, боротьба за топ 6 триває

Вінченцо Італіано прищепив команді абсолютно новий стиль гри і тепер після довгого падіння на них нарешті приємно дивитись, а навіть втрата Влаховича не стала катастрофою і команда крокує і розвивається далі. Наступник кроком повинен бути вихід в Єврокубки і поповнення клубного бьюджету за рахунок преміальних та грошей за білети. Теперь команда грає не в нудний і примітивний футбол, а прищеплений Італіано швидкісний та вертикальний, при тому тренер вимагає підвищувати культуру пасу та грати низом і в атакувальних діях сподіватись на комьінації та командну гру. Навіть індивідуально тут є кому взяти ініціативу, це й Бонавентура, Сапонара, Кастровеллі, Гонсалес та нападники Пентек з Кабралом.

Чотири поразки поспіль уже мають Фіалки на своєму рахунку і така симпатична команда ризикує провалитись глибше і залишити своїх фанатів без Євросезону. При тому це були поразки від слабших за рівнем команд Салернітана (1-2) та Удінезе (0-4) ,а також від Юве в Кубку та в попередньому турі від Мілану (1-2). Саме такий луз-стрік і повинен стати мотивацією показати себе і ще раз підтвердити свої амбіції, адже навіть не зважаючи на поразки по всіх статистичних метриках вони грали не гірше суперників, але тотальна нереалізація їх знову підводить, саме це і спонукає на гіркоту в душі від трансферу Влаховича, адже саме бомбардир цю проблему виправляв.

На стадіо Артеміо Франко комнада програла лише 4 рази та має третій показник в Серії А по набраним домашнім очкам ,а саме 35 очок проти Інтера з Міланом на перших двух місцях. А програвали вони лише Інтеру, Мілану, Лаціо та Удінезе, а останні тут виглядають і зовсім випадковим гостем. В усіх інших матчах вони мають перемоги і лише дві мирові з Сассуоло та Вероною ( командами не зручними та дуже пресингуючими). А ще у Фіалок нарешті порожній лазарет і по неперевіреним данним навіть Кастровіллі може потрапити до заявки на гру.

Римляни провели в четверг неймовірно важку гру і здобули найважливішу перемогу в сезоні ( наступна можебути в фінали Ліги Конференцій), навіть Особливий Сер Жозе плакав після гри з Лестером і подякував гравцям. Навіть якщо емоційний заряд на гру буде той що треба - сил вони віддали надзвичайно багато, як моральних так і фізичних. Тим паче у команди поспіль Буде Глімт, Наполі, Інтер, Лестер, Болонья і Лестер - всі ці матчі були проведені за місяць, тобто 8 матчів за 30 календарних днів і серед них вильот в Норвегію та Англію, а потім матчі з топ суперниками Серії А. Вони навіть в матчі проти Болоньї грали економно та майже не намагались перемогти, лише думки про фінал, а ось і матч у Флоренції, та й після святкування.

Рома імені Жозе Моурінью не є командою за яку хочеться вболівати, адже пристойну та цікаву гру вони демонструють лише подекуди ( тактичні рішення прессингувати та грати вертикально) ,а зазвичай вони грають в класичного Моура з акцентом на контр-атаки імені Абрахам-Пеллегріні та стандарти, де вони доречі найкращі в Серії А. Вузький арсенал зброї і робить їх не зовсім цікавим з точки зору фанатів та телевізійників, проте классичні тактики Особливого і досі приносять результати. Виїздні результати також змушують чекати на краще, адже по при 7й показник по гостьовим матчам, вони не перемогли в лігові оппонента, жодного топового суперника в цьому сезоні, навіть в ЛК вони на виїзді 2 рази були осоромлені БудеГлімт, а також програли Лаціо, Інтеру, Наполі, Мілану, Юве та Вероні, а перемога над кризовою Аталантою не є таким уж показником.

Чекаємо нарешті відродження у Флоренції та цікавого матчу де буде багато емоція та футболу. навіть по при всі намагання римлян це зламати, а також чекаємо Вінченцо Італіано в Євроосені наступного сезону, аж дуже хочеться щоб ця Флорентійська казка закінчилась.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты