Tribuna/Футбол/Блоги/Просто про складне/Хаос Анчелотті чи порядок Пепа ? Чого чекати від першого півфіналу Ліги Чеипіонів

Хаос Анчелотті чи порядок Пепа ? Чого чекати від першого півфіналу Ліги Чеипіонів

Багато хто чекає легку перемогу містян, або видовища. Я хочу пояснити чому, цього чекати не варто і прогнозую більше ніж 20 порушень за кф 1,6

Автор — Jeffersonfarfan
25 апреля 2022, 18:23
Хаос Анчелотті чи порядок Пепа ? Чого чекати від першого півфіналу Ліги Чеипіонів

Містяни на весні знаходяться на своєму піку, а матчі в АПЛ вон ипроходять на оному подиху і впевнено набирають пункти в боротьбі за Чемпіонство. Нажаль для цього довелось віддати путівку в Фінал Кубка Ліверпулю, але цим саме Пеп зберіг сили та розприділив навантаження. Але ось в Лізі Чемпіонів і на такій стадії можна чекати несподіванки. По перше в Гвардіоли є свій комплекс - він на вирішальній стадії починає експеременти і ламає свою тактичну машину, можливо і сьогодні ми побачимо щось нове і гібридне від Пепа, або нові позиції відомих лідерів. По друге в матчі-відповіді з Атлетіко вони діяли досить не впевнено і було багато моментів коли Матрасники могли карати за утримання рахунку 0-0. Це основні фактори, чому Сіті може не пройти, а якщо взяти до уваги рівень оппонента та відповідальність стадії, то можна зробити припущення що гра буде обережна і навіть після гола може не розкритись в обидва боки, адже навіть грати за правило виїздного гола вже не потрібно.

Захисники Канселу та Менді перебрали карток і дискваліфіковані, тому прийдеться перейти або на трійку захисників, або випустити Зінченка з ліва, діапазон атак в якого значно нижчий, але рівень в захисті та працьовитості на рівні. Якщо брати АПЛ то в Манчестера 18,3 порушень в матчі, що мало, але потрібно враховувати, що в рамках АПЛ дозволена більш жорстка боротьба і така відповідальність буває рідко. Але якщо брати приклад бойових команд, то з Брайтоном ( 19 порушень), Ліверпуль (19 фолів), Юнайтед ( 24 фоли), Брентфорд (20), Лестер (19). А ось в рамках Ліги Чемпіонів середній тотал 20 порушень, при цьому 20+ було в матчах Лейпцигом ( обох), ПСЖ ( у першому, а ось матч відповідь Париж навіть не зміг фолити, а Сіті здійснив 13 порушень), Спортінг ( обидва матчі), Атлетіко ( перший матч, в другому комнади були обережні).

Скоріш за все Містяни оберуть тактику з своїм фірмовим прессингом, а в атаці вийде працьовитий Жесуш, який буде накривати центральних захисників, а також потрібно перекрити зв'язку Казиміро - Мадріч - Кросс, а можливо це дрібним фолом. Відповідальність за результат також зіграють на кількість порушень, адже перший матч завжди трішки нервовий та команди обережно промацують одне одну.

Стихія Мадридистів - це хаос і якщо в першому матчі проти Челсі суперник їх підтримав, то на початку другого були побоювання ,але Реал є Реал. Анчелотті привчив всіх, що він дає розкутість команді та робить ставку на геніальність своїх виконавців ,а вони відповідають на довіру тренера. Як вони будуть бити Містян, це питання риторичне. Як завжди, Реал буде чередувати періди геніальності Бензема, Вінісіуса та зв'язки лідерів центру поля ,а інколи вмикати високий та неочікувано якісний прессинг. Саме від того, як на це відреагує та підготується Пеп і вирішиться доля матчу. Але один фактор діє не на користь Вершкових - втома. Цей ворог від матчу до матчу лягає тягарем на плечі не молодих лідерів, а повноцінної ротації в них зась і тільки в матчі з Осасуною нарешті відпочинок отримали Модріч та Кросс, але не Бензема. Також на поле прямо з лікарняного на поле вийдуть Казиміро та Менді, або Марсело. Адже Начо на фланзі це просто біль, а без Казиміро в центрі поля просто діра, яку ніким закрити.

Реал команда з своїм характером і в рамках Ла Ліги в них аж 23,13 порушень в матчі та майже 5 жовтих карток за гру. Часто порушують самі, а на собі фоли збирає Вінісіус, Бензема, Родріго та Алаба на ривках з захисту з м'ячем. ТБ 20 був в 27 матчах з 33 в рамках Ла Ліги, а коли суперниками були Каталонці, Севілья, Бетис, Атлетіко то кількість порушень бували близько 30 за гру. В Лізі Чемпіонів тотал 21,6 за гру при тому що ТБ був в матчах з Інтером ( перша гра), Шахтарем і Шерифом ( матчі відповіді), ПСЖ та Челсі ( в обох матчах). Така не структурна цілісність Реалу як раз і тягне за собою кількість порушень, а ще вони гарно вміють збивати темп атак суперника дрібним фолом, як і Містяни.

Не чека. тут перестілки 3-3 чи 2-2, а при будь якому сецнарії Реал це не та команда яка зламається і здастсябез бою після першого ж пропущеного голу ,так що чекаємо тактичної та в'язкої битви команд х цікавими тактичними ходами.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты