Tribuna/Баскетбол/Блоги/NBA/НБА 2015/16 Частина ІІ

НБА 2015/16 Частина ІІ

« …продовження моїх очікувань від сезону,що стартує за декілька днів»

Блог — NBA
Автор — prosto_4ip
28 октября 2015, 01:56
1

НБА 2015/16

Частина ІІ

 

         № 6. Що представлятиме з себе Кобі Брайант?

 

Головне питання у тому де Кобі буде шукати мотивацію для гри у новому сезоні, а тепер по списку:

1)Більшість експертів списали Кобі ще пару сезонів тому, для нього-це може стати мотивацією, втерти носи ESPN, які поставили його  на 96 місце  у рейтингу.

2)Це останній рік Брайанта по контракту, якщо він збирається провести ще кілька сезонів, то має викладатися на повну, ну не вірю я, що Він погодиться грати на вет. Мінімумі.

3)Зіграти «лебидину» пісню в останньому сезоні і піти на покій, як людина, що «могла б пограти ще трохи».

Що буде:Кобі буде робити по 25 кидків за гру(20 з них через руки), спробує стати найрезультативнішим гравцем сезону, заб’є на результат команди, стане МВП матчу Всіх Зірок.

            №7. Хто вперше потрапить на матч всіх зірок?

 

           1)Андре Драммонд. Найкращий центр Східної конференції, єдиний центр своєї команди, чемпіон світу 2014, мені здаеться він заслужив виклик на All-Star weekend.

            2)Ерік Бледсоу. Нарешті провів повний сезон, пропустивши лише одну гру,  лідер, достатньо цікавих по грі «Санс», має всі шанси потрапити на матч Всіх Зірок вперше у кар’єрі.

            3)Монта Елліс. Провів блискучий попередній сезон, не потрапив на Вікенд лише через занадто зіркову конференцію. У «Пейсерс» буде другою опцією команди у нападі, тому має всі шанси потрапити цього року.

№ 8. Найгучніший обмін під час сезону?

 

         1) Маркіф Морріс. Все літо скандалив з керівництвом клубу, давав провокаційні інтерв’ю. Дуже незадоволений обміном свого брата, адже новий контракт був підписаний саме для можливості грати разом. Очевидно, що більшість невдач клубу в сезоні буде списуватися саме не нього.

            2)Брендон Дженінгс. Все дуже просто – контракт Реджі Джексона на 80млн. За такі гроші хлопець зобов’язаний проводити по 30хв. на паркеті, що суттєвої зменшує час Джені. Думаю Брендону не сподобається полірувати лавку і він попросить обмін. Брати знов опиняться в одній команді???

            3) Джеф Тіг або Денніс Шредер. Для керівництва Атланти потрібно буде вирішити хто буде основним ПГ на наступні роки, адже двоє мають амбіції на стартову п’ятірку.

            № 9. Команда, що не виправдає очікувань після непоганого минулого сезону?

 

            1) Юта. Після обміну Енеса Кантера, закінчили чемпіонат із показником 19-10 і найкращим захистом на 100 володінь, перш за все саме тому від команди чекають боротьби за плей-офф. Але реально «джаз» здобували перемоги за рахунок слабкості суперників і легкого календаря. Захист може залишитися на минулорічному рівні, але маючи в команді лише одну людину здатну набирати 15+ очок за матч, буде важкувато на щось претендувати.

            2)Мілвокі. Реально молода команда, яка посіла таке високе місце лише через проблеми суперників. Мені здаеться що більшість гравців вийшли на свій пік, незважаючи на молодість команди, і лише декілька гравців будуть прогресувати, усі інші не впораються з тиском і трошки здадуть. Не треба забувати про те що це тренерська команда, а в такій обстановці завжди важко прогресувати.

            3) Новий Орлеан. Ентоні Девіс без сумніву один з кращи в лізі, але його команда дуже слабка у плані здоров’я: Еванс вже травмований, Ашик, якому скоро 30 і постійні мікротравми, неповні матчі, Холідей, що пропустив 80+ матчів у минулих 2 сезонах, Раян Андерсен 80+ матчів за два сезони. І сам Девіс пропусти 30 матчів за два сезони.

            № 10. Хто з «лузерів» Минулого сезону потрапить у плей-офф?

 

         1) Майамі. В минулому сезоні невистачило здоров’я і вдачі(Мідлтон і неймовірний баззер). Зараз же команда підсилилась, вилікувалась і абсолютно заслужено вважається претендентом на 2-раунд. Що не кажи але у «Хіт» найглибший ростер у лізі: Драгіч, Вейд, Денг, Бош, Вайтсайд - Чалмерс, Грін, Уінслоу, Студмаєр, Андерсон, МакРобертс, Хаслем, Джонсон.

            2)Індіана. Позбулася від баласту в обличчі Хіберта і Сколи, підсилилася Джорджем та Еннісом і тепер буде грати у веселий, яскравий баскетбол.

            3)Оклахома. Дюрант, Уестбрук, Ібака, Кантер, Аугустін мають проходити в плей-офф, граючи без замін, а  у них е непогана заміна Уейтерс, Морроу, МакГери, Колінсон. Здивуюся, якщо «Тандер» не будуть боротися за перші місця.

            № 11. Кращий захисний гравець сезону?

 

         1) Кавай Ленард. Минулорічний переможець має всі шанси повторити свій успіх. В команді з’явився Олдрідж, тому частина роботи в нападі зникне і більше уваги можна буде зосередити на захисті.

            2) Марк Газоль. Найбільш захисний центровий ліги у найбільш закритій команді ліги, все щоб внести його у список кандидатів на нагороду.

            3) Хассан Уайтсайд. Контрактний рік, чудові фізичні дані, бажання домінувати. Інтерв’ю гравців «Хіт» говорить про те, що «ліванець» неймовірно заряджений на сезон.

            № 12. Найбільш прогресуючий гравець сезону?

           1)Бредлі Біл. З команди пішов Пол Пірс, що збільшить кількість кидків, можливо навіть декілька вирішальних. Він вже у минулому сезоні був повноцінною зіркою столиці, а в цьому є можливість довести, що пара Біл-Уолл найкращий бек-корт конференції.

            2) Янніс Антетокумпо. ХлопецьЩо проходить пів поля за 3 кроки, просто зобов’язаний прогресувати і домінувати над більшістю суперників, де ще є 7 футів, що однаково добре грають на усіх позиціях.

            3)Даг МакДеморт. Кращий гравець сезону у коледжі з новим тренером зможе довести, що минулий рік був просто випадковістю і показати усі свої здібності.

            № 13. Найцікавіші матчі регулярки?

 

           1) Голден-Стейт – Кліперс. Те скільки усього сказали гравці і тренери обох команд, обіцяє, нам подарувати зарубу у чотирьох матчах. Пропустити хоча б один з цих матчів не дозволить собі жоден з фанатів.

            2) Вашингтон – Оклахома. Найбільш цікава подія наступного літа це – ­контракт Дюранта. Не здивуюся коли на матчі імя Кевіна зустрінуть гучніше ніж Уолла.

            3) Даллас – Кліперс. Я хочу почути Амерікан-Ерлайнс-центр, коли деАндре буде виходити на лінію штрафних. Мені це нагадує фінал 05/06 і Шакіла, для нього це закінчилося «високим» відсотком.

            №14. Найцікавіші команди сезону?

 

            1)Голден-Стейт. Коли людина бачить ,як б’ють рекорд, вона відчуває себе частиною історії. Стеф Каррі має побити рекорд з 3-очкових спроб за сезон. Якщо він буде забивати по 1-му дальньому за чверть, то таких назбирається 328!!! лише 1 трьоха за чверть.

            2)Кліперс. Пол-Гріффін-Джордан-Кроуфорд, скільки красивих моментів ми побачимо з ними? Відпадають усі питання чи варто дивитися матчі «Кліперс». Крім цього в команді є «пуляка» Сміт, і баскетбольне «це» імені Пола Пірса.

            3)Міннесота. Якомога більше данків, ця команда вміє робити це красиво, а мега передачі Рубіо лише прикрасять цю гру.

№ 15. Регрес сезону серед команд?

 

1.Портленд. Минулорічний чемпіон Північно-західного дивізіону, втратив 4 основних гравців, а заміну їм склала необстріляна молодь. -20 перемог за підсумками сезону.

2.Атланта. Команда, яка працює, як машина, коли всі деталі знаходяться на своїх місцях, що стається, коли випадає один елемент цієї машини(Табо Сефалоша) ми побачили у фіналі конференції, а в міжсезоння команда втратила більш важливого виконавця системи( ДеМарре Керррол).-10-15 перемог за підсумками сезону.

3. Даллас. Найбільший невдаха міжсезоння, хоч і втратив багато зумів хоч трохи забити дірки, але кожен з гравців, що прийшов на рівень слабший за минулорічних виконавців. -10 перемог.

№ 16. МВП сезону 15/16?

 

1.Джеймс Харден. Найбільш мотивований з усіх гравців, адже за своєю важливістю для результату, абсолютно заслужив цю нагороду ще в минулому сезоні,  а своїм інтерв’ю « я найкращий гравець НБА» ще раз довів, що мотивація нікуди не зникла.

2.Кевін Дюрант. Пропустивши минулий сезон має повно мотивації, щоб повторити досягнення сезону 2013/14

3. ЛеБрон Джеймс. Найкращий баскетболіст сучасності просто не може бути поза шорт - листом претендентів.

№ 17. Найкращий шостий гравець?

 

1.Айзеа Томас. В минулому сезоні цьому хлопцю невистачило стабільності у команді, цього річ не прогнозується жодних сюрпризів у лавах «Селтікс» тому саме час отримати індивідуальну нагороду.

2. Ману Джинобілі. Завжди вважався одним з кращих «шостих» ліги, але нагороду здобув лише одного разу, цього року, добре відпочивши, має усі шанси поборотися за престижну нагороду.

3.Джеральд Грін. МВП предсезонки, мегавзривний Грін дарує стільки емоцій від своєї гри, що я згадую за що полюбив баскетбол. 

№ 18. Найкращий тренер сезону?

 

  • Док Ріверс. Якось вже звично, що дану

 нагороду отримує тренер або кращої команди сезону або команди з найбільшою серією без поразок. Здається, що Док нарешті розібрався з тим хто справді потрібен його команді і цілком серйозно налаштований боротися за найвищі місця.

  • Кевін МакХейл. Якщо Харден хоче брати МВП то має вигравати регулярку,

чому б не взяти дві нагороди разом.

  • Девід Блатт. У цьому сезоні «Кавс» мають починати сезон набагато

стабільніше, тому здобути 60+ перемог не має бути проблемою для команди.

№ 19. Чому Орландо не очікує прогрес?

У команди залишилося занадто багато проблем у захисті, у минулому сезоні команда пропустила найбільше, а новачки, що прийшли(Напєр, Хезоня, Уотсон)зможуть трошки скрасити бліду(менше на сході набрали лише Нью йорк і Філа) гру команди у нападі. Найкращим варіантом для команди буде обмін Харісса на форварда орієнтованого на захист, але ж кому потрібен 15 мільйонний ПФ, що не вміє захищатися.

            № 20. На що очікувати від Маямі?

Кожного року я дивуюся тому,як Пет Райлі збирає команду краще і краще. Цього лііта йому вдалося на 1.9млн!!! підписати двох гравців, що в середньому набирають по 11 очок- це 22!!! на двох- за 1.9млн!!! Цар. Отже лінія Хіт виглядає так Драгіч-Вейд-Денг-Бош-Вайтсайд і Чалмерс- Грін-Уінслоу- МакРобертс-Стаудмаєр+Андерсен-Хаслем-Джонсон. П’ять реально класних центрів, якщо згадати з якими командами у ЛеБрона найбільші проблеми то така їх кількість зовсім не дивує. Те наскільки Далеко зайде ця команда залежить лише від того як складеться сітка плей-офф.

              

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

НБА 2015/16 Частина ІІ
28 октября 2015, 01:56
1
НБА 2015/16
22 октября 2015, 20:37
1
Все посты