Tribuna/Баскетбол/Блоги/Просто Про НБА/Відкрито голосування на Матч Всіх Зірок НБА 2022

Відкрито голосування на Матч Всіх Зірок НБА 2022

Цього сезону, одна з найяскравіших баскетбольних подій року пройде в місті Клівленді штат Огайо, 20 лютого.

12
Відкрито голосування на Матч Всіх Зірок НБА 2022

Цього сезону, одна з найяскравіших баскетбольних подій року пройде в місті Клівленді штат Огайо, 20 лютого.

Я, як порядний громадянин НБА, вже встиг віддати свій голос! Ось мої стартери :

В принципі, якщо до лютого ніхто не травмується, всі будуть здорові, то саме ці гравці мали б бути в стартових п'ятірках своїх конференцій. На мою думку, звісно.

Схід

Так, для прикладу, на Сході не мало б викликати запитань наявність в старті таких гравців як : Кевін Дюрент, Янніс Антетокумпо та Демар Дерозан. Мається на увазі, що на даний момент - це 100%, беззаперечні стартери.

Фронткорт

На рахунок Ембііда можна поспорити. Оскільки з ним, в +/- схожій обстановці опинився форвард Селтікс Джейсон Тейтум. Обидва гравці демонструють статистику однакового рівня, а їх команди знаходяться поруч в таблиці та мають ідентичний рахунок по сезону 16-16.

Щоправда не без нюансів. Так, для прикладу, Ембіід вже пропустив 11 матчів регулярки. Це можна зарахувати як мінус. Проте, в матчах, в яких центровий брав участь, Філадельфія 13-8 по сезону. Ну і відповідно 3-8 без нього. Особисто для мене - це стало ключовим фактором при виборі гравця, який має опинитися в старті.

Так, я не буду засуджувати тих людей, які віддаватимуть перевагу "стійкості". Але, як на мене, позитивний імпакт Ембііда, порівняно з Тейтумом, значний. Як і різниця між рівнем гравців. Тому Ембіід > Тейтум.

Беккорт

Що стосується беккорту, то замість Лавіна, я віддав свою перевагу Трею Янгу.

І знову ж таки, якщо люди виберуть Лавіна - особисто я ображатися не буду. Одна з трьох кращих команд конференції, вражаюча статистика 26+5+4. Тоді як Атланта Трея займає 10 сходинку Сходу. Проте сам розігруючий демонструє свій найкращий сезон в лізі (на мою думку), набираючи в середньому за матч 27 очок та 9 результативних передач, входячи в топ 3 асистентів НБА.

Додати сюди ще той факт, що минулого року, Трей цілком і повністю пропустив МВЗ, я вважаю, що цього сезону, доля йому має "відплатити" місцем в старті. Як мінімум, в моєму розумінні, він на це заслуговує.

Захід

Що стосується Заходу, як на мене, під питанням залишається лише місце захисника. Каррі та Йокіч - топ 4 гравця НБА, тут все зрозуміло. Леброн.. окрім того, що він Леброн, це єдиний світлий промінчик в царстві темряви Лейкерс. Та й 27+7+7, як на 19й рік в лізі, говорять самі за себе.

Фронткорт

Пол Джордж, можливо, не демонструє гру рівня МВП, але Кліпперс 5 на Заході. Остання команда конференції з позитивним показником перемог/поразок. Банально, у Джорджа нема суперників. КАТ, якщо буде доступний, поїде на МВЗ але у якості запасного. До стартера, банально, ще не дотягує.

Беккорт

Отже, єдиним місцем, яке в теорії може викликати запитання - це місце гарда. Лука Дончіч? Ні. Будь моя воля, я б за нього голосував кожного разу. Але совість не дозволяє. Букер, порівняно з Полом, багато пропустив. Отже, в моєму розумінні, путівка в старт має розігруватися між Донованом Мітчелом та Крісом Полом.

Особисто я віддаю перевагу Полу. Не дивлячись на те, що Кріс набирає трішки більше ніж 14 очок в середньому, але 10 асистів за гру (топ 1 ліги), схиляють шальки терезів на користь "поінт Бога". Пол відіграв всі матчі, а його команда, Фінікс Санс є одноосібним лідером конференції, НБА, та являється одним з претендентів на титул. Як і у попередніх ситуаціях, якщо виберуть Мітчела, сумувати не буду.

На даний момент - якось так. Переконаний, що по ходу голосування, змінюватиму свої піки. Адже голосувати за одних і тих самих гравців - нецікаво. У таки зірок як Каррі, Леброн, Дюрент - достатньо поціновувачів, які протягнуть своїх любимчиків в старт. А ось Ейтонам, Морентам, Гарлендам треба буде допомагати))

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Прев'ю плей-оф НБА 2023
16 апреля 2023, 10:59
4
Все посты