Tribuna/Футбол/Блоги/Аналіз футбольних матчів/Прогноз на матч 10-го туру Ередивізі

Прогноз на матч 10-го туру Ередивізі

Хто кого? Твенте чи Ексельсіор?

Автор — ihor furiv
27 октября 2017, 16:04
Прогноз на матч 10-го туру Ередивізі

Сьогодні хочу поділитись думками на вечірній матч, який пройде в чемпіонаті Нідерландів в місті Енсхеде,в 21.00 (МСК) де місцевий Твенте прийме на своєму полі Ексельсіор.

Матч обіцяє бути дуже цікавим і жарким, адже зустрінеться четверта домашня команда із третьою виїзною.

"Твенте" за 9 турів набрав всього 9 очок, що не є найкращим їхнім показником і займає 12 позицію в чемпіонаті з 12 забитими, і 12 пропущеними голами. Судячи по матчах цієї команди, можна сказати що команда Маріно краще почувається в рідних стінах а ніж на виїзді, де поки що їм не вдавалось набирати очки.

"Ексельсіор" за 9 турів набрав 11 очок і замикає 11 позицію в чемпіонаті.Що найцікавіше, це то, що "Ротердамці" за останні п'ять ігор забивали в усіх матчах.В свою чергу хочу сказати що "Ексельсіор" переважно завжди доставляв проблеми "Твенте", де дуже часто забивав і забирав очки.В принципі не дивно що "Твенте" іде великим фаворитом, адже завдяки домашнім матчам команда набирає бали. Сьогодні цій команді прийдеться зіграти із колективом який цього сезону дуже добре іграє на виїзді, і завжди вдало себе показував в Енсхеді.

Мій прогноз на матч: фора Ексельсіора +1 за 1.58 кф.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты