Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Битва в Мадриді, чого чекати після 4-3 ?

Битва в Мадриді, чого чекати після 4-3 ?

Дуже багато думок на цей матч, тому поділюсь з вами відразу трьома ставками на цю гру.

Автор — Jeffersonfarfan
3 мая 2022, 17:59
2
Битва в Мадриді, чого чекати після 4-3 ?

Перша ставка на мою думку це має бути Обидві забьють - коефіцієнт 1,48. Хоч і прибуток буде малий, але не має жодного підтвердження зміни стилю наступного матчу. Містяни будут відразу і жорстко прессингувати, але сьогодні Мадридисти готові, а така несподіванка як 2 голи в перші 15 хвилин цього їх навчила. Тим паче що проблеми в захисті мають обидві команди, так у Реалу отримав ушкодження Алаба, а тому в центрі захисту вийде Начо, а от Містяни не дорахувались Аке ( в матчі проти Лідсу), також Вокер лише зараз почав тренуватись і його участь під питанням, Менді відбуває дискваліфікацію а Джон Стоунз також має мікро-травму. Також висока лінія захисту в Містян сама по собі робить їх вразливими ,а модель гри в Манчестері нам довела, що вони повністью зосереджені на нападі.

Друга ставка - це гол Каріма Бензема за кф 2,25. Француз просто в неймовірній формі, а його внесок в те що Вершкові за крок до фіналу, та вже стали Чемпіонами в Ла Лізі, важко переоцінити. Те як він впливає на структуру гри це більш глибоке питання, а от його вміння знайти позицію та пробити в найважчих випадках, при тому зробити це якісно може як раз бути нам в прибуток. Тим паче, що на вихідних він відпочив, а його гонка за першим Золотим м'яем ( скоріш за все і останнім) тільки почалась і від його виступу зараз, залежить не лише доля фіналіста Ліги Чемпіонів.

Третя ставка дуже ризикова - ИТ Реалу більше ніж (1,5) голи ( кф 2,3) і вона суперечить майже будь-якій логіці та особисто моїм симпатіям ,але це футбол і тут може вирішити випадок. Сам я вболіватиму за Манчестер ,адже структурний та надзвичайно розумний футбол Гвардіоли мені імпонує, а от іхній матч в фіналі проти Ліверпулю повинен стати кульмінацією цього сезону. Але проти цього Реал і надзвичайно потужний емоційний заряд від дострокового чемпіонства, також факт що вони грають вдома і навіть поступаючись в рахунку і граючи гірше свого суперника вони вміють вигравати і проходити далі. Давайте згадаємо Челсі та як грав Мадрид в основний час і як завершилась гра. А якщо Анчелотті вдастся зламати плани Пепа, та внести хаосу в гру, то на особистій геніальності Модріча ,Бенземи та Вінісіуса вони можуть й пройти далі.

Вершкові проти Еспаньолу провели ротацію і неочікувано там засяяв Родріго, а також гарний матч провели Марсело та Асенсіо, тому 4-0 та титул Чемпіона не доведеться відкладати, а матч проти Атлетіко нічого не вирішить, а принциповий суперник буде вимушений зробити Чемпіонський Коридор для Реалу. Відпочинок отримали Карвахаль, Бензема ,Вінісіус, Вальверде, а Кросс та Модріч поділили між собою час в грі та чудово розім'ялись тримаючи себе в тонусі. Вдома на такому рівні Мадридисти будуть мотивовані, а фанати зроблять надзвичайне видовище, а також дадуть підтримку всієї Іспанії.

Містяни проходять надзвичайно важливий відрізок сезону і вже провели 6 матчів за 17 діб, що надзвичайно важко, вважаючи інтенсивність гри Пепа, а також конкуренцію в АПЛ, саме там вони синхронно йдуть з Ліверпулем і скоріш за все до поразки. Саме втома і може зіграти злий жарт з Блакитними, адже матч з Лідсом був на зустрічних курсах і міг завершитись по різному, але краще реалізували моменти Містяни. Також викликає занепокоєння сам Гвардіола, адже в найвідповідальніший момент він може зробити експеремент і вже не вперше саме на стадії Плей-офф вони вилітають за крок до бажаного фіналу і трофею . Якщо в нападі в команди неймовірний підбур гравців і вони можуть робити постійну ротацію ( але не роблять і Жезуш та Фоден з Родрі є безальтернативними ) то в захисті в них варіантів мало і я не здивуюсь побачивши там Фернандіньо.

Якщо матч буде в тому ж стилі що й перший, то Містяни вже так не вибачать і там буде розгромний рахунок при тому на Бернабеу, але гол від Реалу тут майже аксіома, то будемо чекати чергову перестрілку та надзвичайно емоційної гри і дуже шкода що це не фінал ЛЧ ,адже 4-3 для Фіналу був би просто неймовірною рекламою.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты